Hopp til innhold

AudioQuestDragonFly CobaltHodetelefonforsterker

Ultrakompakt, portabel D/A-konverter som utfører mirakler for bærbar lyd fra smarttelefon eller PC/Mac. Ekte, audiofil hi-fi-lyd rett i lomma!
stk3 598,-
Ukjent leveringstid
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

AudioQuest DragonFly Cobalt – eksklusiv mobil D/A-konverter med krystallklar digital lyd til både PC og smarttelefon/nettbrett

DragonFly Cobalt er en eksklusiv mobil D/A-konverter (DAC) som kan løfte lyden fra smarttelefonen eller datamaskinen din helt opp i high-end-klassen. Til tross for at Cobalt er enda mindre enn de billigere DragonFly-modellene fra AudioQuest (Red/Black), så  har den allikevel en kraftigere innebygget prosessor, og den bruker samtidig vesentlig mindre strøm.

Den avanserte 64-bit digitale volumkontrollen bidrar til å sikre en helt overlegent klar og støyfri gjengivelse. Og det maksimale utgangsnivået er så høyt at du uten problemer kan få frem kvalitetene i selv tungdrevne high-end-hodetelefoner. Du kan velge mellom fast og variabel output, slik at du også kan koble den til anlegget hvis du ønsker det.

OBS: Vær oppmerksom på at DragonFly Cobalt må være koblet til smarttelefonen/nettbrettet med en USB-kabel. En DragonTail USB-C- til USB-A-adapter til bruk med nyere Android-telefoner følger med. Har du en eldre Android med Micro USB, så må du gå til anskaffelse av en separat Micro USB-til-USB-A-kabel (hun) som støtter OTG (on-the-go). Smarttelefonen/nettbrettet må også støtte OTG. Apple iOS-brukere må bruke en original Apple Lightning adapterkabel (MD821AM). Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere på iOS.

OBS(2): En del Android-produsenter har ikke lansert drivere som gjør at DragonFly Cobalt fungerer med alle smarttelefonene deres ennå. Hvis du vil være helt sikker på at DragonFly Cobalt fungerer sammen Android-enheten din, så anbefaler vi å prøve kombinasjonen i en av butikkene våre. Apple iOS-enheter er ikke berørt av dette problemet.

DragonFly Cobalt fås i blå finish. DragonTail USB-C- til USB-A-adapter medfølger.


Høydepunkter

 • Kan brukes sammen med både PC/Mac og mobile enheter (iOS/Android)
 • Overlegen lydkvalitet og ekstra lavt strømforbruk
 • Spiller av HD-lyd opp til 24-bit/96kHz, inkl. MQA-audio
 • DragonTail USB-C- til USB-A-adapter medfølger
 • Høy output – kan drive krevende high-end-hodetelefoner
Mikael Nordh
Ski
99 butikkerFinn nærmeste butikk
Mikael Nordh

Vår
Ekspertvurdering

 • Overlegen lydkvalitet og ekstra lavt strømforbruk
 • Spiller av HD-lyd opp til 24-bit/96kHz, inkl. MQA-audio
 • DragonTail USB-A til USB-C converter medfølger
 • Innebygget hodetelefonforsterker
 • Høyt utgangsnivå – kan drive krevende high-end-hodetelefoner
 • 64-bit digital volumkontroll
 • Audiofil asynkron USB-teknologi
 • Kan brukes med både PC/Mac og mobile enheter (iOS/Android)
 • Kan også kobles til stasjonære anlegg

Tekniske spesifikasjoner

D/A-konvertering lydESS ES9038Q2M 24-bit/96 kHz
FjernkontrollNei
TimerNei

Anmeldelser


4.8
9 anmeldelser
5
7
4
2
3
0
2
0
1
0
Eva
Sverige
3 dager siden
Eva
Sverige
Christer
Sverige
3/12/2023
Christer
Sverige
Peter
Nederland
3/4/2023

Super!

Peter
Nederland
Thomas
Tyskland
3/2/2023

Dragonfly Cobalt er et uventet stort løft for lydkvaliteten til HiEnd-øreproppene mine, jeg er begeistret. Håndteringen er helt problemfri. Stor anbefaling!

Thomas
Tyskland
Nicoline
Nederland
3/2/2023

Vanvittig lyd! Med Kobolt gjenoppretter jeg kvaliteten på audo-installasjonen min fullt ut. Siden jeg lot installasjonen min gå gjennom PC-en på grunn av overgangen til lydfiler, mistet jeg fordelene med alle de nøye utvalgte elementene. Nå som Dragonfly kobler PC og lydanlegg, er den vakre lyden helt "tilbake"! På en eldre PC hadde jeg tidligere prøvd Dragonfly Black, men denne Kobolten gjør virkelig en stor forskjell.

Nicoline
Nederland

Tilbehør til AudioQuest DragonFly Cobalt