Hopp til innhold

7 produkter

Partyhøyttalere til alle anledninger

Grillfester, hjemmefester, fester på videregående, festivaler – vi har alltid en god grunn til å skru opp lyden på noe fet musikk, slippe hemningene og bare nyte det med alle dem vi liker. Men det krever et meget viktig element: en fet partyhøyttaler. En partyhøyttaler er den som setter stemningen og skaper akkurat den atmosfæren du ønsker på festen din. Skru helt opp og spill de feteste beats på en vill dansefest, eller sett på noe friskt til en hyggelig fest, hvor dere har lyst til å kunne høre hverandre snakke.

Uansett om du skal bruke partyhøyttaleren til det ene, eller det andre, er det viktig at kvaliteten er på topp og at den kan det du har bruk for. Skal det være en ordentlig fest, bør du tenke over hvilken høyttaler du kjøper til formålet. Det er ikke alle modeller som er like gode som partyhøyttalere, og det handler ikke bare om hvorvidt det har innebygget noe fett neonlys, eller om det følger med en discokule – det handler om hvorvidt din partyhøyttaler kan levere varene og gi deg den festen du har lyst på.

Kraftfulle partyhøyttalere

Partyhøyttalere skal som sagt kunne noe mer enn en alminnelig høyttaler, en slik du bruker til matlagingen, eller når du bare går rundt hjemme og nyter noe bakgrunnsmusikk. Ofte er partyhøyttalere store høyttalere, men det viktigste er at det er nok kraft bak lyden, så du kan spille høyt og godt nok til at gjestene dine kan høre musikken tydelig. Samtidig skal høyttaleren kunne balansere lyden godt nok til at den ikke blir helt forvrengt, når du skrur opp.

Uansett hvilken høyttaler du er ute etter, har du to muligheter: en aktiv høyttaler, hvor du har en innebygget forsterker i høyttaleren, eller en passiv høyttaler hvor du skal kjøpe med en forsterker. En forsterker hjelper til med å håndtere høyttalerens frekvenser, og du får ganske enkelt ikke noe lyd fra høyttaleren uten en forsterker.

Wi-Fi, kablet eller Bluetooth partyhøyttalere?

En annen viktig del av det å velge en god partyhøyttaler, er tilkoblingen. Er du innendørs kan det være kult å koble til din enhet og partyhøyttaleren til internett i hjemmet, og i så fall er du ute etter en Wi-Fi høyttaler. Skal den være med utendørs, eller liker du det smarte ved at alle gjestene dine enkelt kan koble seg på fra sine telefoner, er du kanskje mer ute etter en Bluetooth høyttaler.

Fordelen med Wi-Fi er at det er en av de trådløse tilpasningsmulighetene som opprettholder mest av lydkvaliteten, mens Bluetooth godt kan ende med å miste noe av kvaliteten underveis.

Du kan også velge en partyhøyttaler med kabel, hvis du vil være sikker at du slett ikke mister noe underveis, men hvis det er en partyhøyttaler som du vil kunne ta med deg, er ikke det den beste muligheten.

På partyhøyttalere er det ofte lydnivået og bekvemmeligheten som er viktigste, så det er ofte Bluetooth som brukes. Det er det opplagte valget til en partyhøyttaler, da det er utrolig utbredt og dermed enkelt å bruke for alle på en fest hvor musikken spiller og alle har sin mening om hva som skal komme ut av høyttalerne.

Utendørs eller innendørs fest?

Hvis du skal ha en fest utendørs, er det litt mer å tenke over, enn hvis det er en alminnelig fest innendørs. Innendørs skal du bare tenke på naboene, mens utendørs skal du også tenke på vind og vær. Hvis det regner, er fuktig eller høy luftfuktighet, eller hvis det er utrolig varmt eller kaldt, er det ikke sikkert at partyhøyttaleren din kan tåle det. En del høyttalere er dog laget spesielt som utendørshøyttalere som kan tåle litt av hvert.

Start festen med en festivalhøyttaler

Hvis du skal ha en høyttaler til en festival, er det litt mer å overveie. Der kan den bli utsatt for all slags vær, klissete alkohol og festglade mennesker som skubber inn i den. Her er det et fullstendig sikkert valg: en SOUNDBOKS. Den er spesielt utviklet av unge gründere, som så behovet for en festivalhøyttaler som tåler alt. Den har både batteritiden, motstandsdyktigheten, lydkvaliteten og kreftene til å være det perfekte valget til en festival.

Det er selvfølgelig også mulig å bruke andre høyttalere til festival enn SOUNDBOKS. Du skal bare være sikker på at den kan tåle strabasene på en festival, og at du ikke går tom for strøm etter et par timer. Sjekk om du kan ta med et ekstra batteri, eller om det er en høyttaler du raskt kan lade opp et sted på festivalen. Til sist, så er det også viktig å sjekke lydkvaliteten hjemmefra, så du ikke står med festivalhøyttaler som harker og ikke kan henge med de andre høyttalerne omkring din egen leir.

Finn beste partyhøyttaleren hos HiFi Klubben

Dermed er det flere ting som skal overveies, når du går og drømmer om en fet partyhøyttaler til å fyre i gang festen hjemme. Skal den brukes til en vill fest, eller til stille og rolige kosestunder? Skal den kobles til trådløs, og i så fall, hvilken type trådløs? Skal den tåle vind og vær, eller skal den bare brukes til fester hjemme i stua? Hvis du ikke helt vet hvordan svaret på de spørsmålene ender med et kjøp, skal du endelig huke tak i de dyktige medarbeiderne i HiFi Klubben. Her får du alltid gode råd til akkurat dine behov, så du får den partyhøyttaleren som er den rette til deg.