HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sjefen i hjemmekinoen

«Denne receiveren har hele pakka, og er øverst på vår ”må ha”-liste, enten det er til film eller musikk», skriver de nemlig. Det er tydeligvis ikke bare vi som synes at Denons AVR-X4300H er i en klasse for seg.

Med AVR-X4300H har Denon prestert en hjemmekinoreceiver som leverer varene enten du er tidenes filmnerd eller bruker mest tid i to kanaler. Alle detaljer i filmens lydspor trer tydelig frem – glass som knuser, båtskrog som splintrer, den milde brisen som rufser i protagonistens hår i den romantiske komedien du ble tuktet til å se… det er som å være der. Særlig om du investerer i litt flere enn de sedvanlige fem høyttalerne, da omslutter lyden deg helt sømløst.  

Les test i Lyd&Bilde her

 

Bak frontpanelet i ekte aluminium

Forsterkeren har 9.2 kanaler og 11.2 pre-out for en fantastisk hjemmekino med de høyttalerne du selv ønsker. Dolby Atmos, DTS:X og Auro 3D gir en enestående realisme i filmlyden.

Audysseys ekslusive XT32-romkorreksjon gjør at høyttalerne, uansett om du har koblet til to, fem, ni eller elleve, yter sitt beste i akkurat ditt rom. XT32 kan også kalibrere to subwoofere separat. Dermed kan du virkelig oppnå bassnirvana, helt uten romling og forvrengninger.

Også musikk gjør seg godt med Dolby Atmos, selv om vi puristene helst ser at musikk mikset i stereo, får komme til sin rett i stereo. Men hei – hver sin lyst! Uansett, med 125 ekte hi-fi-watt i to kanaler med audiofil signalbehandling og DDSC-HD og AL24 Processing Plus oppsampling (eller Pure Direct, om du ønsker det), kommer musikken fortsatt til å deg gåsehud gjennom en AVR-X4300H.

Les mer: Dolby Atmos – da filmlyden gikk inn i en ny æra

 

Innebygget HEOS

AVR-X4300H er den første hjemmekinoreceiveren med innebygget trådløs streaming fra HEOS, et komplett og fleksibelt hi-fi streamingsystem utviklet av Denon selv. Systemet er så enkelt at hele familien kan bruke det, med sin egen telefon eller nettbrett. Om du ønsker lyd i flere rom enn der du har hjemmekinoreceiveren, består HEOS-systemet av tre forskjellige høyttalere, samt en enklere hjemmekinoløsning basert på en lydplanke. Perfekt for en mindre stue eller barnas medierom.

HEOS støtter allerede nå streamingtjenestene Tidal, Spotify Connect, SoundCloud, Deezer og Napster, og systemet bli fortløpende oppdatert med nye funksjoner, slik at du kan se frem til integrasjon av enda flere musikktjenester.

Les mer om HEOS by DENON

 

Klasseledende brukervennlighet

Nok en gang tar vi oss den frihet å bruke Lyd&Bildes ord. De skriver: «Det hele er så intuitivt å forholde seg til , og den nye mobilappen er enda mer oversiktlig enn tidligere versjoner. Strømming er også meget brukervennlig takket være HEOS-appen.»

Denon har videreutviklet menysystemer, grafisk brukergrensesnitt og tilkoblinger gjennom mange år, og har nådd et nivå som selv den ferskeste novise enkelt setter seg inn i på en kveld.

Med alle kabler koblet til AVR-X4300H og kun én kabel opp til TV-en, blir hverdagslivet en lek for hele familien. Når receiveren er ferdig satt opp, er det kun snakk om å velge kilde og styre volum. Enklere blir det ikke!

Som vanlig oppfordrer vi til å ta turen innom en av våre butikker for å lytte, klikke, taste, klå og se med dine egne ører, fingre og øyne. Vi står parat til å gi deg en fantastisk hjemmekino-opplevelse, markedets beste garantibetingelser og helt ok kaffe.