Hopp til innhold

MUSIKK ER SKAPT FOR
STEREO
– DEL LYDEN

Én høyttaler er bra – to høyttalere er mer enn dobbelt så bra. Med to høyttalere kan du lytte i ekte stereo og få langt bedre opplevelser med dybde og realisme i musikken. Stereo gjør en STOR forskjell, og du kan oppleve det i HiFi Klubben.

Hvorfor
dele
en høyttaler

Det gjorde vondt, men det var nødvendig. Vi har kuttet en av våre kuleste stereohøyttalere på midten, og vi har gjort det for deg. Vi vil fortelle deg hvorfor høyre og venstre er bedre enn en i midten.

Er du en av de mange som hører på musikk på en bærbar trådløs høyttaler og ikke er interessert i at pappas store gamle anlegg står ute i garasjen? Greit nok. Det er flott å ha all musikken tilgjengelig uansett hvor du er. Men musikk i mono fra en enkelt høyttaler kan aldri gi deg følelsen av å være i samme rom som favorittartisten, mens han eller hun spiller rett foran deg. Musikken blir til bakgrunnsstøy, og det verste er at man blir vant til den platte lyden. Du fortjener bedre.

Populære
Produkter

Stereo får
musikken
til å leve

Du ble født med to ører, og det er det en god grunn for. Prøv å lukke ett av ørene med en finger. Da kan du ikke lenger høre hvilken retning stemmer og lyder kommer fra, og du kan ikke lenger bedømme avstanden skikkelig. Det trengs to ører for å få romfølelse i lyden, og det trengs to separate lydkanaler i musikken for å bli spilt av to separate høyttalere. Med andre ord: stereo.

Stereo er en magisk prosess der hjernen jobber sammen med lyden fra anlegget og gir deg rom og realisme i lydopplevelsene. Noen ganger kan du til og med kjenne gåsehuden stige når musikken treffer spesielt bra. Verdens beste artister og musikkprodusenter bruker tusenvis av timer på å gi deg gåsehud. Er det ikke synd å gå glipp av det?

Du skylder deg selv å ha minst ett sted i hjemmet hvor du kan nyte musikken slik den ble skapt for å høres. Kom innom HiFi Klubben og la oss spille favorittlåtene dine for deg - på full guffe og i full stereo. Vi elsker nemlig å dele god lyd!

Tre veier til flott
stereo
– valget er ditt

Du kan få god stereolyd på flere måter, og det er i stor grad opp til din smak og behov hva som er den beste løsningen. Her kan du se noen forskjellige gode måter å gjøre det på.

Folket har talt

Hva betyr
stereo
for deg?

Hva tenker du når jeg sier stereo? Et stort, klumpete lydanlegg med enorme brune høyttalere? Slik var det kanskje i gamledager, men det er nye tider nå. Se når Roar går ut på gata for å vise deg hvor enkelt og elegant det kan gjøres i dag.

Aktive
stereohøyttalere
med innebygd forsterkerv

Høyttalere med innebygd forsterker – også kalt aktive høyttalere – blir mer og mer populære, og det er ikke så rart. Her er forsterkeren og den øvrige elektronikken innebygd i høyttalerne, slik at du er klar til å nyte ekte hi-fi-stereo uten ekstra apparater i hylla.

Lyden er på nivå med et tradisjonelt stereoanlegg, og du får massevis av smarte muligheter på toppen. Spill trådløs musikk fra telefonen med Bluetooth, få superenkel hi-fi stereolyd fra TV-en, koble høyttalerne direkte til platespilleren din, eller bruk dem til gaming direkte fra datamaskinen - aktive høyttalere gjør alt!

Du kan få et par gode aktive stereohøyttalere til samme pris som en billig lydplanke, men lyden er utrolig mye bedre. I den andre enden av skalaen kan du få avanserte high-end høyttalere som kan konkurrere med de beste tradisjonelle systemene på markedet. Aktive høyttalere er en flott løsning for deg som elsker å lytte til anlegget, men foretrekker å unngå å se på det.

Se våre
aktive høyttalere 
med innebygd forsterker

Store, små og
smarte
stereoanlegg

Et tradisjonelt stereoanlegg består av to tradisjonelle (passive) høyttalere som kobles til et separat anlegg med kabler. Her kan ikke høyttalerne spille av seg selv, så det er forsterkeren i systemet som leverer de nødvendige wattene for å drive høyttalerne og sende musikken ut i stua din. Vanskeligere er det egentlig ikke – men det finnes utallige måter å gjøre det på.

Hvis du er en hardcore-entusiast, kan forsterker og høyttalere knapt være store nok. Fysikkens lover gjelder fortsatt, og det finnes ikke noe bedre enn massevis av watt og et par solide gulvhøyttalere med kjellerdyp bass hvis du vil ha den absolutt beste lyden til musikken din.

I dag er det imidlertid mange flere alternativer enn tidligere. Nå kan du også få små og elegante anlegg med mye kraft og stereolyd som får englene til å synge hjemme i din egen stue. I tillegg kan du få trådløs musikkstreaming og alle de smarte mulighetene du har drømt om. Høy kvalitet kommer i alle størrelser – valget er ditt.

Se våre flotte
stereoanlegg

Trådløse
høyttalere
for stereo og multirom

Multirom med trådløse høyttalere er en genial oppfinnelse. Her kan du fylle alle rom i hjemmet med trådløs musikk, og du og familien kan styre alt fra hver deres telefon. Men visste du at du også kan få flott trådløs stereolyd som fyller stua med store musikkopplevelser?

HiFi Klubben har tre forskjellige multiromsystemer – Sonos, Bluesound og Denon HEOS – og de gir deg alle muligheten til å sette opp to trådløse høyttalere for å spille ekte høyre/venstre stereo. Det gir deg langt mer autentiske musikkopplevelser.

Det er like enkelt å betjene et system med to høyttalere som med en enkelt. Men du får mye bedre lyd som du kan nyte hver gang du velger favorittlåtene på telefonen. Få den fulle opplevelsen – spill av trådløs musikk i stereo!

Se våre
trådløse
multiromshøyttalere

Del lyden
i hele hjemmet

Alt låter bedre i ekte stereo, og du fortjener å unne deg en skikkelig opplevelse. Spesielt når det kan gjøres både enkelt og smart. TV-en din er et opplagt sted å starte, men det finnes utallige andre alternativer. Her kan du se noen av dem.

Kom inn og få en
demo

I HiFi Klubben er vi alltid klare for å gi deg en flott demo av produktet du har sett for deg. På den måten kan du høre og se forskjellene før du handler. I denne videoen viser vi deg tre forskjellige stereoanlegg i tre forskjellige prisklasser. Ta en titt :-)
Finn butikk her

EKTE HI-FI I
ELEGANT
DESIGN

FORTE Mk2 fra Argon Audio er den smarte løsningen for de som ønsker flott lyd og et lekkert design for TV-lyd og trådløs musikk. All elektronikken er innebygd i høyttalerne, og lyden kan lett måle seg med et tradisjonelt hi-fi-anlegg. Eksklusiv finish i matt lakk eller valnøtt.
Les mer

Stor lyd og
store
muligheter

FENRIS-høyttalerserien fra Argon Audio gir deg alt du trenger for TV-lyd og musikk, uten at du trenger å se på et fullt anlegg eller tømme hele bankkontoen din. Her får du ekte hi-fi til lydplankepris!
Les mer