Hopp til innhold

15 produkter

SOUNDBOKS – klar til fest

Hva er det viktigste du kan se for deg til en fantastisk fest? For mange vil svaret helt sikkert være fet musikk! Om du har en liten hagefest eller er på en kjempe festival, er en høyttaler som kan spille ordentlig et must. En SOUNDBOKS høyttaler kan akkurat det og derfor er du garantert en fantastisk fest med musikk som overdøver både naboens gressklipper og naboleirens kleine høyttalere.

SOUNDBOKS er laget til fester. Det er ikke en høyttaler du fyrer opp hjemme på rommet eller tar med på stranden midt på dagen, når den er full av familier – alt fra design til tekniske spesifikasjoner er utformet med det ene formålet: Å gjøre festen enda villere! Siden 2016, da SOUNDBOKS for første gang lanserte den perfekte høyttaler til de festglade menneskene der ute, har det kommet nyere modeller med funksjoner og oppdatert design, så du fra tid til annen kan investere i en ny SOUNDBOKS høyttaler med det nyeste av teknologi – som kan gjøre festen din enda fetere.

Hele designet er skreddersydd til festivalen eller til en vill fest hjemme, så den kan klare litt av hvert på et mer ekstremt nivå enn alminnelige utendørshøyttalere. Derfor er det ikke så mye som kan skade den bastante og holdbare SOUNDBOKS-en. Den klarer både solskinn, kulde, regn, søl fra festen og harde trykk og slag, så du trenger ikke være bekymret hvis en gjeng festglade mennesker velter inn over den med fylte glass.

Nyt en gjennomtenkt trådløs teknologi

Trådløs høyttalere vinner innpass på lydmarkedet og de mulighetene du får med en SOUNDBOKS viser tydelig hvorfor. Som så mange andre trådløse høyttalere kobles SOUNDBOKS til via Bluetooth, så du kan gjøre det hvor som helst og med hvilken som helst enhet. Det er en stor fordel på en festival, eller på en fest med mange deltagere, som har forskjellige operativsystemer og hvor dere kanskje skifter mellom mange plattformer til musikkstrømming. Du skal dessuten bruke en 4-sifret pinkode på Bluetooth, som sikrer at det ikke er hvem som helst som kan koble seg til din SOUNDBOKS.

Du tenker kanskje at Bluetooth trekker en del strøm, men det skal du ikke være bekymret for med denne høyttaleren. Med normalt lydnivå har den nemlig strøm nok til opptil 40 timer og bruker du det raskere, trenger du ikke være bekymret for ladetiden. Det tar nemlig bare omkring 3,5 timer å lade opp høyttaleren, så du er raskt klar til festen igjen – og ellers kan du alltid ta med et ekstra batteri, så du ikke risikerer å miste musikken på festens høydepunkt.

Få uovertruffen høy lyd med SOUNDBOKS

Til forskjell fra alminnelige høyttalere har SOUNDBOKS en svært imponerende størrelse, som matcher den høye lyden den presterer. Og du blir ikke snytt på lydsiden, hvis du tror at den store størrelsen bare er et snedig bedrag. Lyden er spesielt utviklet til sjangre med en eller annen grad av tung bass, så selv om den generelt spiller fremragende, spiller den aller best med musikk med fullt trykk.

SOUNDBOKS har nemlig et imponerende frekvensområde som treffer både lyse og dype toner, så du får lyd i høy kvalitet, både når du spiller i et alminnelig lydnivå og når du skrur helt opp til over 120 dB. Det er særlig bassen som gjør seg godt i en SOUNDBOKS. Men det er god balanse både på diskant og mellomtoner, så du kan høre kvaliteten på den musikk du har satt på – og ikke bare de tunge beatsene fra bassen.

Utvid lydopplevelsen

Hvis ikke den obskure høye lyden er nok for deg, er det også mulighet for at en SOUNDBOKS kan utvides på samme måte som multiromshøyttaere med flere høyttalere. Du trenger bare å laste ned en app, koble til dine trådløse SOUNDBOKS høyttalere og så er du klar til å styre musikken fra flere retninger.

Det er supersmart hvis du har flere enn en SOUNDBOKS og har lyst til å skape en mer jevn og surround-aktig opplevelse. Du setter den ene høyttaleren som «Host» og den eller de andre høyttalerne på «Join», og så er klar til koble dem sammen og nyte festen med enda mer lyd.

Få hele festivalkittet hos HiFi Klubben

Du kan kjøpe forskjellige modeller av SOUNDBOKS i HiFi Klubben til priser som gjør det godt i konkurranse med de andre på markedet, fordi vi alltid matcher andre forhandleres priser. Så kom trygt inn i din lokale HiFi Klubben og finn en ny SOUNDBOKS til festivalen, hagefesten eller enhver annen fest som krever stor lyd.

I HiFi Klubben har vi selvfølgelig også mye annet enn bare selve høyttaleren, for en skikkelig fest krever også det rette utstyret. Til festivalen kan du overveie å investere i en SOUNDBOKS backpack, som høyttaleren passer perfekt i og kan bæres på ryggen – det er nesten uunnværlig når du skal transportere din SOUNDBOKS høyttaler, for den høye lyden og litt høy vekt går hånd i hånd. Da det er en trådløs høyttaler, bør du også investere i en SOUNDBOKS lader, og er du ikke i nærheten av en stikkontakt til oppladning, kan du også kjøpe et SOUNDBOKS batteri. På den måten har du alltid ny strøm, så ikke festen stopper, før du selv velger det.