Hopp til innhold
49 998,-stk
  -
8-kanals effektforsterker med fantastisk hi-fi-lyd som kan matche markedets aller beste innbyggingshøyttalere. Kan konfigureres gjennom web-grensesnitt.

Les mer:

Beskrivelse

NAD CI 8-150 DSP – strømsterk, avansert og audiofil 8-kanals effektforsterker til ambisiøse installasjonsløsninger

 • Overlegen lydkvalitet med Hypex nCore HybridDigital forsterkerteknologi
 • Kan uten problemer drive selv svært krevende hi-fi-høyttalersystemer
 • 8 kanaler gir høy fleksibilitet, også i større installasjoner
 • Avansert web-grensesnitt til konfigurasjon og lydinnstillinger
 • Moderat strømforbruk og varmeutvikling i forhold til ytelsen

NAD CI 8-150 DSP er en kompromissløs 8-kanals hi-fi-effektforsterker som er laget for å drive ambisiøse innbyggings- eller multisonesystemer samt tunge hjemmekinoer med separat teknisk rom. Med audiofil Hypex nCore forsterkerteknologi og hele 150 ekte NAD-watt i hver kanal kan denne forsterkeren få det aller beste ut av markedets mest eksklusive og krevende innbyggingshøyttalere, som for eksempel PHANTOM S-serien fra DALI og 8-seriene fra Bowers & Wilkins.

De 8 lydkanalene i CI 8-150 DSP gir mulighet for å drive 4 par stereohøyttalere i strålende hi-fi-kvalitet, men det stopper ikke der. Kanalene kan nemlig brokobles parvis til 280 watt i 8 ohm mono. Dermed kan du for eksempel lage et oppsett med 2 x 280 watt til hovedhøyttalerne i stua og fortsatt ha kanaler i reserve til ytterligere to rom med 2 x 150 watt i hver – målt med alle kanaler i drift. Hvis du bare kjører med ett enkelt stereosystem i drift, så får du hele 2 x 500 watt å rutte med i brokoblet tilstand!

Med den globale inngangen kan du koble til for eksempel en musikkstreamer og sende den samme musikken ut i alle kanaler. Dette er typisk løsningen i et stort rom med mange høyttalere i taket, der du skal høre på samme musikk i hele rommet. Men du kan også velge å bruke én eller flere innganger til andre musikkilder, slik at du kan spille annen musikk i ett eller flere rom.

En dedikert CI-forsterker med web-styring

NAD CI 8-150 DSP er konstruert helt fra bunnen av som en ekte CI-forsterker (Custom Install). Dette betyr at fleksibilitet og stabilitet har fått førsteprioritet, og alle tilkoblinger er optimalisert for plassering i et teknisk rom. Gjennom det smarte web-grensesnittet kan CI 8-150 DSP konfigureres på nesten alle tenkelige måter, slik at du får den rette musikken, den rette klangen og det rette volumet i alle rom du spiller i.

Den høyeffektive Klasse D-konstruksjonen gir deg fremragende krefter og er stabil selv ved høye lydtrykk. Samtidig utvikler den minimalt med varme og bruker langt mindre strøm enn en tilsvarende tradisjonell konstruksjon, til fordel for både miljøet og strømregningen din.

NAD CI 8-150 DSP fås i sort finish.

NAD CI 8-150 DSP – total kontroll med web-grensesnitt

Med Ethernet-koblingen og den innebygde DSP-en kan konfigurasjonen og alle lydinnstillinger styres fra en vanlig PC. Dette gjør oppsettet mye mer fleksibelt, og med en laptop i hånden kan du fintune lyden i alle rom, mens du står foran høyttalerne og lytter. Når hele systemet og alle innstillinger er på plass, kan resultatet selvfølgelig lagres i et samlet forvalg på PC-en.

Web-grensesnittet og de lagrede forvalgene gjør det mye lettere og sikrere å eksperimentere med forskjellige oppsett. Og kanskje enda viktigere: Installatøren din kan når som helst få tilgang til hele systemet fra nettet, hvis du for eksempel trenger hjelp til feilsøking eller noe annet. En toppmoderne løsning som kan gjøre mange ting mye lettere, ikke minst i avanserte installasjoner.

Laget for innbygging

CI 8-150 DSP har både 12V trigger-innganger og automatisk påslåing ved signal, slik at forsterkeren automatisk kan slå seg på sammen med spilleren. Det betyr at du uten problemer kan gjemme den unna, for eksempel i et skap. Du må bare sørge for at den kan bli kvitt varmen som viftene sender ut gjennom fronten. Når du er ferdig med å spille, så slår forsterkeren seg av automatisk etter ca. 30 minutter.

Høyttalerterminalene er av Phoenix-typen, der man monterer kablene i en inkludert multikontakt, som deretter kobles i forsterkeren. På den måten kan hele kabelinstallasjonen gjøres ferdig på forhånd, og man kan legge til eller fjerne forsterkeren på et blunk. En mulighet som understreker at CI 8-150 DSP er et gjennomtenkt produkt til innbyggingsbruk.

MERK:

Til Phoenix-terminalene på denne forsterkeren bør det kun benyttes høyttalerkabler av «solid core»-typen eller tilsvarende beregnet for installasjonsbruk, f.eks. fra AudioQuest SLiP-serien. Vanlige myke høyttalerkabler (multi-strand) vil ikke sitte stabilt i terminalene og vil utgjøre en risiko for kortslutning.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Overlegen lydkvalitet med Hypex nCore HybridDigital forsterkerteknologi
 • Kan uten problemer drive selv svært krevende hi-fi-høyttalersystemer, også ved lange kabelstrekk
 • 8 kanaler gir høy fleksibilitet, også i større installasjoner
 • Stereokanaler kan brokobles for enda høyere effekt
 • Avansert web-grensesnitt for konfigurasjon og lydinnstillinger
 • Moderat strømforbruk og varmeutvikling i forhold til ytelsen
 • Ekstra effekttrinn kan kobles til med pre-out på både global og lokal inngang
 • IR inn/ut / 12V trigger / automatisk påslåing ved signal (kan deaktiveres)
 • Phoenix-høyttalerterminaler (multikontakt) for enkel tilkobling
 • Rackhåndtak for enkel montering i skap og rack-systemer
 • Integrert viftekjøling

Begrensninger

 • Ikke innstillinger på selve forsterkeren
 • Noen alternativer har enda flere lydkanaler integrert

Tilbehør til NAD CI 8-150 DSP

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm8 x 180 watt
Utgangseffekt 8 ohm8 x 150 watt
Forvrengning<0,02% (1 watt -120 watt, 8/4 ohm)%
Signal-støy-forhold>90 dB
Dempingsfaktor>150 (8 ohm, 20-6.500 Hz)
Dynamisk effekt180 / 280 / 360 watt (8/4/2 ohm) watt
ForsterkerteknologiKlasse D

Anbefalte produkter