Hopp til innhold

13 produkter

Øk motivasjonen med hodetelefoner til trening

Musikk har etter hvert blitt en fast del av de flestes trening, uansett om det er løping, sykling, på treningssenteret eller annen sport. Hvis du skal ha motiverende musikk når du skal yte ditt beste, er det naturligvis nødvendig med et sett gode sportshodetelefoner, så du kan konsentrere deg 100% om din trening og ikke skal irriteres av umulige hodetelefoner. I HiFi Klubben finner du et bredt utvalg av hodetelefoner til trening, så du kan finne noe som lever opp til dine krav – både til treningsform, utseende og pris.

Hodetelefoner til trening – god lyd og stil til treningen

Hodetelefoner og headset som er spesielt designet til sport, har blant annet den egenskapen at de er motstandsdyktige mot svette. Dette er naturligvis essensielt, så hodetelefonene ikke tar skade av at du svetter – det er jo som regel poenget med treningen. Alt etter hvilken idrettsgren du driver med, kan det hende at du skal overveie vanntette hodetelefoner, så du ikke trenger å bekymre deg for om de går i stykker hvis du skal på en løpetur i regnvær. Noen av disse håndterer også en skylling under vannkranen, så de kan bli renset, hvis treningen har vært ekstra svett.

På designfronten er det naturligvis også tenkt over tingene. Mange headset og hodetelefoner til trening er derfor designet i en sporty stil, og så er det opp til deg å velge om du skal ha nøytrale svarte, eller om det skal være mer farger med et sett i for eksempel rosa eller blå. Nettopp fordi det handler om trening, bør du gå etter noen sportshodetelefoner som gjør deg glad og motivert, så du får lyst til å ta dem på, snøre treningsskoene og komme av gårde.

Trådløse hodetelefoner til trening – mer fleksibilitet og større bevegelsesfrihet

Avhengig av ditt aktivitetsnivå kan det være en stor fordel å gå etter trådløse hodetelefoner til trening, så du ikke skal kjempe med kabler som er i veien og forstyrrer treningen din. Hvis treningen din hovedsakelig består av gåturer og andre aktiviteter, hvor du primært beveger kroppen på samme måte hele tiden, kan det hende at du kan ha en kabel hengende fra sportshodetelefonene til din telefon i lommen. Hvis du derimot går til boksing, løfter vekter, løper eller andre ting hvor kroppen er i mer eksplosiv bevegelse, kan et par trådløse hodetelefoner være å foretrekke. Trådløse hodetelefoner til trening er naturligvis svette- og smussavvisende, på samme måte som modellene med kabel, men du får den kjempefordelen at du bare kobler mobiltelefonen til hodetelefonene via Bluetooth og deretter passer begge enheter seg selv. Med telefonen i lomma eller veska og hodetelefonene i ørene, kan du gi maks gass under treningen din – uten å rive øreproppene ut av ørene midt i treningen, bare fordi kabelen henger seg fast i uret eller glidelåsen. Trådløse hodetelefoner til trening gir kort sagt større bevegelsesfrihet, så du kan gi deg deg selv de ekstra prosentene.

Motta oppkall i løpet av treningen med et sportsheadset

Hvis du vil ha muligheten til å ringe mens du er aktiv, skal du finne et headset til trening. Sportsheadset har innebygget en eller flere mikrofoner, så du kan snakke i telefon direkte fra headsettet. Det gir deg en enda større frihet, så du ikke behøver å finne frem telefonen fra lomma når du er ute og løper, men bare kan besvare oppkallet med et enkelt klikk på treningsheadsettet og deretter kan du klart og tydelig snakke med vedkommende i den andre enden.

Når du har en eller flere mikrofoner, kan du på noen sportsheadset også legge til avtaler i kalenderen, snakke inn notater og beskjeder m.m., så du slipper å finne frem telefonen og skrive det inn selv.

Hodetelefoner til løping

Flere og flere snører løpeskoene og løper ut i det grønne. Vi vet ikke akkurat hvorfor løping har blitt en så populær treningsform, men det skyldes muligens at det er enkelt å løpe, da det ikke krever masse utstyr, medlemskap til et treningssenter eller andre ting. Det krever bare et par gode løpesko og viljen til å ikke la sofaen vinne, når du kommer hjem etter en lang dag.

Hi-Fi-verdenen har heldigvis gjort sitt for at du kan holde på motivasjonen og komme ut på de planlagte løpeturene. Spesialdesignede høretelefoner til løping er perfekte til deg som vil ha god musikk på løpeturene dine. De er laget på en slik måte at komfort og passform er høyt prioritert, så du ikke trenger å konsentrere deg om noe annet enn å sette den ene foten foran den andre. Høretelefoner til løping blir sittende der de skal og du merker nærmest ikke at de er der – bortsett fra at du ikke kan unngå å legge merke til den gode lyden som strømmer inn i øregangene dine så snart du kobler til mobiltelefonen og starter favorittlisten din.

Hodetelefoner til løping kommer i forskjellige varianter. De fleste er in-ear hodetelefoner eller in-ear headset, hvor du bare setter en propp i hvert øre, og det er det. I løpeheadsettet er det innebygget mikrofon, så du kan snakke i dem i ved et oppkall.

Det er en fordel å velge trådløse hodetelefoner til løping – eller et trådløst headset – så du ikke blir forstyrret av kabler som henger i veien eller blir viklet inn i tøyet ditt underveis. De er dessuten enkle å ha i lommen når du ikke bruker dem, da de nærmest ikke tar noe plass.

Finn det rette designet

Headset og hodetelefoner til trening kan ha mange forskjellige design, men du skal først og fremst tenke på funksjonaliteten når du skal velge. De fleste treningsheadset er in-ear headset, hvor det sitter små ørepropper inne i øret ditt. De er enkle å ha med å gjøre, sitter ikke i veien og tar ikke plass i sportsbagen. I mange tilfeller følger det med flere sett ørepropper, så du kan skifte ut alt etter hvilken størrelse og utforming som sitter best i dine ører.

Det finnes flere forskjellige utgaver av in-ear hodetelefonene. Du kan både få de klassiske med kabel, som skal føres ned til din mobiltelefon, eller hvor du ellers spiller musikk fra. Denne typen sparer strøm på din telefon, når telefonen ikke er koblet til hodetelefonene via en trådløs tilkobling. Til gjengjeld kan det være en ulempe for deg å ha kabler hengende, mens du skal være fysisk aktiv.

I den motsatte enden av skalaen finner du de helt trådløse sportshodetelefonene (True Wireless), som kun består av to ørepropper – disse kobles normalt til via Bluetooth til din mobil. Denne typen har i høy grad vunnet innpass de siste årene og teknologien og designet er nå så bra, at du som regel ikke skal frykte lavere lydkvalitet eller å miste øreproppene underveis.

Hvis du ikke vil ha helt løse ørepropper, kan du velge mellomtingen med et sett ørepropper som er forbundet med en kabel som du kan legge bak nakken når du trener. På den måten er du helt sikker på å ikke miste øreproppene, men slipper også ha en kabel hengende fra hodetelefonene til mobiltelefonen din.

Du kan også få on-ear hodetelefoner til trening. De tar noe mer plass, men har (i noen tilfeller) også den smarte noise cancelling-funksjonen, så du kan lukke ute alt rundt deg og bare konsentrere deg om din trening. Dette anbefales dog ikke hvis du løper utendørs, hvor det er viktig at du er oppmerksom på trafikken, og kan høre hva som skjer rundt deg. Løper du i stedet for på en tredemølle i et treningssenter, kan det være fint å lukke ute alt bråket fra de øvrige maskinene i senteret.

De beste hodetelefonene til løp og trening er derfor dem som lever opp til dine krav til de før nevnte parametrene – uansett om du liker in-ear headset, noise cancelling hodetelefoner eller noe helt annet.

Populære kategorier og hodetelefoner til løping og idrett

iPhone hodetelefonerJabra hodetelefonerBowers & Wilkins hodetelefonerB&O hodetelefonerB&O Beoplay E8 Sport

Utvalgte merker

Det finnes hodetelefoner til løping og trening i alle varianter fra en lang rekke merker og i HiFi Klubben har vi naturligvis et bredt sortiment, så det er noe for enhver smak. Med et par gode hodetelefoner til løping er du sikker på at du kan fokusere 100% på aktiviteten din, fordi du hverken skal slite med dårlig lyd, irriterende passform eller noe annet som kan ta fokuset vekk fra treningen din. Nedenfor kan du lese mer om et lite utvalg av vårt sortiment, og så er du alltid velkommen i våre butikker, hvor du kan se hele utvalget og prøve de modellene du synes er interessante.

Jabra løpeheadset

Jabra designer sine produkter så de kan klare kontortiden, transport og trening – og de er ledende innenfor True Wireless, som er det ypperste innenfor trådløse hodetelefoner.

Jabra kan gi deg trådløse hodetelefoner til jogging, styrketrening eller andre treningsformer hvor det trengs musikk og hodetelefoner som blir sittende der de skal sitte.

Jabra Elite 7 ActiveJabra Elite Active 75T

Bowers & Wilkins sportsheadset

B&Ws hodetelefoner til trening er designet med en ergonomisk passform som sørger for å bli sittende der hvor de skal. Du kan styre musikken direkte på hodetelefonene, via trykknapper på nakkekabelen. I tillegg får du en smart detalj, hvor øreproppene kan klikkes sammen via en magnet, så du kan ha dem rundt halsen, når de ikke sitter i ørene.

Adidas sportsheadset

Adidas er kanskje ikke et typisk hi-fi-merke, men ikke desto mindre har de designet sine helt egne hodetelefoner til løping og annen aktivitet. Det spesielle ved dem, er at de er kledd med stoff, så de passer til Adidas sneakers. Du får utmerket lyd og et helt unikt design, hvor det også er tenkt på funksjonaliteten. Du kan blant annet ta av det svetteabsorberende stoffet, så det kan vaskes mellom treningene, på samme måte som tøyet ditt.

Bli klar til å prestere med HiFi Klubben

I HiFi Klubben finner du mange muligheter for å bli motivert til å gi alt under treningen! Vi vet at utstyr og komfort er viktig når du skal prestere, så derfor kan du komme innom i våre fysiske butikker og prøve ut de forskjellige sportshodetelefonene og sportsheadset, før du kjøper. Det sikrer at du kan finne et par som sitter godt på, eller i, ørene dine, og som du dermed vil få glede av i lang tid fremover.

Spørsmål om hodetelefoner til trening

Nedenfor har vi samlet en rekke av de mest stilte spørsmålene i forbindelse med headset til trening og hodetelefoner til løping og trening. Hvis det er noe du mangler svar på, er du alltid velkommen til å kontakte oss, så du kan få nødvendig kunnskap til å finne din nye treningspartner.

Hvilke hodetelefoner til trening er best?

Hvis du skal ha hodetelefoner til trening, bør du gå etter noen som er motstandsdyktige ovenfor svette og søl. Avhengig av din sportsgren kan det være best enten med in-ear hodetelefoner eller on-ear hodetelefoner, men det kommer også an på dine personlige preferanser.

Noen av de beste hodetelefonene til trening kombinerer passform, lyd, funksjoner og design helt perfekt, så du kan få det beste av alt når du skal trene.

Hvilket headset til trening er best?

Et headset til trening skal sitte godt, så du ikke sjeneres, samtidig så skal det tåle at du svetter og kanskje løper i regnvær. Det beste headset til trening er dermed robust, flott å se på og behagelig å bruke.

Det kan være lurt å velge et trådløst headset til trening, så kabelen ikke henger i veien og begrenser din bevegelsesfrihet.

Hvilke hodetelefoner til løping er best?

Det finnes etterhvert mange gode hodetelefoner til løping, fra for eksempel Jabra, som har et solid sortiment av blant annet trådløse in-ear sportsheadset til løping.

Det viktigste er at de ikke irriterer ørene dine, eller at du mister dem underveis, men kan konsentrere deg fullt ut om din løpetur. De beste hodetelefonene til løping er derfor dem som sitter best på deg og for øvrig lever opp til dine krav om hodetelefoner til løping.

Hvilke hodetelefoner er best til bruk i treningssenteret?

De hodetelefonene som er best til bruk i treningssenteret er de som passer godt til ørene, så du ikke trenger å fokusere på dem når du trener. Det kan både være in-ear og over-ear, alt etter hva du foretrekker. Det er en god ide å velge trådløse hodetelefoner til trening, så du ikke behøver å tenke på kabelen, men bare kan legge telefonen i lomma eller sekken, så snart du har koblet til hodetelefonen.

Hvilke hodetelefoner er best til sykling?

Hvis du skal bruke hodetelefoner når du skal sykle, er det viktig at de sitter godt fast og gir god lyd, så du også kan ha glede av dem når det regner og blåser.

Mange velger trådløse hodetelefoner med nakkekabel til treningen, så de ikke mister hodetelefonen, selv hvis de begir seg ut på de villeste turer med mountainbiken.