Hopp til innhold

HIFI WEEKS
VI HYLLER DEN GODE LYDEN

I mer enn 40 år har HiFi Klubben kjempet for god lyd. Den lyden som får hjertet til å banke fortere og som gir deg gåsehud over hele kroppen. I år dedikerer vi to uker til å hylle den gode lyden og de store hi-fi-opplevelsene. Vi kaller det HiFi Weeks! Du er velkommen til å være med, uansett om du er hi-fi-entusiast eller fortsatt har store lydopplevelser til gode.

Vi har samlet en masse inspirerende innhold som garantert vil glede ethvert hi-fi-hjerte. Og som prikken over i-en har vi invitert utvalgte leverandører på en rekke HiFi Sessions. Vi har filmet alt sammen, slik at du kan være med og se på YouTube og Facebook. Her kan du høre om nye, spennende produkter og teknologier og få svar på spørsmålene dine underveis. Vi inviterer deg til å se med når videoene går live.

Abonner på YouTube-kanalen vår, så er du alltid oppdatert med de nyeste videoene fra oss.

HIFI SESSIONS

Trykk på videoene under, så får du en påminnelse når den aktuelle sessionen går live. Du trenger bare å være logget inn på YouTube-kontoen din for å opprette en påminnelse.
Videoene er også tilgjengelige etter den aktuelle datoen.

02.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
DALI

Trådløs lyd og kompromissløs hi-fi kan fint gå hånd i hånd

– Med Thomas Knudsen fra DALI

Går det ut over kvaliteten når lyden blir trådløs? Nei, sier DALI, som nettopp har lansert sin tredje serie med ekte hi-fi-høyttalere basert på den trådløse CALLISTO-plattformen. Thomas Knudsen fra DALI forteller om den nye OBERON C-serien og om hvordan ambisiøs hi-fi og trådløse høyttalere fint kan gå hånd i hånd. BONUS: På slutten av videoen kan du se noen fargerike nye overraskelser fra DALI.

03.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Denon

Gaming tar HDMI-teknologien til et helt nytt nivå

– Med Oliver Kriete fra Denon

Gaming og de nyeste spillkonsollene har blitt en stor drivkraft i utviklingen av teknologi til hjemmekinoen. Den siste HDMI-generasjonen er stappfull av godsaker for fans av den nye PS5 og Xbox Series X, og dette er ting som utgjør en kjempeforskjell! Oliver Kriete fra Denon presenterer hjemmekinoreceiveren som senter for de nye HDMI lyd- og videoteknologiene, og han forklarer hva de nye teknologiene kan brukes til. BONUS: Du kommer til å se det aller nyeste til Denons streamingsystem HEOS.

04.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Bluesound

Få det beste ut av Bluesound-systemet ditt

– Med Thomas Holm fra Bluesound

Får du det beste ut av Bluesound-systemet ditt? Systemet har blitt forbedret mange ganger siden du valgte Bluesound, og det finnes kanskje nye funksjoner og oppgraderinger som du ikke har oppdaget ennå. Thomas vil vise og demonstrere sine 10 beste tips og triks med Bluesound.

05.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
AudioQuest

Slik får du det maksimale ut av anlegget ditt

– Med Peter den Haan fra AudioQuest

Er du sikker på at du får den fulle kvaliteten ut av hi-fi-systemet ditt eller hjemmekinoen din? Er du klar for 8K? Produktsjef Peter den Haan fra AudioQuest forteller alt om de nyeste teknologiene deres for 48 Gbps HDMI-kabler. Du kan også høre om hvordan du optimaliserer systemet ditt med PowerQuest, hva kvalitetskabler kan gjøre for lyd- og bildeopplevelsene dine og mye, mye mer.

08.03.2021 | 20:00 | NORSK
HEGEL

Besøk Hegel, og hør om den overlegne, nye V10 RIAA-forsterkeren

– Med Anders Ertzeid fra Hegel

Du kjenner sikkert allerede til forsterkerne fra Hegel, og du vet kanskje også at de spiller utrolig bra med digitale lydkilder. Nå har Hegel kastet seg over vinyl, og kritikerne går amok med lovord. Anders Ertzeid viser deg rundt på Hegels produksjonsanlegg, og han vil fortelle deg hvordan den nye V10 RIAA-forsterkeren kan løfte vinylopplevelsen din til helt nye høyder. BONUS: Til slutt vil vi vise deg noen av nyhetene du kan forvente fra Hegel i den nærmeste fremtiden.

09.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Bowers & Wilkins

Hvordan lages hi-fi-produkter i verdensklasse?

– Med Andy Kerr og Maurice Van Hogeloon fra Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins har i løpet av de siste månedene lansert den spektakulære spesialutgaven av 700-serien ’Signature’ samt den helt nye 600 Anniversary-serien, der teknologien fra den legendariske 800-serien har spilt en stor rolle i jakten på den overlegne hi-fi-lyden. Andy Kerr forteller om alle detaljene, og Maurice Van Hogeloon går gjennom den aller nyeste oppdateringen til Formation-plattformen for trådløs musikk.

10.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
NAD

Unik teknologi og alltid overlegen lyd

– Med Thomas Holm fra NAD

Fire unike teknologier gjør NAD til et helt spesielt merke: Du kan oppgradere forsterkeren din med MDC-moduler, streame trådløs musikk med BluOS, få avansert digital romkorreksjon med Dirac og nyte godt av den aller nyeste og mest avanserte forsterkerteknologien. Thomas Holm fra NAD forteller om alle fordelene og deler generøst den store kunnskapen sin.

11.03.2021 | 20:00 | ENGELSK
Lyngdorf

Perfekt lyd i ethvert lytterom

– Med Roland Hoffmann fra Lyngdorf Audio

Lyngdorf Audio har en hemmelighet som de gjerne vil dele med hele verden. Deres unike ”Room Perfect”-teknologi får ethvert hi-fi-høyttalersystem til å spille helt perfekt i ethvert lytterom. Delta i denne sessionen, og hør Roland Hoffmann fortelle om hvordan dette kan la seg gjøre.

Er du klar for å gå i dybden med hi-fi?

Dykk ned i inspirasjonsuniverset vårt, som er fullt av spennende artikler om de heteste hi-fi-produktene, tips og triks om høyttaleren og hvordan du lytter bedre på anlegget ditt.