Hopp til innhold

2 produkter

Finn dine nye Sennheiser in-ear hodetelefoner her

Sennheiser høretelefoner roses for alltid å ha høy kvalitet både på lyd, komfort og design og det gjelder naturligvis også for deres in-ear hodetelefoner.

Helt grunnleggende, så er in-ear hodetelefoner små earbuds som sitter inne i ørene dine og enten kobles til med kabel eller trådløst. In-ear hodetelefoner er gode til mange formål og Sennheiser earbuds er fulle av funksjoner og detaljer som gjør dem både allsidige og eksklusive.

Sennheiser in-ear til sport og trening

Hvis du er svært aktiv er det en god ide å se etter et par Sennheiser earbuds som kan klare en heftig løpetur eller tunge løft i treningssenteret. Sennheiser har flere hodetelefoner til trening i sitt sortiment, som er laget nettopp for å kunne klare fysisk aktivitet og svette. Du kan også gå målrettet etter et sett vanntette hodetelefoner, så du ikke trenger å bekymre deg for hvorvidt været holder når du er ute på en løpe- eller sykkeltur.

Noen Sennheiser in-ear hodetelefoner til trening har nakkekabel, så du for det første slipper å fjase med en kabel som henger ned til telefonen og kommer i veien når du trener, og for det andre sikrer at hodetelefonene blir der hvor de er. Du merker ikke nakkekabelen når du beveger deg, men du kan enkelt ta ørepropperne ut av ørene, hvis du skal snakke med folk rundt deg. Nakkekabelen gjør at du kan la hodetelefonene henge rundt halsen, så de ikke skal slenge rundt i lomma, eller du legger dem fra deg på benken i treningssenteret og glemmer å få dem med hjem.

Noise cancelling Sennheiser in-ear høretelefoner

I noen Sennheiser in-ear hodetelefoner kan du også få noise cancelling (ANC). Det er ganske imponerende, fordi det er vanskelig å inkorporere funksjonen når det ikke er ørekopper som omslutter ørene. Selv uten ANC får du fornemmelsen av støyreduksjon med Sennheiser in-ear hodetelefoner. Nettopp fordi de små earbudsene sitter inne i ørene blir automatisk en del av omgivelsene lukket ute. Så mye, at det i noen Sennheiser ørepropper er laget en transparent hearing-funksjon som gir deg muligheten for å slippe igjennom lyden fra omgivelsene – for eksempel når du ferdes i trafikken og har bruk for å høre hva som skjer omkring deg.

Selv om de fleste Sennheiser in-ear hodetelefoner altså ikke har desidert noise cancelling, kan du saktens bli ledet inn i din egen verden når du har på høretelefonene. Og så har de jo den store fordelen at de nærmest ikke tar noe plass, så de er enkle å ha med i lomma, uansett hvor du skal.

Trådløse in-ear Sennheiser hodetelefoner

Fordelen med trådløse hodetelefoner er at du slipper kablene, som kan være irriterende når de for eksempel setter seg fast i en glidelås eller et sykkelstyre, så de blir brutalt trukket ut av ørene. Det er også lurt å velge trådløse hodetelefoner, hvis du rett og slett liker den friheten som du får ved å gå rundt uten å skulle ha med deg telefonen – selvfølgelig da innenfor den rekkevidden de trådløse hodetelefoner gir.

Du behøver heller ikke være bekymret for batteritiden i dine trådløse Sennheiser in-ear hodetelefoner. Det varierer fra modell til modell, men i noen True Wireless-modeller får du opptil 7 timers batteritid på en enkelt oppladning og ytterligere tre hele oppladninger i etuiet som følger med. Det betyr altså at du har nesten 30 timers batteritid med i lommen, før du trenger å lade dine trådløse Sennheiser in-ear hodetelefoner. Det burde være rikelig til en god trening, en lang spasertur eller en kjøretur ut i det blå. Velger du Sennheiser in-ear med nakkekabel får du lengre batteritid på en enkelt oppladning, men har til gjengjeld ikke etuiet med backup batteritid, så det er fordeler og ulemper med begge typene.

Sennheiser in-ear Bluetooth hodetelefoner

De fleste Sennheiser earbuds bruker Bluetooth som trådløs tilkobling. Bluetooth har etterhvert blitt standarden for trådløse hodetelefoner og det er det flere grunner til. Blant annet er det enkelt å koble til enhver enhet til et par Bluetooth hodetelefoner, og det er likegyldig hvilken plattform det foregår på eller hvilken enhet du har – så lenge begge deler er Bluetooth-kompatible.

Sennheiser in-ear Bluetooth hodetelefoner er superenkle å ha med på farten: de tar nesten ikke noe plass og du kobler dem enkelt til din mobiltelefon når du vil høre musikk.

Sennheiser earbuds – True Wireless

En helt spesiell type in-ear hodetelefoner er True Wireless. Du kan som nevnt få trådløse Sennheiser in-ear hodetelefoner med nakkekabel, men True Wireless in-ear hodetelefoner tar det trådløse til et helt nytt nivå – og det er altså fremdeles med den enkle og smarte Bluetooth-tilkoblingen, som med alminnelige trådløse hodetelefoner.

Det er nemlig bare et par små Sennheiser earbuds du setter inn i ørene – det er altså hverken nakkekabel eller andre former for kabel. Sennheiser earbuds har mikrofon, kontrollknapper og batteri innebygget, så du går ikke på kompromiss med funksjoner, selv om du velger True Wireless. Sennheiser earbuds kommer i et lekkert etui, som også fungerer som ladestasjon, så du lynraskt kan lade opp øreproppene når du er på farten.

Kjøp dine Sennheiser in-ear hodetelefoner i HiFi Klubben

Hvis du allerede har funnet de perfekte Sennheiser ørepropper, er det bare å klikke deg inn og bestille dem med det samme. Hvis du er i tvil om hvilke du skal velge, kan du i stedet besøke en av våre butikker, hvor du kan oppleve de forskjellige mulighetene.

Test True Wireless, kjenn hvor lett nakkekabelen er og lytt til dine egne spillelister i de forskjellige modellene, så du kan bli helt klar til å velge dine nye Sennheiser in-ear hodetelefoner. Har du spørsmål underveis er våre medarbeidere alltid klare med gode svar og kvalifisert veiledning.