HiFi Klubben

Hopp til innhold

AudioQuest Wild Blue Yonder Signalkabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Wild Blue Yonder Signalkabel

Wild Blue Yonder er en kompromissløs signalkabel for deg som har investert i et high-end-anlegg og nekter å la en kabel begrense lytteopplevelsen din. Ledere i massivt PSS-sølv, Air-Tube isolasjon og 72V DBS-system er blant finessene. 

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /par

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter AudioQuest Wild Blue Yonder – kompromissløs signalkabel til anlegg i den høyeste high-end-klassen

 • Eksklusive ledere i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver)
 • Flour-Polymer Air-Tube isolasjon med ekstra høyt luftinnhold
 • Eksklusive WEL-type plugger i ultrarent, forsølvet kobber (både RCA og XLR)
 • 8-lags NDS-skjerming (Noise-Dissipation System)
 • 72V DBS (Dielectric-Bias System)

Wild Blue Yonder er en kompromissløs signalkabel som kan matche markedets beste systemer, for eksempel et high-end-system med separat for- og effektforsterker. Den vil også være et egnet valg når det gjelder overføring av signalet fra en high-end DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trinn.

Lederne i det trippelbalanserte designet er laget av massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver) – et optimalt og kostbart materialvalg. Air-Tube-isolasjonen i FEP (Flour-Polymer) har større diameter enn Fire-modellen, slik at en enda mindre del av lederen berører isolasjonen til enhver tid. Dermed påvirkes også lederen mindre av isolasjonen.

8-lags NDS-skjerming mot RF-støy, 72V DBS-system (Dielectric-Bias System) og ekstra gode plugger i ultrarent sølvbelagt kobber (Hanging-Silver) er blant de utallige andre imponerende detaljene.

AudioQuest Wild Blue Yonder signalkabel er tilgjengelig i flere lengder og i RCA- eller XLR-versjon.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Produktbeskrivelse

AudioQuest Elements analoge signalkabler – fem kabelserier til fem behov
Signalkabelen er viktig for anlegg i high-end klassen. Det er her du kan miste de siste mikrodetaljene som gjør hele forskjellen i jakten på det ettertraktede tredimensjonale lydbildet. Og det er her at feil kabelvalg kan påvirke klangbalansen og ødelegge den perfekte nøytrale lyden du har betalt dyrt for å oppnå.

De fem modellene i Elements-serien er alle spekket med kabelteknologi i verdensklasse. Nivået starter på utmerket og fortsetter oppover til det fullstendig kompromissløse, noe som kan få selv de mest kostbare anleggene til å yte sitt maksimale. Alle Elements-modellene fås med RCA- eller XLR-kontakter.

WATER: Inngangsmodellen til den eksklusive Elements-serien. En svært avansert trippel-balansert kabel, som i likhet med de dyrere modellene inkluderer bruk av Audio Quests unike 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "metter" isolasjonen ved hjelp av et elektrostatisk felt, slik at den ikke absorberer energi fra selve signalet. Lederne er av ultrarent PSC+-kobber (Perfect-Surface Copper+), der overflaten er så ekstremt ren og jevn at signaloverføringen overgår alle andre typer kobberledere, selv uten forsølving.

Andre eksklusive detaljer er Air-Tube isolasjon der de enkelte ledere er omgitt av et polyetylenrør for å utnytte luftens suverene egenskaper som elektrisk isolator. NDS-skjermingen (Noise-Dissipation System) har hele 6 lag og beskytter signalet høyst effektivt mot innstråling av RF-støy.

EARTH: Det samme grunnleggende prinsippet som Water, men Air-Tube-isolasjonen er laget av FEP (Flour-Polymer) som absorberer et absolutt minimum av elektrisk energi. Samtidig er FEP ekstremt stabilt i utstrukket form, slik at lederne inne i røret praktisk talt bare er i kontakt med den ultimate formen for isolasjon, nemlig luft. NDS og kontaktene er på samme høye nivå som Water.

WIND: En virkelig eksklusiv kabel med ledere i massivt PSS sølv (Perfect-Surface Silver) i stedet for PSC+-kobber som i Earth – et optimalt og kostbart materialvalg. Her er absolutt ingenting overlatt til tilfeldighetene, og du kan regne med utmerket ytelse selv i kombinasjon med svært ambisiøse anlegg.

FIRE: Her har du definitivt kommet inn i den kompromissløse klassen. Du får de samme massive PSS-sølvlederne som i Wind, bare i enda bedre omgivelser. NDS-skjermingen har hele åtte lag, og diameteren på Air-Tube-isolasjonen er større, slik at du får enda mer luft rundt lederne. Pluggene er av WEL-typen og er laget av ultrarent, sølvbelagt kobber.

WILD BLUE YONDER: Samme grunnleggende prinsipper som Fire, men FEP Air-Tube isolasjonen har fått utvidet diameteren ytterligere med 32%, noe som skaper optimale forhold for PSS-sølvlederne. Kompromissløs high-end-teknologi for deg som nekter å la en kabel begrense lytteopplevelsen din! RCA- eller XLR-kontakter.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

Tekniske spesifikasjoner

 • Plugg/terminering : RCA eller XLR
 • Ledermateriale : Massivt PPS-sølv (Perfect-Surface Silver)
 • Skjerming : 8-lags karbonbasert NDS (Noise-Dissipation System)
 • Kabellengde : 0,75 / 1 / 1,5 meter
 • Type : Analog signalkabel
 • Farge : Sort/mørk grå
 • DBS (Dielectric-Bias System)
 • Trippelbalansert ledergeometri
 • FEP (Flour-Polymer) Air-Tube isolasjon (71% mer luft enn Wind)
 • Kaldsveisede WEL-Type-plugger i ekstremt rent kobber (Pure Red Copper) med forsølvede kontaktflater (Hanging-Silver)
 • Kaldsveisninger utført med sølvpasta


OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din nærmeste butikk hvis du er interessert i et spesielt produkt som ikke er vist på våre nettsider. Vi kan skaffe det for deg.

AudioQuest

AudioQuest er verdens ledende leverandør av høykvalitetskabler til hi-fi og hjemmekino. Det finnes en god AudioQuest-løsning til nesten ethvert formål, uansett om ambisjonenene dine sier budsjettklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmekino
 • Enormt utvalg
 • Elegant og solid design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DAC-er og hodetelefoner)
 • Løsninger til både budsjettklasse og ekstrem high-end

Les mer om AudioQuest

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her