Hopp til innhold

13 produkter

B&O høyttalere

Bang & Olufsen høyttalere er kvalitetshøyttalere, slik vi alltid har kjent dem. Designet er eksklusivt, stilrent og tidløst og lydkvaliteten kjennetegnes av den nyeste teknologien. Bang og Olufsen har alltid vært et skritt foran i bransjen og tidligere så beskrev man B&O høyttalere som futuristiske. Når du velger en Bang & Olufsen høyttaler er du sikker på at du ikke går på kompromiss, hverken med design eller lyd.

Bang og Olufsen høyttalere – eleganse i hjemmet

For Bang og Olufsen har estetikk alltid vært viktig. Filosofien bak det velkjente og eksklusive designet, er at lydenhetene skal være like vakre som enhver annen gjenstand du har stående i hjemmet. En Bang og Olufsen høyttaler er derfor ikke kun en lydkilde, men en eksklusiv del av innredningen som har blitt forfinet ned til de minste detaljer.

Felles for alle B&O design er at de rene linjene elegant integreres i stilfulle hjem. B&O høyttalere er skapt til å inspirere øyet, uten å være for prangende, så de kan være en diskret del av innredningen i bakgrunnen når de ikke brukes. Derfor er B&O høyttalere aldri bombastiske, men elegante og tidløse, så de hverken krever for mye plass eller oppmerksomhet.

Lydteknologi i særklasse

Bang og Olufsen skiller seg også fra de andre store produsentene ved å tenke på lytterens opplevelse i hele designprosessen. Design og lydkvalitet går dermed hånd i hånd og du skal aldri gå på kompromiss med det ene, for å få det andre. De siste årene har det vært mer fokus på å skape så små og kompakte enheter som mulig, så høyttalerne kan flyttes rundt i hjemmet og tas med på farten. B&O er naturligvis med på denne utviklingen, så de har sørget for å videreutvikle grunntanken om at teknikken som ligger bak har bruk for en viss plass for å gi den beste lyden. En kompakthøyttaler får aldri samme klang og dybde som en stor gulvhøyttaler, men B&O har utviklet noen ganske gode høyttalere i kompakte størrelser.

B&O Bluetooth høyttaler

At B&O høyttalere er klassikere, er ikke ensbetydende med at de ikke henger med når det gjelder funksjoner. Mange av modellene har Bluetooth, så du kan spille musikken din trådløst fra for eksempel din mobiltelefon.

Med en kompakt B&O Bluetooth høyttaler kan du ta musikken med deg rundt i huset, eller ut i hagen hvis dere skal ha stemningsmusikk til grillfesten. Når du først har parret din B&O Bluetooth høyttaler med din mobiltelefon, kan du styre alt på avstand, så høyttaleren kan stå på en hylle eller et bord og du kan bevege deg fritt rundt og styre avspillingen, så lenge du har telefonen for hånden.

Fleksibiliteten ved en B&O Bluetooth høyttaler kommer dere også til gode, hvis dere er flere som deler på høyttaleren. Den kan nemlig kobles til flere mobiltelefoner, så dere kan skifte på å stå for spillelisten. Så snart dere har parret deres enhet med høyttaleren, kan dere lynraskt opprette forbindelse neste gang dere skal bruke høyttaleren. Avhengig av modellen kan dere være flere som er koblet på samtidig, så dere kan være flere som styrer musikken.

Beoplay App

Hvis du enda ikke eier en B&O høyttaler og du har vansker med å forestille deg hvilken som vil passe inn hvor, kan du bruke Bang & Olufsens smarte app som lar deg leke med alle deres produkter hjemme i «privaten». Du finner bare frem en høyttaler i appen og deretter kan du se den på veggen din, på gulvet, i reolen eller hvor du nå har bruk for den. Du kan enkelt skifte mellom de forskjellige fargene og modellene, så du kan prøve ut alle muligheter i jakten på den perfekte kombinasjonen av farger, design og plassering.

Hvis du allerede har en eller flere B&O høyttalere kjenner du kanskje allerede Beoplay Appen, og hvis du ikke gjør det, så er det på høy tid med en introduksjon. Du kan bruke appen til å konfigurere din B&O høyttaler, slik at funksjonene vil passe til dine personlige preferanser. Lagre dine personlige lysinnstillinger og gjør din mobiltelefon til en samlet kontrollenhet som lar deg styre alle dine B&O høyttalere samtidig.

Bang & Olufsen høyttaler med mikrofon

En rekke B&O høyttalere har innebygde mikrofoner, så du kan snakke i telefon direkte i høyttaleren. På noen modeller er mikrofonene plassert slik at de fanger opp stemmen din helt klart, uansett hvor du befinner deg i forhold til høyttaleren. Det betyr at du kommer tydelig gjennom til mottakeren, som også får det lettere ved å skjelne stemmene fra hverandre, hvis dere er flere som snakke i høyttaleren samtidig.

B&O høyttalere til alle hjem

B&O er i høy grad et kvalitetsmerke som de fleste kjenner. Det betyr dog ikke at du nødvendigvis skal sprenge budsjettet for å få B&O høyttalere hjem i stua. Kvalitet og pris henger ofte sammen, så hvis du er på utkikk etter høyttalere på et stramt budsjett, er det nok ikke hos B&O du skal lete. Hvis du til gjengjeld vil ha suveren lyd, pakket inn i et lekkert design og til en pris de fleste har råd til, så har du kommet til rette sted. B&O høyttalere er nemlig for alle, så selv om de ikke er blant markedets billigste, kan du saktens finne B&O høyttalere til en ganske god pris. Hvis du bare er det minste opptatt av god lyd, vil du helt sikkert ikke angre på kjøpet ditt.

Beosound, Beolit og Beoplay høyttalere

B&O høyttalere finnes i forskjellige serier: Beosound, Beolit og Beoplay. Felles for alle tre er den gjennomførte kvaliteten både på lyd og design samt variasjonen i høyttalertyper. Utvalget av B&O høyttalere i HiFi Klubben skiftes løpende ut, så i noen perioder finner du en rekke transportable høyttalere og trådløse høyttalere, mens på andre tidspunkter kan du finne flotte gulvhøyttalere til stua.

Hvis du er i tvil om hva du skal gå etter, eller du gjerne vil oppleve de forskjellige høyttalerne i virkeligheten, før du beslutter deg, er du alltid velkommen til å ta turen innom i en av våre fysiske HiFi Klubben butikker. Her finner du de forskjellige B&O høyttalerne og du kan løfte, kjenne på og lytte til dem så mye du vil, så du kan finne frem til den helt rette modellen.

Finn flere klassiske høyttalere fra disse merkene:

Sonos høyttalere – Argon Audio høyttalere – SOUNDBOKS høyttalere