HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS til TV-lyd og hjemmekino

Få mye større filmopplevelser med god lyd

HEOS by Denon gir deg mye bedre TV-lyd. Du bestemmer selv om du vil ha en kraftig lydplanke eller en smart og brukervennlig hi-fi-hjemmekino med full surround og trådløse overraskelser i ermet.

Dagens supertynne TV-er gir deg en fantastisk bildekvalitet. Til gjengjeld er lyden fra de bittesmå innebygde høyttalerne også tynn og yter slett ikke det flotte bildet rettferdighet. Dette skylder du deg selv å gjøre noe med – og HEOS hjelper deg!

heoshomecinemahs2_1800x1300.jpg

HEOS by Denon har flere solide lydplankeløsninger til TV-en din. HomeCinema HS2 kommer med trådløs subwoofer som gir deg god og fyldig bass i hele stua. HEOS Bar er mer avansert med fleksible tilkoblingsmuligheter og mulighet for både trådløs subwoofer og trådløse bakhøyttalere for surround. På den måten kommer du så tett på den ekte kinofølelsen som det er mulig å komme uten å samtidig få et helt anlegg med tilhørende kabler inn i stua.

Felles for begge lydplankene fra HEOS er at de er enkle å koble til TV-en, og du kan styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Dermed trenger du ikke å skjenke høyttalerne en tanke i hverdagen. Du trenger bare å lene deg tilbake i sofaen og nyte den gode lyden!

 

HEOS AVR – verdens smarteste ekte hjemmekino for hele familien

HEOS AVR er en genial løsning for deg som elsker film og musikk, men som hater store apparater, kompliserte knapper og lange kabler gjennom stua. I ett kompakt og stilrent kabinett får du en fullverdig 5-kanals løsning med helt ekte surroundlyd. Her plasseres du i sentrum av begivenhetene, akkurat som på kino. Og både oppsett og daglig bruk er rørende enkelt.

Med HEOS AVR kan du velge høyttalere helt fritt – inkludert seriøse hi-fi-modeller – og du trenger ikke å kjøpe alt på én gang. Du kan fint starte med to høyttalere i stereo og legge til senterhøyttaler, bakhøyttalere og subwoofer senere. Med HEOS-høyttalere kan du til og med gjøre bakhøyttalerne trådløse. Dermed elimineres behovet for å trekke høyttalerkabler fra den ene enden av stua til den andre, og med det ryker også en av de eldste og største indvendingene mot å velge en hjemmekinoløsning til stua. Velger du den trådløse HEOS Subwoofer, så slipper du enda en kabel.

HEOS AVR vil bli det naturlige senteret for hele familiens underholdning i stua. Alle kan forstå seg på den, og uansett om det står film, musikk eller gaming på menyen, så er lyden helt på topp og mulighetene nesten uendelige. Kom innom og opplev den hos HiFi Klubben!

Denon hjemmekino med HEOS – den komplette løsningen

En lang rekke av Denons hjemmekinoreceivere har innebygget HEOS, slik at du får med multiromsmusikk på kjøpet. Hvis du er glad i både hjemmekino og musikk, så er dette den optimale løsningen. Når du ikke ser film, så kan du høre på trådløs musikk i svært høy kvalitet. Alt sammen styres fra HEOS-appen, så du vil aldri tenke over at du faktisk sitter og styrer et komplett hjemmekinoanlegg. Alt dette har Denon tenkt på for deg!

OBS: Muligheten for trådløse bakhøyttalere gjelder kun HEOS AVR.