HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins CWM652 In-wall høyttalere

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CWM652 In-wall høyttalere

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CWM652 er en kompakt og avansert 5” toveis høyttaler for innbygging i vegg som kan fylle et normalt lytterom med lyd av svært høy kvalitet. Du får blant annet bass/mellomtone-element i Kevlar, Nautilus-ladet diskant og superenkel montering.

B&W CWM652 – kraftig og kompakt 5” høyttaler for montering i vegg med avansert teknikk
CWM652 er en avansert 5” toveis høyttaler for montering i vegg, og som kan fylle et normalt lytterom med lyd av meget høy kvalitet. Bortsett fra at den er mer kompakt ligner den mye på den dyrere 6” modellen CWM664. I CWM652 er magnetsystemet blitt ekstra kraftig, med en diameter på hele 100 mm, noe som hjelper på både presisjon og dynamikk. I kombinasjon med den eksklusive Nautilus-ladede aluminiumsdiskanten kan du glede deg til store lydopplevelser, uansett om det står musikk eller film på menyen.

CWM663 kan brukes til det aller meste der du stiller høye krav til lyden, men ikke trenger det store lydtrykket. Alt etter hvilke behov du har kan du bruke den alene eller i kombinasjon med andre innbyggingshøyttalere fra B&W, for eksempel i hjemmekinoen.

Avanserte B&W-løsninger gir deg flott lydkvalitet
Den fyldige og dynamiske lyden fra CWM652 skyldes ikke minst 5” bass/mellomtone-elementet med membran i vevet Kevlar og solid støpt chassis. Disse avanserte løsningene finner du også i mange av B&Ws tradisjonelle høyttalere.

CWM652 er også utstyrt med en eksklusiv dome-diskant med aluminiumsmembran. Det unike Nautilus-røret som er montert bak på diskanten er en teknologi som er hentet direkte fra B&Ws high-end serier. Røret virker i prinsippet som et omvendt horn, og det fjerner all uønsket energi fra baksiden på membranen. Resultatet er en usedvanlig ren og veloppløst gjengivelse av de høyeste frekvensene. Med tretrinns regulering av diskantnivået kan du fininnstille lydnivået slik at det passer perfekt til akkurat ditt lytterom.

Usedvanlig enkel montering uten verktøy
CWM652 er usedvanlig enkel å montere. Når hullet er laget kan du legge vekk verktøykassen og fikse resten med ren håndkraft. Med B&Ws smarte QuickDog-system begynner du med å feste den separate monteringsrammen i veggen ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kablene i terminalene og klikker på plass selve høyttaleren. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Hele prosessen er gjort på et øyeblikk, og du har hele tiden to hender til disposisjon. Enklere får det ikke blitt.

Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4 mm ut fra veggen, slik at høyttaleren er nesten usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig spraylakkeres i den fargen du måtte ønske.

Se artikkelen ”Når trenger jeg en backbox?”

Se tekniske tegninger her

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : 2-veis høyttaler til innbygging i vegg
 • Diskant : 1” Nautilus-ladet aluminiumsdome
 • Basselement : 5” vevd Kevlar
 • Frekvensområde (-6dB) : 54-50.000 Hz
 • Impedanse : 8 ohm (4,5 ohm min.)
 • Følsomhet : 86 dB
 • Farge : Matt hvit (kan spraylakkeres)
 • Størrelse : 19,1 x 26,4 cm (BxH)
 • 30 mm svingspole
 • 100 mm magnetsystem
 • QuickDog-montering
 • Monteringshull: 15,3 x 22,8 cm (BxH)
 • Minimum dybde bak høyttaler (målt fra monteringsoverflate): 9,5 cm
 • Fremspring fra overflate: 4 mm
 • Backbox (BB 6W) fås som ekstrautstyr

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning