Hopp til innhold

14 produkter

Få god lyd med Sennheiser hodetelefoner

Sennheiser hodetelefoner er ikke bare vanlige hodetelefoner – det er tenkt grundig over de funksjoner og behov de forskjellige modellene skal kunne leve opp til. Sennheiser er en av verdens mest anerkjente produsenter av hodetelefoner og mikrofoner, og brandets sortiment inneholder blant annet profesjonelt utstyr, high-end produkter og gaming headset i mange varianter. I HiFi Klubben finner du både in-ear, over-ear og on-ear Sennheiser hodetelefoner, og du kan dessuten både få de som trådløse eller med kabel.

Når du har et sett Sennheiser hodetelefoner kan du gratis laste ned Sennheiser smart control app, hvor du kan oppdatere hodetelefonene og skreddersy lydopplevelsen etter dine personlige preferanser.  Du kan blant annet stille inn equalizeren, så får riktig lyd til dine ører og stille inn hvor mye av støyen utenfra som skal filtreres vekk når du lytter i dine Sennheiser hodetelefoner.

Sennheiser headset

Helt grunnleggende er et headset et par hodetelefoner med en mikrofonarm, eller en eller flere innebygde mikrofoner, noe som er ideelt særlig til nettbaserte møter og gaming.

Sennheiser headset til gaming er typisk store on-ear eller over-ear headset med mikrofonarm, så du høres klart og tydelig gjennom til dine gaming-venner. Fordelen med mikrofonarmen, sammenlignet med innebygde mikrofoner, er at du kan flytte den så den sitter perfekt til deg, både til fordel for komfort og hvor tydelig du når gjennom til dine medspillere.

Sennheiser headset til sport

Av de mindre headsettene kan du for eksempel velge små in-ear earbuds som settes inn i øret og bringer deg enda tettere på musikken. Sennheiser in-ear headset er utformet spesielt med tanke på komfort, da det er et av de viktigste kriterier for et godt in-ear headset. Øreproppene skal sitte godt i ørene dine, så du ikke plages av at de faller ut. Med riktige earbuds kan du løpe, sykle, gjøre rent og alt mulig annet, uten å tenke på om de blir sittende i ørene dine. Er du på utkikk etter et Sennheiser headset til sport, bør du gå spesifikt etter et sportsheadset som nettopp er laget for å motstå svette og søl, så du kan gi full gass under treningen, uten å bekymre deg over om hodetelefonene henger med. Noen er desidert vanntette, så du kan også skylle dem av i springen, når det er nødvendig.

Få mer fleksibilitet med Sennheiser trådløse hodetelefoner

De fleste Sennheiser headset og hodetelefoner er trådløse, og du kan både få modeller med og uten Bluetooth, selv om det etter hvert har blitt standarden. Sennheiser Bluetooth hodetelefoner er perfekte når du skal ha en rask og problemfri tilkobling på tvers av forskjellige plattformer og enheter, noe som er en stor fordel fordi du ikke skal være bekymret for om din enhet støtter dine Sennheiser hodetelefoner.

Det er nettopp derfor Bluetooth har blitt så populært, og det er også derfor det ofte kommer oppdateringer så softwaren forbedres hele tiden. Det betyr blant annet at rekkevidden, som typisk er lavere med Bluetooth, forlenges. Det kan også arbeides på lydkvaliteten som ofte mister litt av kvaliteten, når man går fra en kablet til en trådløs forbindelse.

Sennheiser headset til TV

En rekke Sennheiser headset er perfekte hodetelefoner til TV, så du kan sitte og se ditt yndlingsprogram uten å bli forstyrret av de andre i husstanden – og familien kan slippe å høre på din fotballkamp eller de dramatiske intrigene i din TV-serie.

Utfordringen, når du skal bruke dine hodetelefoner sammen med din TV, er ofte at lyden blir forsinket i forhold til bildet – i hvert fall hvis det er Bluetooth hodetelefoner. En rekke av Sennheisers hodetelefoner kan etter hvert leve opp til bildet, men ellers så er det en god ide å gå enten etter hodetelefoner med kabel eller en trådløs digital lydoverføring som sikrer en god kvalitet.

Sennheiser headset med noise cancelling

Sennheiser har gjort det enkelt for deg å lukke ute støyen fra omgivelsene. De har mange støyreduserende headset i sitt sortiment, så du kan få active noise cancelling (ANC), uansett hvilken type hodetelefoner du er ute etter.

Hvis dere sitter flere på samme kontor, kan det være en fordel med et noise cancelling headset når du har nettmøter, så du ikke blir distrahert av kollegaenes småsnakking i bakgrunnen. Det kan på den annen side også være fint for dem å kunne lukke ute den samtalen du sitter i. Sennheiser noise cancelling headset er dermed gull verdt på kontorer hvor flere sitter sammen.

De er dessuten også effektive når du ikke orker bråket fra toget, flyet eller andre ting på reiser, eller når du trenger en liten stund for deg selv med god musikk i ørene og ingen forstørrelser. Støyreduksjon er særlig effektivt i over-ear hodetelefoner som omslutter ørene dine fullstendig med et par myke og behagelige ørekopper.

Besøk HiFi Klubben og finn ditt nye Sennheiser headset

Vi står alltid klare i din nærmeste HiFi Klubben butikk med grundig veiledning, hvis du ikke er helt sikker på hvilket Sennheiser headset som er det rette for deg. Det er mange modeller, funksjoner og prisklasser å velge mellom og derfor kan det være fint å ha stått med de forskjellige i hånden og hatt muligheten til å sette på din yndlingsspilleliste – du må nemlig gjerne prøve lyden i vårt utvalg, og det er noe vi oppfordrer deg til å gjøre, før du velger ditt nye Sennheiser headset.

Du kan naturligvis også bestille direkte fra vår hjemmeside, hvis du allerede vet hvilket Sennheiser headset som skal være din nye følgesvenn. Vi har dessuten 60 dagers returrett, så du kan få headsettet hjem og prøve det, før du beslutter deg for om det er det riktige for deg.