HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon RCD-M41 + DALI ZENSOR PICO Musikkanlegg med Bluetooth

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon RCD-M41 + DALI ZENSOR PICO Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

RCD-M41/ZENSOR PICO er et elegant minianlegg med innebygget DAB-radio, Bluetooth, CD, digitale og analoge innganger – og fet stereolyd til både musikk og TV. Vaskeekte, superkompakt hi-fi i flott finish, rett i bokhylla. Finnes i flere farger. Husk høyttalerkabel!

Denon RCD-M41 / DALI ZENSOR PICO – superkompakt, elegant og velspillende minisystem med DAB-radio, Bluetooth, CD og massevis av muligheter

  • Superkompakt og perfekt i bokhylla
  • Innebygget Bluetooth til trådløs musikkstreaming fra smarttelefon, nettbrett m.m.
  • Innebygget DAB-radio og CD-spiller
  • Flott lyd i ekte stereokvalitet
  • En analog og to optiske digitalinnganger til f.eks. TV-lyd eller musikkstreamer

Denon RCD-M41 og DALI ZENSOR PICO-høyttalerne utgjør sammen et superkompakt og elegant minisystem med en stereolyd som parkerer selv de beste alt-i-ett-høyttalerne. Høyttalerne er bare 14 cm høye, og RCD-M41 er bare 22 cm bred, slik at du uten problemer får plass til anlegget i de aller fleste bokhyller.

I tillegg til en stereoforsterker har RCD-M41 innebygget DAB-radio, CD-spiller og Bluetooth til trådløs musikkstreaming fra smarttelefonen din eller andre bærbare enheter. Her kan du nyte musikk i høy lydkvalitet, uansett hvor du spiller den fra.

ZENSOR PICO gir deg ekte kvalitetslyd uten store høyttalere, og de seriøse elementene leverer et overraskende dynamisk og oppløst lydbilde som får både musikk og filmlyd til å utfolde seg flott i et mindre rom.

Høyttalerkabel medfølger ikke. 

Les mer om Denon RCD-M41

Les mer om DALI ZENSOR PICO

 

 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.