HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio nanoDAC D/A-konverter

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio nanoDAC D/A-konverter

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon nanoDAC er en superkompakt D/A-konverter som gjør det enkelt å få den digitale lyden fra f.eks. en TV eller Apple TV over på anlegget. Kan gjemmes bak resten av utstyret ditt, og lydkvaliteten er topp.

Argon nanoDAC – superkompakt D/A-konverter til å spille digital lyd fra TV, Apple TV o.l. på anlegget ditt.

nanoDAC er en superkompakt D/A-konverter som gjør det enkelt å få den digitale lyden fra f.eks. en TV, Apple TV o.l. overført til anlegget. Den koster bare en billig penge, og den tar ikke mer plass enn en fyrstikkeske, så den er enkel å gjemme bak for eksempel forsterkeren din. Lydkvaliteten er tipp topp, så her får du fullt utbytte av anlegget ditt.

En problemløser til analoge anlegg
Det blir mer og mer vanlig at nye TV-er bare har digital lydutgang, som regel til en optisk kabel. Dette fungerer også supert hvis du er den heldige eier av en hjemmekinoreceiver eller et nyere anlegg med en slik inngang. Men hvis du ikke har slikt utstyr, så trenger du en D/A-konverter (DAC) som gjør den digitale lyden om til et analogt signal som anlegget ditt kan skjønne seg på.

Du finner ikke en mindre eller mer lettvinn DAC enn nanoDAC. Den er laget for å løse nettopp dette problemet, og når du først har koblet den mellom TV-en og anlegget, så kan du gjemme den unna, glemme at den finnes og bare nyte den gode lyden.

nanoDAC får strøm fra USB, så hvis TV-en din har en vanlig USB-tilkobling – og det har de fleste – så kan du drive nanoDAC derfra. Du kan også bruke en vanlig USB-strømforsyning som du kanskje allerede har liggende i skuffen, for eksempel fra den gamle telefonen din. Ellers kan en slik strømforsyning kjøpes for en billig penge.

nanoDAC fås i sort finish. USB- og optisk kabel medfølger.

Tekniske spesifikasjoner

  • D/A-konverter
  • Lyd inn: optisk digital/Toslink
  • Lyd ut: L/R stereo (RCA)
  • Maksimal oppløsning: 24-bit/192kHz
  • Kan få strøm fra USB-tilkobling på TV-en (kabel medfølger)
  • Eventuell USB-strømforsyning kjøpes separat
  • Mål: 4,3 x 2,3 x 4,7 cm (BxHxD)
  • Vekt: 24 gram
  • Farge: Sort

Anbefalt tilbehør

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning