Hopp til innhold
73 998,-stk
Leveringstid 3-4 uker
Tung og strømsterk, analog, 4-kanals effektforsterker til multirom, innbygging og skreddersydde lydsystemer i kompromissløs kvalitet.

Les mer:

Beskrivelse

Hegel C54 – kompromissløs analog 4-kanals effektforsterker til innbygging og skreddersydde lydsystemer

 • 4 kanaler – til ambisiøse innbyggings- og multisone-systemer i private hjem, kinoer, restauranter m.m.
 • Fremragende hi-fi-lydkvalitet med store strømressurser
 • Kan kombineres med C55 og C53 i et skreddersydd lydsystem
 • Både balansert og ubalansert tilkobling (XLR/RCA)
 • Passer til standard 19” rack

C54 er en tung, 4-kanals, analog effektforsterker som yter 150 ekstremt strømsterke watt i hver kanal. Den kan drive selv svært strømkrevende høyttalere av veldig høy kvalitet, og du kan enkelt kombinere den med de matchende 5- og 3-kanalsforsterkerne C55 og C53.

C54 er perfekt til større innbyggings- eller multisone-systemer i både private hjem, restauranter og cafeer og alle andre steder der du trenger en fleksibel og stabil forsterkerløsning som kan levere lyd i høyest mulige kvalitet.

Den smarte modul-oppbyggingen med identiske forsterkermoduler i hver modell gjør det helt ukomplisert å bygge et optimalt high-end-lydsystem, uansett om behovet ditt er multirom, surround, bi-amping eller avanserte oppsett med elektronisk delefilter.

C54 passer til standard 19” rack og fås i sort aluminiumsfinish.

Perfekt til installasjonsløsninger

I tillegg til den høye lydkvaliteten er C54 spekket med løsninger som gjør den perfekt til ambisiøse installasjonsløsninger. Hegels patenterte Sound Engine2-teknologi gjør det mulig å kjøre den med lav bias, slik at varmeutviklingen minimeres og rackmontering er mulig uten problemer. Den høye dempingsfaktoren på 2000 betyr dyp og kontrollert bass fra enhver høyttaler, og den lave forvrengningen sikrer at du alltid får den overlegent rene, detaljerte og dynamiske Hegel-lyden, uansett om du hører på musikk eller filmlyd.

Fase og gain kan justeres individuelt for hver kanal for optimal integrasjon i større systemer, og med 12V trigger inn/ut kan du uten problemer plassere forsterkeroppsettet ditt i et separat teknisk rom. Fronten er laget med integrerte rackhåndtak, og hvis du ønsker det, så kan du også montere håndtak på baksiden av forsterkeren (inkludert). Ved frittstående plassering kan du bruke de inkluderte føttene – her finner du alltid en optimal montering av systemet ditt.

Hegel – kompromissløs kvalitet og autentisk lyd

Norske Hegel har røtter tilbake til slutten av 80-tallet og har siden da utviklet seg til et av hi-fi-bransjens mest anerkjente merker, både blant anmeldere og musikkentusiaster. I dag selges de prisbelønte Hegel-produktene over hele verden, og de vinner stadig vekk tester og sjarmerer musikkelskere på rekke og rad hver gang de får sjansen til å vise sine unike musikalske kvaliteter.

Hegel har spesielt profilert seg som forkjempere for de analoge lydkvalitetene på sitt beste. En Hegel-forsterker kombinerer krystallklare detaljer med analog varme og musikalitet, og hvis hjertet ditt banker for denne cocktailen, så får du det ikke stort bedre, uansett prisklasse.

Målet er å gi musikkelskere en lytteopplevelse som er så naturlig og engasjerende som mulig. Derfor bruker Hegel autentisk lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kjente artister som hovedreferanse. Ingenting annet er godt nok når man skal finne den perfekte lyden. Når den er på plass, så kan du til gjengjeld spille alle slags musikk i enestående kvalitet – uansett om det er en sart kammertrio eller Rammstein på full guffe.

Hegels høye kvalitetsnivå er i høy grad et resultat av tradisjonelle dyder, som f.eks. tunge, vibrasjonsdempende kabinetter og enorme strømforsyninger som kan holde selv de mest krevende høyttalere i et urokkelig jerngrep. Men Hegel har også utviklet og anvendt en rekke avanserte prinsipper innen både analog og digital teknologi, som du kan lese mer om på Hegels hjemmesider .

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • 4 kanaler –laget for å drive ambisiøse innbyggings- og multisone-systemer i private hjem, kinoer, restauranter m.m.
 • Svært tung og stabil konstruksjon med individuelle forsterkermoduler
 • Fremragende hi-fi-lydkvalitet
 • Kan drive selv svært strømkrevende høyttalere med total kontroll
 • Kan kombineres med C55 og C53 i et skreddersydd lydsystem
 • Både balansert og ubalansert tilkobling (XLR/RCA)
 • 12V trigger inn/ut (med seriekobling)
 • Passer til standard 19” rack
 • Integrerte rackhåndtak på fronten (håndtak til baksiden medfølger)

Begrensninger

 • Ikke beregnet på modul-oppgradering
 • Ikke pre-out
 • Ikke Phoenix-høyttalerterminaler
 • Ikke viftekjøling

Videoer om Hegel C54

Tilbehør til Hegel C54

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 8 ohm150 watt
Forvrengning0,01%
Signal-støy-forhold100 dB
Dempingsfaktor2000
ForsterkerteknologiAnalog

Anbefalte produkter