HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

SMART SURROUND

TRÅDLØST OG ENKELT

Hjemmekinoen er stedet der hele familien samles foran en god film eller en heftig gamingkveld. Nå har det blitt så enkelt at alle kan være med.

Nå er det lys i enden av tunnellen. Både HEOS og Sonos har laget smarte surroundsystemer som hele familien kan forstå seg på. Og med trådløse surroundhøyttalere slipper du de lange kablene. Her er det fritt frem for fete opplevelser med film og gaming hjemme i stua!De fleste av oss kan nok være enige i at det er en herlig følelse å se en god film med god lyd i hjemmekinoen. Men ikke alle er like begeistret over tanken på å trekke lange kabler gjennom stua eller å måtte slite med kompliserte oppsett og tekniske uttrykk.

En smart surroundløsning er en fantastisk gave til både deg selv, familien din og TV-en din. Og du får et helt univers av trådløs musikk med på toppen av alt!

Nedenfor kan du se fire ferdige løsninger. Stikk innom butikken vår, og opplev forskjellen!

 

FIRE VEIER TIL SMART SURROUND 

 

Den fullverdige løsningen

HEOS AVR gir deg alle fordelene til en stor hjemmekino, unntatt masse kabler og kanskje litt frustrasjon. Også perfekt til musikk i stereo.
Se her

 

Så enkelt kan det gjøres

Sonos PLAYBASE legger du flatt på møbelet, og går nærmest i ett med interiøret. Kan bygges ut med trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere.
Se her

 

Lydplanke i særklasse

HEOS Bar kan tilby fet TV-lyd og tilkoblinger til alt utstyret ditt. Velger du subwoofer og trådløse bakhøyttalere i tillegg er du virkelig godt i gang!
Se her

 

Hvor mye trenger du?

Sonos PLAYBAR kan gi deg surroundopplevelser på egen hånd. Legg til trådløs en subwoofer og trådløse bakhøyttalere for enda større opplevelser.
Se her