Hopp til innhold

38 produkter
Ace
Sonos Ace
Trådløs hodetelefon
5 470,- / Stk

Trådløse hodetelefoner – frihet og fleksibilitet

Trådløse hodetelefoner gir deg frihet og fleksibilitet når du skal høre på musikk. Du er ikke bundet av kabler som fester seg i jakker og vesker, eller ikke er lange nok, når du skal høre på musikk fra PC-en. Trådløse hodetelefoner er alltid enkle å ta med ut på farten, så du vil alltid ha god lyd for hånden. Mange trådløse hodetelefoner kan foldes sammen, eller leveres med et reiseetui, så du kan legge dem i vesken eller sekken, uten å bekymre deg for knekte bøyler eller ødelagte ørepropper. Kort sagt, så får du god lyd, uten problemene!

Føl deg fri med trådløse hodetelefoner

Trådløse øretelefoner gir deg stor fleksibilitet og frihet, når du ikke trenger å tenke på kabelen som kobler sammen hodetelefonene og mobiltelefonen, eller andre enheter. Slutt med å dra av hodetelefonene når de henger fast i vesken, slutt med å pille med glidelåsen på jakken og få en slutt på irritasjonen i det hele tatt. Med trådløse hodetelefoner forbinder du via Bluetooth eller alternative teknologier og kan deretter nyte favorittmusikken din, podcaster osv. På de fleste trådløse øretelefoner kan du også kontrollere lydstyrken og pause og starte på selve hodetelefonen, så du kan bare legge telefonen i lomme, så snart du har funnet det du skal lytte til.

Bluetooth høretelefoner for ekstra komfort

Med et par Bluetooth høretelefoner kan du enkelt koble til enheten din og du er ikke avhengig av Wi-Fi-forbindelse eller lignende. En av de store fordelene ved Bluetooth hodetelefoner er at de er meget fleksible, for du kan koble til mange forskjellige enheter til det samme paret hodetelefoner, så du ikke trenger å finne enheten på nytt hver gang du vil skifte mellom å lytte fra din iPhone eller en annen mobiltelefon, jobb PC-en eller din private PC. Du kan naturligvis bare bruke en enhet av gangen i hodetelefonene, men du skal altså bare stille den inn (som for øvrig er superenkelt på Bluetooth hodetelefoner) en enkelt gang.

Hvis du velger et sett Bluetooth hodetelefoner med ladestasjon, er du sikret at du kan lade opp hodetelefonene med stil. Du skal nemlig bare sette høretelefonene i ladestasjonen, så lader de opp og ser kule ut samtidig – og du slipper å ha enda flere kabler i laderskuffen hjemme.

Bluetooth hodetelefoner har blitt en fast bestanddel hos de fleste og det betyr at mange merker har meldt seg på banen med sine forslag til de beste Bluetooth hodetelefonene. Det gir deg – minst – to fordeler: du har et stort og bredt utvalg å velge mellom, og det er konkurranse på pris, så du kan få fingrene i et par gode Bluetooth hodetelefoner til en billig penge.

Husk lading

Hvis du velger et sett trådløse hodetelefoner, skal du være oppmerksom på at de har bruk for strøm for å kunne levere den lyden du ber om. Det er forskjell på hvor lang tid de forskjellige hodetelefonene kan spille på en enkelt lading, og det er forskjell på hvor lang tid de skal lade. Teknologien i dag er så langt fremme at du nærmest ikke kan skaffe trådløse hodetelefoner som ikke kan spille i timevis uten problemer.

Noen har en lynrask ladetid, så du trenger bare å finne en stikkontakt og sette dem i laderen et kvarters tid, før du igjen kan nyte trådløs musikk. Den trådløse forbindelsen tærer også mer på telefonens batteri, enn hvis du forbinder via kabel. Mange trådløse hodetelefoner kommer dog også med en kabel, så du kan gå over til å koble de til med en kabel, hvis hodetelefonene plutselig går tom for strøm.

Hva skal du bruke de trådløse hodetelefonene til?

Når du skal finne dine nye trådløse hodetelefoner, bør du først og fremst tenke over hva du skal bruke dem til. Hvis de skal gi deg motiverende toner på løpeturene dine, eller til trening i treningssenteret, bør du gå for et par trådløse hodetelefoner til sport, så de ikke blir skadet av fuktighet og svette.

Men hvis du primært skal bruke dem når du sitter på bussen eller toget og gjerne vil lukke ute støyen rundt deg, kan du i stedet gå for et par støydempende trådløse hodetelefoner som lar deg forsvinne inn i din egen verden, når du slår på noise cancelling-funksjonen.

De fleste trådløse hodetelefoner i dag er trådløse headset som har en eller flere mikrofoner, så du kan foreta et oppkall direkte via headsettet.

Hvis dine trådløse hodetelefoner stort sett er til hjemmebruk, når du skal se på TV og høre musikk, uten at resten av familien blir forstyrret av det, kan du velge litt mer fritt siden du ikke trenger spesielle funksjoner.

Vis din personlige stil

Selv om den primære funksjonen for trådløse hodetelefoner er å fylle ørene dine med god lyd, har de i høy grad også blitt et mote item. Flere og flere bruker dem aktivt som en del av sitt personlige uttrykk og det har ført til at det i dag er et hav av forskjellige design og farger å velge mellom. Det betyr at du helt sikkert også kan finne et sett trådløse hodetelefoner som passer til nettopp din stil.

Den samme hodetelefonen kan se vidt forskjellig ut, alt etter om den er laget med et maskulint eller feminint uttrykk. Begge deler kan naturligvis brukes av både menn og kvinner, så det dypest sett handler det om hvorvidt du liker et par rå svarte hodetelefoner, eller om du heller vil ha en avdempet farge, eller kanskje en feminin rosa finish på hodetelefonene.

Når du har besluttet deg for hvilke funksjoner dine trådløse hodetelefoner skal ha, er det en god ide å bruke litt mer tid på å overveie hvilken stil du gjerne vil vise frem med hodetelefonene. Typen og størrelsen er én måte å vise sin personlige stil. Skal det være store iøynefallende over-ear hodetelefoner eller små diskrete in-ear hodetelefoner man nesten ikke ser? Fargen har også betydning siden noen farger fenger mer enn andre, så også her kan du aktivt velge det du vil utstråle når du har på dine trådløse hodetelefoner.

Utvalgte merker

Vi har håndplukket vårt sortiment, så vi tilbyr bare trådløse hodetelefoner fra merker vi kan stå inne for. Samtidig dekker de forskjellige prisklasser og stilarter, så alle kan finne noe som faller i smak og passer til deres budsjett.

Du finner blant annet noen av de beste trådløse hodetelefonene fra disse merkene:

Hvert merke utmerker seg med sine egne spesielle kjennetegn, spesielle funksjoner eller andre ting. De beste trådløse hodetelefonene for deg, er altså ikke nødvendigvis de beste for din kjæreste eller storebror. Det avhenger av hva du skal bruke dine trådløse hodetelefoner til og hvilke parametre du vekter høyest.

Skal du ha en liten og diskret løsning, skal du muligens se på modellene fra Apple eller RHA, som enten er True Wireless helt uten kabel, eller med en liten kabel til å legge bak nakken. Sistnevnte finner du også hos Jabra som også står bak de populære ear-buds-ene i forskjellige flotte farger.

Bowers & Wilkins har noen i samme stil, men har også andre trådløse hodetelefoner med et meget eksklusivt uttrykk. De er lekkert utført i solide materialer og har en flott finish, så du virkelig kan uttrykke stil og eleganse når du har dem på.

Liker du den klassiske B&O-stilen kan du blant annet velge mellom fine pastellfarger som gir et lett uttrykk, selv om de er laget med tradisjonelle store ørekopper som innkapsler ørene dine når du har dem på.

Det er altså mye å velge i mellom, uansett hvilken type trådløse hodetelefoner du ser etter.

Besøk HiFi Klubben og la oss vise deg de mange forskjellige mulighetene

Når du handler hos HiFi Klubben kan du alltid se og prøve de forskjellige produktene før du kjøper. Dette gjelder naturligvis også våre trådløse hodetelefoner, så hvis du har problemer med å beslutte deg, kan det hende at du skal ta veien innom en av våre fysiske butikker.

Vi svarer gjerne på alle de spørsmålene du måtte ha i forbindelse med ditt kjøp og vi kan også fortelle om fordeler og ulemper ved de forskjellige typene av trådløse hodetelefoner.

Sammen med våre dyktige medarbeidere kan du bli helt sikker på hvilken type trådløse hodetelefoner du skal ha, og sammen kan dere finne frem til akkurat den modellen som passer best til deg og dine behov – og dine ører. Ingen gidder å ha flattrykte og kløende ører når de hører på musikk, så i våre butikker kan du også prøve på de forskjellige hodetelefonene, så du kan kjenne hvem som sitter best. Dermed unngår du å komme hjem med et sett ørekopper eller ørepropper som slett ikke passer til ørene dine. Du har også mulighet for å prøve de forskjellige Bluetooth hodetelefonene ved å koble til din mobiltelefon, så du kan teste hvordan lyden i de forskjellige modellene er. Så kikk innom og finn de beste trådløse hodetelefonene til deg.

Spørsmål om trådløse hodetelefoner

Det kan være litt av en jungel å finne frem i, når du skal ha nye trådløse hodetelefoner. Nedenfor har vi samlet noen spørsmål og svar som kanskje kan gi deg litt bedre oversikt – og ellers så er du jo alltid velkommen til å kontakte oss.

Hvilke trådløse hodetelefoner er best?

Det er ikke et bestemt sett trådløse hodetelefoner som er suverent best – det kommer an på hva du er ute etter. Noen synes at det viktigste er lydkvaliteten, andre vekter komforten, så de kan ha hodetelefonene på eller i ørene i mange timer. Andre skal ha trådløse hodetelefoner med mikrofon, så de kan foreta oppkall. De forskjellige modellene har hver sine styrker, så spør gjerne i HiFi Klubben, hvis vi skal hjelpe deg med å finne de beste trådløse hodetelefonene til deg.

Hvilke trådløse ørepropper er best?

De beste trådløse øreproppene sitter perfekt i dine ører, så du ikke trenger å rette på dem og være redd for å miste dem. Hvis du skal bruke dine trådløse ørepropper til sport, er blant annet Jabra et godt sted å lete, da de har spesialisert seg innenfor nettopp trådløse earbuds som kan tåle svette, smuss og fysisk aktivitet. Men det finnes også mange andre gode merker, så spør hos HiFi Klubben, så kan vi guide deg til de beste trådløse ørepropper til dine behov.

Hvilke trådløse hodetelefoner skal jeg kjøpe?

Du skal først og fremst finne ut av hva du primært vil bruke dine trådløse hodetelefoner til. Er det til trening? I lesesalen? Til offentlig transport? De forskjellige modellene er gode til forskjellige ting, så du skal kjøpe dem som best oppfyller dine behov.

Hvordan virker trådløse hodetelefoner?

Trådløse hodetelefoner kan kobles til din mobiltelefon, PC eller TV via Bluetooth eller andre teknologier. Bluetooth hodetelefoner kan enkelt kobles til ved å slå på Bluetooth og finne hodetelefonene på enheten din. Noen trådløse hodetelefoner kobles til via Wi-Fi, eller noe annet, men dette er også enkelt. Du skal bare finne frem til hodetelefonene på enheten din, så går resten av seg selv.

Hvordan virker Bluetooth hodetelefoner?

Bluetooth hodetelefoner virker sammen med enhver enhet som har Bluetooth. Det kan være alt fra iPhone og Android mobiltelefoner til jobb-PC, iPads, TV osv. Så snart Bluetooth er slått på på enheten, kan du finne dine Bluetooth hodetelefoner på lista og opprette en forbindelse. Så er det bare igjen å sette på din favorittkunster, så det kan strømme deilig lyd ut fra dine Bluetooth hodetelefoner.