Hopp til innhold
26 998,-stk

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Kompakt, unikt og eksklusivt musikkanlegg med streaming, som setter helt nye standarder for hvor bra det kan gjøres i denne kategorien.

Les mer:

Beskrivelse

NAD M10 – kompakt og eksklusivt 2 x 100 watts musikkanlegg med Bluesound multiromsstreaming, krystallklar lyd, god brukervennlighet og fantastisk finish i glass og aluminium

 • Eksklusivt, kompakt og solid design i aluminium og glass (bredde 21 cm)
 • Integrert Bluesound multiroms musikkstreaming
 • Ekstremt ren og detaljert lyd med mye kraft
 • Stort fargepanel på fronten med albumvisning og touch-styring
 • TV-lyd med volumkontroll via HDMI/CEC

M10 er et kompakt og eksklusivt streaminganlegg som setter helt nye standarder for hvor bra et produkt i denne kategorien kan lages. Du får 2 x 100 watt med en lydkvalitet som kan matche rendyrkede high-end-anlegg i full størrelse, og designet er i glass og massivt aluminium med en finish som bare må oppleves.

Det elegante touch-fargepanelet på fronten er også en opplevelse i seg selv, både når du styrer M10 direkte på apparatet, og når du bruker Bluesound-appen og smarttelefonen til å høre på musikk fra f.eks. en streamingtjeneste eller nettradio. Da får du nemlig opplysninger om låt, artist, albumvisning m.m. direkte på panelet.

M10 er som skapt for deg som tenker på nye måter og vil ha dagens absolutt beste lydkvalitet i et elegant og brukervennlig apparat som du med stolthet kan gi hedersplassen i møbelet. Med beskjedne 21 cm i bredden kan du finne plass til M10 i ethvert rom, og uansett om den står på eller ikke, så vil den bare påkalle seg positiv oppmerksomhet. Hvis du skulle ønske det, så kan du også uten problemer plassere M10 ute av syne, f.eks. i et hi-fi-møbel fra unnu eller clic.

Bluesound – førsteklasses musikkstreaming

M10 er kommer med integrert Bluesound, som er markedets mest velspillende og avanserte multiroms musikksystem. Her kan du streame all verdens musikk i høyeste audiofile kvalitet, og Bluesound-appen gir deg totalt overblikk over all musikken din med albumcover og alle funksjoner rett under fingertuppene.

Du får tilgang til nettradio, TIDAL, Spotify Connect, Deezer og mange andre streamingtjenester. Hvis – eller rettere sagt når – du får lyst, så kan du lynraskt bygge ut systemet med trådløse høyttalere eller andre Bluesound-spillere, slik at du kan nyte musikk i flere rom, både individuelt og samtidig.

Et komplet anlegg – også til Bluetooth og TV-lyd

M10 er en godt utstyrt stereoforsterker med tilkoblinger til både digitale og analoge lydkilder. Med HDMI kan du også koble til TV-en din i optimal digital lydkvalitet og styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen. Da får du både super lyd og enkel betjening. M10 slår seg automatisk av og på sammen med TV-en ved hjelp av HDMI Audio Return Channel og HDMI-CEC. Alt dette krever bare et minimalt oppsett én gang for alle, og etterpå trenger du ikke å ofre det en tanke.

Den integrerte Bluetooth-funksjonen gir deg trådløs musikk i høy kvalitet direkte fra f.eks. smarttelefonen eller nettbrettet, og en smart detalj er at M10 også kan spille musikk trådløst til et par Bluetooth-hodetelefoner. Med tanke på de mange gode modellene som etter hvert har dukket opp på markedet er dette en mulighet som absolutt er verd å ta med seg.

Klar til stemmestyring med Alexa og Siri

M10 er forberedt til stemmestyring med Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en rekke grunnleggende funksjoner, som f.eks. volum opp/ned og play/pause/skip. I nær fremtid vil du også kunne stemmestyre mange andre funksjoner, slik at du får en helt ny opplevelse med både Bluesound og andre smart-enheter i hjemmet ditt.

Vær oppmerksom på at stemmestyring krever at du har en separat stemmestyrings-enhet koblet på nettverket ditt sammen med M10, som for eksempel en smarttelefon eller en separat stemmestyrings-høyttaler som kan fås for en billig penge.

Forberedt til Alexa og Siri (krever smarthøyttaler eller smarttelefon).

NAD M10 fås i sort aluminiumsfinish.

(Avbildet smarttelefon medfølger ikke.)

Audiofil Dirac Live digital romkorreksjon

M10 er utstyrt med basisversjonen av det avanserte Dirac Live-systemet for digital romkorreksjon. Med en inkludert målemikrofon og smarttelefon/nettbrett/PC/Mac kan du måle lydresponsen i forskjellige posisjoner i lytterommet ditt før systemet kompenserer for feil i samspillet mellom høyttalerne og rommet. Dette kan for eksempel være bassresonanser eller for skarp lyd i høyere frekvensområder.

Dirac Live kan gi en markant forbedring av lydkvaliteten, og systemet er globalt anerkjent for sine gode audiofile kvaliteter som har gjort det svært populært i kinoer, lydstudioer, luksusbiler og andre krevende sammenhenger. Appen er helt tilstrekkelig i de aller fleste tilfeller, men hvis du vil ha enda flere justeringsmuligheter, så kan du velge å kjøre prosessen på en PC. Eller du kan oppgradere til Full Frequency-versjonen hvis du vil gå all-in og justere over hele det hørbare spekteret.

Streaming i luksusklassen med 24-bit

De beste av dagens streamingtjenester – som f.eks. TIDAL – gir deg musikk i full, tapsfri CD-kvalitet som du kan nyte fuldt ut med Bluesound. Du kan spille det tapsfrie 24-bit MQA-lydformatet, som allerede er tilgjengelig på TIDAL HiFi.

Du kan rippe CD-samlingen din tapsfritt og nyte den trådløst fra en PC eller nettverksharddisk, eller rett fra en USB-pinne/-harddisk som du kobler på USB-porten på baksiden. Som kronen på verket kan du finne et raskt voksende utvalg av 24-bit høyoppløst musikk som langt overgår CD-oppløsning. Streaming har trådt inn i high-end-klassen!

AirPlay 2 – streaming og multirom for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi som bruker din iPhone/iPad til å gi deg avansert multiromsfunksjonalitet med alle trådløse AirPlay 2-høyttalere. AirPlay 2 er en del av Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app som kan spille lyd – inkludert YouTube og Netflix – kan streame den direkte til høyttalere og anlegg med AirPlay 2. Med andre ord kan du bruke iOS til å kombinere Bluesound-systemet ditt med AirPlay 2-høyttalere og -anlegg fra andre produsenter, og dette gir deg enda mer fleksible muligheter når du setter sammen multiromssystemet ditt.

Audiofil nCore Klasse D-forsterker

M10 er en hybrid-digital konstruksjon som er bygget opp rundt en digital inngangsmodul og en eksklusiv, analog nCore Klasse D-forsterkermodul fra Hypex. En teknologi som allerede er i den audiofile klassen, men som NAD har fintunet ytterligere til Masters-spesifikasjoner. Støy, forvrengning og klinisk ”digital” lyd er eliminert i en grad som vil få deg til å måpe og bare nyte den perfekte lyden. Selv ved høye lydtrykk og med kritiske high-end-høyttalere presterer M10 overlegent.

Den aktive strømforsyningen er langt mer kompakt enn en tradisjonell type med kobber-transformator, men den yter mer, er utrolig støysvak og samtidig helt stabil overfor spenningssvingninger på strømnettet. I tillegg til den høye lydkvaliteten må det også nevnes at konstruksjonen er utrolig effektiv og omsetter langt mer av den brukte energien til lyd i forhold til strømforsyningen i en tradisjonell analog forsterker. 

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Eksklusivt, kompakt og solid design i aluminium og glass
 • Integrert Bluesound multiroms musikkstreaming (BluOS)
 • Ekstremt ren og detaljert lyd med mye kraft
 • Stort fargepanel på fronten med albumvisning og touch-styring
 • TV-lyd med volumkontroll via HDMI/CEC
 • Dirac Live digital romkorreksjon (basisversjon)
 • Streaming fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og mange andre musiktjenester
 • Internetradio (TuneIn m.fl.)
 • Forberedt for Alexa og Siri stemmestyring (krever smarthøyttaler)
 • Spiller HD-lydformater, inkl. MQA (TIDAL HiFi) og DSD
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Bluesound-komponenter
 • Full app-styring med Bluesound-app (iOS/Android)
 • Integrert AirPlay 2 og Bluetooth 5.0 med aptX HD og toveisfunksjon til trådløse hodetelefoner
 • Både analoge og digitale innganger
 • Pre-out for eksternt effekttrinn og to subwoofere
 • Støtter opptil 24-bit/192kHz på optisk, coaxial og USB
 • Kan brokobles til 200 watt i mono
 • Kan styres fra eksisterende fjernkontroller (manuell innlæring av IR-koder)

Begrensninger

 • Kan ikke oppgraderes med MDC-moduler
 • Tilkobling av platespiller krever RIAA-forsterker*
 • Ikke innebygget Chromecast Audio
 • Ikke asynkrone digitale innganger
 • Tilkobling av kablede hodetelefoner krever separat hodetelefonforsterker
 • Tradisjonell fjernkontroll er ikke inkludert

Reviews

Videoer om M10

Tilbehør til NAD M10

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm watt
Utgangseffekt 8 ohm2 x 100 watt i 4/8 ohm (20-20.000Hz, THD 0,03%) watt
Forvrengning0,03%
Signal-støy-forhold90 dB
Dempingsfaktor190
Dynamisk effekt160 watt

Anbefalte produkter