Hopp til innhold

23 produkter
Roam 2
Sonos Roam 2
Trådløs høyttaler med batteri
1 990,- / Stk

Transportable høyttalere – enkelt å ta med musikken

Med en bærbar høyttaler trenger du aldri mer å unnvære musikk. Du kan ta de smarte høyttalerne med deg overalt, så du alltid har musikk, radio osv. for hånden. Du finner bærbare høyttalere i mange størrelser og design, men felles for dem alle er naturligvis at de enkle å ta med på farten.

Ta med deg musikken overalt

En transportabel høyttaler gjør det mulig for deg å høre musikk i hele huset, uten at du behøver å installere høyttalere i alle rom. Du tar ganske enkelt med deg høyttaleren rundt omkring.

Det betyr at du kan starte dagen med et bad, mens morgennyhetene oppdaterer deg på siste nytt. Deretter kan du med deg høyttaleren ut på kjøkkenet, hvor du kan spise frokost og drikke kaffe, mens din favorittartist fyller rommet med skjønne toner.

Den kan også tas med ut i stua, hvis det skal brukes noe dempet bakgrunnsmusikk til å skape en god stemning når familien spiller spill, eller hvis dere har gjester til middag. Det kan også hende at du trenger motiverende musikk til rengjøringen eller oppvasken – det fikser selvfølgelig også den bærbare høyttaleren.

Du kan også ta en transportabel høyttaler med i hagen, eller på terrassen, hvis de skjønne sommerdagene skal krydres med god musikk, en podcast eller noe annet. Du kan også sjekke om den kan brukes som utendørshøyttaler, så slipper du å bli nervøs for eventuelt regn og morgendugg. Hvis du har barn vil de sikkert elske å høre på musikk mens de leker i hagen, akkurat som du kan ta den med på barnerommet på kvelden, så kan dere høre på avslappende musikk eller godnatthistorier før sengetid.

Skal du på en lengre kjøretur, kan det også være godt å ha en transportabel høyttaler med i bilen, så du kan lage din egen spilleliste hjemmefra og nyte turen med dine favorittkunstnere fremfor radiokanalenes sanger og reklamer. Til dette formålet kan det også hende at en av våre minihøyttalere kan gjøre jobben. Den kan fint spille i bilen når du kjører og kan lagres i hanskerommet mellom kjøreturene.

Enkel tilkobling til mobil, tablet m.m.

Det smarte med å ha en bærbar høyttaler er nettopp det at den er enkel å transportere og ha med på farten. Derfor skal den naturligvis også være enkel å koble til din avspillerenhet, så du rent faktisk kan nyte godt av den smarte høyttaleren.

Med en bærbar høyttaler fra HiFi Klubben kan du helt problemfritt koble høyttaleren til din mobiltelefon via Bluetooth – raskt og enkelt! Du kan også bruke din tablet, eller andre enheter, hvis det er der du har dine spillelister liggende.

Kort sagt, det er enkelt og greit å ha med bærbare høyttalere å gjøre. Alt ved dem er simpelthen smart og lettvint: Du kan ha dem med alle steder, de gir god lyd og du kan enkelt koble dem til din enhet så du kan styre musikken fra din mobiltelefon, tablet osv.

Bærbar batteridreven høyttaler

Det sier seg nesten selv at hvis du ha med høyttaleren på tur, blir den nødt til å ha batteri, med mindre du har tilgang til en stikkontakt. De smarteste høyttalere på batteri er oppladbare, så du skal bare sette høyttaleren i stikkontakten før du skal avsted og så snart batteriet er fulladet, er du klar til å dra på tur med din transportable høyttaler.

Typisk så kan høyttalere med batteri spille i relativt lang tid, men det kommer mye an på modellen og hvordan du bruker den. Høy lydstyrke vil trekke mer strøm enn en lav og bruker du Bluetooth eller annen trådløs tilkobling, vil det også være med på å tappe batteriet noe raskere. Noen batteridrevne høyttalere kan kobles til med kabel, så du slipper å bruke batteri på å forbinde dem trådløst, men mange foretrekker fleksibiliteten ved en trådløs høyttaler.

Bluetooth høyttaler på batteri

En populær type høyttaler på markedet i øyeblikket er den smarte Bluetooth høyttaleren. Med Bluetooth kan du koble til alle enheter, uansett hva slags OS de bruker, og du kan gjøre det fra alle plattformer – så lenge alt er kompatibelt med Bluetooth.

Av den grunn er det gode muligheter for å finne en høyttaler med batteri som også bruker Bluetooth, hvis det er den oppkoblingsmåten du foretrekker. Hvis du bruker din batteridrevne høyttaler på utflukter, til fest eller hjemme med familien, så er det en stor fordel at alle kan koble seg til høyttaleren, så musikkstrømmingen blir mer fleksibel.

Finn den rette størrelsen

I HiFi Klubben har vi samlet de beste bærbare høyttalerne på markedet, så du har mange gode muligheter å velge mellom. Skal du på festival og vil du kunne spille for hele campen, skal du helt klart få tak i en såkalt SOUNDBOKS. Den er stor og kan ikke bare puttes rett i veska, men den er solid og tåler både regnbyger og veltede øl og spiller dessuten i opptil 100 timer. Så hvis du skal få i gang festen, enten på festival, på stranden eller i hagen eller lignende, er en SOUNDBOKS et must.

Hvis du i stedet er på utkikk etter en mindre høyttaler som du kan ta med i vesken, kan du naturligvis også finne det hos HiFi Klubben. Lyden er ikke på samme nivå som en SOUNDBOKS, men du kan absolutt nyte god musikk, selv om du velger en liten bærbar høyttaler. Hvis det er viktigere for deg at høyttaleren er enkel å bære og ha med alle steder, er det helt sikkert et godt valg for deg å gå litt ned i størrelse, så du til gjengjeld ikke skal slite med å slepe med deg en tung høyttaler.

Kom inn i HiFi Klubben og opplev dine muligheter

Når du handler i HiFi Klubben kan du alltid oppleve og teste produktene i våre butikker før du kjøper dem. Vi anbefaler alltid et besøk i våre butikker før du velger din nye høyttaler, så du kan se, føle og høre på de forskjellige modellene i virkeligheten og dermed finne frem til den modellen som passer best til deg.

Det gjelder både lydkvalitet, design, fargekombinasjoner og det generelle inntrykket. Det viktigste ved en høyttaler er naturligvis at den kan gi deg god lyd, men særlig for de bærbare høyttalerne er utseendet også ofte i fokus. Så det kan være like viktig å finne en modell du synes er flott, cool, elegant eller hva du ser etter.

Alt etter hvordan du skal bruke dine bærbare høyttalere, kan vekten og formen også ha betydning for deg. Det er veldig forskjell på hvor tunge de forskjellige bærbare høyttalerne er, akkurat som formen kan ha betydning for hvor lett det er å bære høyttalerne. Derfor er det en god ide å komme inn i en av våre butikker, så du kan finne ut hvilken modell du liker best. Du kan lese mye og se mange bilder på nett, men du får alltid det beste inntrykket av en høyttaler når du står med den i hånden og kan vende og dreie den slik du vil. Særlig når det er bærbare høyttalere det handler om, er det relevant hvordan du synes den er å bære. Så kikk innom din lokale HiFi Klubben butikk og finn den beste bærbare høyttaleren til nettopp deg.