Hopp til innhold
14 998,-stk
  -
Varen inngår i et system eller pakke
NAD C700 er ekte hi-fi i et kompakt, stilrent og moderne design, med alt du trenger for å nyte musikken din – bare legg til er et par gode høyttalere.

Les mer:

Beskrivelse

NAD C700 – kompakt hi-fi-anlegg med streaming og integrert Bluesound multirom

 • Kompakt design inkl. flott fargeskjerm med albumvisning
 • Digital TV-lyd med auto på/av og volumkontroll via eksisterende TV-fjernkontroll
 • Integrert Bluesound musikstreaming med multirom
 • Toveis Bluetooth-funksjon (kan spille til trådløse hodetelefoner)
 • Flott finish i aluminium og glass

NAD C700 er et ekte hi-fi-anlegg i et kompakt, stilrent og moderne design. Her får du alt du integrert Bluesound musikkstreaming ogalt du trenger for å spille favorittmusikken din i toppkvalitet – alt som mangler er et par gode høyttalere som du velger selv. Eller som NAD selv sier det: Just add speakers!  

NAD C700 har 2 x 80 strømsterke watt som gjør den i stand til å drive de aller fleste høyttalere i en grad du aldri hadde forventet fra en så kompakt forsterker. Du kan for eksempel kombinere C700 med et par kompakte hi-fi-høyttalere fra DALI eller Bower & Wilkins – så har du et fantastisk bra, kompakt og stilrent stereoanlegg som vil passe godt inn i de fleste stuer, også for deg som er opptatt av boliginnredningen. Trenger du enda mer kraft i lyden, vil en mellomstor gulvhøyttaler som f.eks. DALI OPTICON 6 MK2 også være en svært velspillende kombinasjon.

Med Bluesound får du tilgang til et bredt spekter av strømmetjenester og all verdens trådløse musikk på nettet. Når du vil ha enda mer av musikken - og det vil du - kan du enkelt og raskt utvide systemet til ekte multirom med små og store trådløse Bluesound-høyttalere i hele hjemmet. Du kontrollerer hele systemet fra Bluesound-appen på telefonen eller fra en eksisterende IR-fjernkontroll, som C700 også kan lære å forstå. Den kompakte RC1 fjernkontrollen fra Bluesound kan selvfølgelig også brukes.

Smart TV-lyd med HDMI 

C700 har HDMI-inngang med eARC, noe som gjør det er veldig enkelt å koble til TV-lyd. HDMI-tilkoblingen gjør nemlig at C700 slår seg automatisk av og på sammen med TV-en, og du kan i tillegg justere volumet med den eksisterende TV-fjernkontrollen din. På denne måten kan anlegget brukes av hele familien, uten at man trenger å være teknisk anlagt. 

På forsiden av C700 finner du en 5” fargeskjerm der du alltid kan følge med på hva som skjer på anlegget. Når du streamer, kan du se albumcovere, og når du ser på TV, kan du se det gjeldende volumnivået. Du kan også velge å slå av skjermen hvis du ikke ønsker at den skal stjele oppmerksomhet fra TV-en når du ser på film. 

NAD C700 fås i grafitt aluminiumsfinish. Fjernkontroll fås som ekstrautstyr.

Streaming og multirom med Bluesound

NAD C700 har også innebygget BluOS, og Bluesound støtter en lang rekke populære musikktjenester som Spotify Connect, TIDAL, Deezer, Qobuz, Napster m.fl. Dermed kan du få tilgang til mange millioner musikkspor, og hvis du for eksempel velger TIDAL i HiFi-utgaven, kan du streame i full CD-kvalitet eller enda høyere gjennom de høyoppløste MQA-filene som C700 også støtter. 

Spotify Connect er genialt for deg som allerede er glad i Spotify-appen din. Da kan du nemlig bare bruke appen og streame direkte til NAD C700. Det samme kan du med TIDAL Direct, og alt sammen foregår i nøyaktig samme høye lydkvalitet som hvis du spilte musikken fra Bluesound-appen. Det samme gjelder for høyoppløste musikkfiler helt opp til 24-bit/192kHz, som du kan laste ned fra nettet og spilles av fra en USB-pinne eller en harddisk koblet til USB-porten på baksiden av C700. Du får også Apple AirPlay 2 og internettradio, som gir deg tilgang til titusenvis av radiokanaler fra hele verden.

BluOS gir deg også multiromsfunksjon, slik at du kan bygge ut med trådløse Bluesound-høyttalere overalt i hjemmet ditt. En høyttaler på badet gir deg nyheter om morgenen, og en høyttaler på kjøkkenet får deg i stemning når du lager mat. Hvis du har gjester, kan du gruppere høyttalerne, slik at du får den samme lyden i alle rom. Du kan også spille radio på kjøkkenet, mens partneren din synger med på yndlingssangene sine i dusjen og barna ser på favorittserien sin på TV-en som er koblet på anlegget i stua. Det er nesten kun fantasien (og lommeboka) som setter grenser. 

Lettvinn betjening og god lydkvalitet for alle behov

C700 har toveis Bluetooth slik at du kan velge om du vil spille trådløs musikk fra telefonen din over til anlegget, eller om du vil spille musikk fra anlegget over til et par trådløse hodetelefoner. I sistnevnte tilfelle kan du høre på alt som skjer på C700 uten å forstyrre resten av familien. Perfekt hvis du vil høre på favorittalbumet ditt eller se en film når de andre har lagt seg.

Med C700 er du i trygge hender uansett behov. Du kan koble til en harddisk med musikksamlingen din, du kan koble til TV-en og dermed alt som måtte være koblet TV-en, du kan streame favorittmusikken din fra massevis av streamingtjenester eller nettradio, og du får innganger til å koble på eksterne lydkilder, som for eksempel CD-spiller eller platespiller (via separat RIAA-forsterker). Du får fremragende lydkvalitet med massevis av kraft, og brukervennligheten er selvfølgelig også helt på topp. Alt dette i et kompakt aluminiumskabinett som glir diskre inn i enhver stue. I beste NAD-ånd gir C700 god lydkvalitet og skyhøy valuta for pengene!

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Kompakt design inkl. flott fargeskjerm med albumvisning
 • Flott finish i aluminium og glass
 • Innebygget 2 x 80 watt HybridDigital stereoforsterker med god hi-fi lydkvalitet
 • HDMI/eARC
 • Digital TV-lyd med auto på/av og volumkontrol via eksisterende TV-fjernkontroll
 • Mange streamingtjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio m.fl.)
 • Full trådløs integrasjon med Bluesound multiroms-systemet inkl. trådløse DALI EQUI høyttalersystemer med BluOS
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth med aptX HD og toveis-funksjon til trådløse hodetelefoner
 • Støtter MQA og HD-lyd opp til 24-bit/192kHz
 • Klar til stemmestyring via separat smarthøyttaler eller smarttelefon (Google Assistant/Amazon Alexa)
 • Læringsfunksjon for eksisterende IR-fjernkontroller
 • Bluesound IR-fjernkontroll fås som ekstrautstyr

Begrensninger

 • Ikke touch-panel
 • Ikke mulighet for trådløse surround-bakhøyttalere
 • Platespiller krever separat RIAA-forsterker
 • Ikke tilkobling for kablede hodetelefoner

Reviews

Videoer om NAD C700

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm100 watt
Utgangseffekt 8 ohm80 watt
Forvrengning0,04%
Signal-støy-forhold84 dB
Dempingsfaktor90
Dynamisk effekt100 watt
ForsterkerteknologiKlasse D

Anmeldelser


4.8
37 anmeldelser
5
30
4
7
3
1
2
0
1
1

Anbefalte produkter