Hopp til innhold
Bowers & Wilkins
Takhøyttaler

Bowers & Wilkins CCM7.5 S2

9 998,-stk
Hvit

Produktet er ikke lengre tilgjengelig i den valgte fargen eller varianten.

Med 7” bass/mellomtone-element og seriøse løsninger overalt kan du få imponerende lyd i både surround og stereo. Lett å montere i taket.

Les mer:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins CCM7.5 S2 – seriøs takhøyttaler med god og diskre lyd til hjemmekino og musikk

  • Perfekt til diskre bak- eller takkanaler i gode surroundsystemer
  • Leverer bakgrunnsmusikk i høy kvalitet uten synlige høyttalere
  • Egnet alternativ hvis glass, betong eller annet forhindrer innbygging i vegg
  • Enkel og sikker montering uten verktøy med QuickDogs-systemet
  • Kan brukes med eller uten backbox

B&W CCM7.5 S2 er en høykvalitets 7” takhøyttaler som er ideell til side-, bak- og takkanaler i gode innbyggingshjemmekinoer, inkludert Dolby Atmos-, DTS:X- og Auro 3D-oppsett. Den er også et godt valg til god bakgrunnsmusikk i rom der du ikke ønsker synlige høyttalere, men fortsatt vil nyte favorittene dine i best mulig kvalitet, som for eksempel i kjøkken/spisestue.

Hvis det er veldig viktig for deg å ha alle høyttalerne i hjemmekinoen ute av syne og du ikke har mulighet for å bygge inn frontkanalene i veggen – for eksempel på grunn av betong eller vinduer – kan CCM7.5 S2 også fint brukes som høyre-, venstre- og senterkanal. En høykvalitets in-wall-høyttaler som B&Ws egen CWM7.5 S2 vil imidlertid gi en markant bedre lyd til dette formålet. Det samme gjelder et sett tradisjonelle høyttalere, for eksempel fra B&Ws 700-serie.

OBS: CCM7.5 S2 bruker nøyaktig de samme monteringshullene som den tidligere modellen CCM Cinema 7. Du kan derfor raskt og enkelt oppgradere til den hørbart bedre S2-lyden uten problemer hvis du ønsker det.

CCM7.5 S2 leveres med rund frontgrill i matt hvit finish (kan spraylakkeres i ønsket farge). Kvadratisk frontgrill og backbox fås som ekstrautstyr.

Tekniske tegninger kan lastes ned her

Eksklusive Bowers & Wilkins-løsninger gir lyd i særklasse

En rekke av de tekniske løsningene fra B&Ws eksklusive 700-serie er overført direkte til CI700-serien, og det er derfor ikke så rart at du får en lydkvalitet som er helt i særklasse, til tross for at høyttalerne er skjult i vegger og tak.

Det 7” store bass/mellomtone-elementet i CCM7.5 har membran i vevd Continuum, akkurat som i 700-serien, og elementene er vinklet 30 grader, noe som bidrar til å gi en usedvanlig god balanse i lydbildet. På toppen av dette leverer den avanserte Carbon Dome-diskanten et detaljnivå og en musikalitet som de færreste konkurrentene kommer i nærheten av.

Enkel montering

CCM7.5 S2 er uvanlig enkel å montere i taket. Når utskjæringshullet er laget, så kan du pakke ned verktøykassen og ordne resten med bare nevene. Med B&Ws smarte QuickDogs-system starter du med å feste den separate monteringsrammen i taket ved hjelp av fjærbelastede klemmer. Deretter fester du kabelendene fra taket i de to klemmeterminalene og klikker selve høyttaleren på plass. Til slutt setter du på den magnetiske frontgrillen.

En smart mulighet er at den runde standard-frontgrillen kan skiftes til en kvadratisk utgave (kjøpes separat) hvis du skulle ønske det av interiørmessige grunner. Du trenger ikke å skjære nytt hull i taket – det er bare å klikke på den medfølgende kvadratiske rammen på kanten av høyttaleren før montering. Dermed kan du til enhver tid finne den løsningen som passer best inn i hjemmet ditt.

B&W CCM7.5 S2 kan brukes med eller uten backbox (BB 6C eller DALI UNIVERSAL 25L).

OBS: Hvis du monterer innbyggingshøyttalere i yttervegg eller tak og derav bryter en dampsperre, skal du av sikkerhetsmessige årsaker alltid bruke en anbefalt backbox. I andre vegger og tak kan anbefalt backbox også brukes, men større backbox kan monteres eller bygges med fordel for enda mer bass. Rådfør alltid med din tømrer eller HiFi Klubben hva som er den beste løsningen for deg

Trenger jeg en backbox?

En backbox er et eget kabinett som du monterer på baksiden av en innbyggingshøyttaler skjult i vegg eller tak, typisk for å oppnå en helt lufttett montering. HiFi-klubben anbefaler i utgangspunktet å montere en backbox med et innvendig volum på 25 liter. Dersom dette ikke er mulig på grunn av plassbegrensninger, finnes det alternative løsninger. Du kan lese mer om backboxer her.

Tilbehør til Bowers & Wilkins CCM7.5 S2

Tekniske spesifikasjoner

Impedans8 ohm
Frekvensområde (-3dB)32-28.000 Hz
Frekvensområde (-6dB)25-33.000 Hz
Følsomhet90 dB

Anbefalte produkter

CI 980
Effektforsterker til installasjon
16 498,- / Stk