Hopp til innhold

26 produkter

Wi-Fi høyttalere

Wi-Fi høyttalere blir mer og mer populære og for mange er det førstevalget når de skal kjøpe ny høyttaler. HiFi Klubben har et stort utvalg og hvis du er ute etter den beste Wi-Fi høyttaleren på markedet, bør du tenke over hva det egentlig er du vil ha ut av den – så blir det lettere for deg å finne den rette blant de markedet modellene.

Trenger du en utendørshøyttaler, eller er den beste Wi-Fi høyttaleren for deg kanskje en liten en på kjøkkenet. En som kan gjøre dine morgener litt morsommere, eller en stor kraftig en i stua som gir helt vill lyd når du spiller yndlingsmusikken din eller ser den nyeste superheltfilmen på TV? Følg vår guide og finn den beste Wi-Fi høyttaleren til deg.

Trådløs wi-fi høyttaler

Wi-Fi høyttalere forbinder naturligvis via Wi-Fi og er dermed trådløse. Wi-Fi høyttalere har større rekkevidde enn Bluetooth høyttalere, så hvis du vil ha muligheten til å spille musikk i et annet rom enn der du befinner deg, eller kunne gå fritt rundt ute i hagen uten å bære med deg telefonen, bør du velge en Wi-Fi høyttaler.

Med Wi-Fi kan du spille på flere høyttalere samtidig; det kan ikke Bluetooth. Du kjenner det kanskje fra Sonos Wi-Fi høyttalere, hvor systemet er laget spesifikt så du kan spille musikk i forskjellige rom samtidig – enten den samme musikken, eller forskjellig fra rom til rom. Det er en teknologi som vinner innpass på markedet, blant annet fordi den gir mer fleksibilitet i hjemmet. Du kan høre din yndlingspodcast på kjøkkenet, mens din bedre halvdel tar et deilig bad med en festlig spilleliste og barna har satt på de nyeste hitsene nede på barnerommene.

Wi-Fi høyttalere har også som nevnt den fordelen at du kan ta dem med ut, hvis du vil nyte solen med litt god musikk eller du vil ha noe motiverende musikk til hagearbeidet. Så lenge Wi-Fi forbindelsen din er god nok, kan Wi-Fi høyttalere fint brukes utendørs og det gjør anvendelsesmulighetene langt større.

Fordeler ved Wi-Fi høyttalere

Det er flere fordeler med Wi-Fi høyttalere som kan lede deg i den riktige retningen når du ser etter nye høyttalere. En av de store fordelene er at Wi-Fi høyttaleren er mer fleksibel enn en kablet høyttaler, siden du ikke er avhengig av kabellengde og riktige kontakter. Fleksibiliteten gjør for eksempel at du kan ta din Wi-Fi høyttaler med deg rundt i huset, eller utendørs til en piknik i din egen hage – så lenge du er innenfor grensene for din Wi-Fi har du forbindelse til din høyttaler.

I tillegg vil du også i utgangspunkt oppleve bedre lyd fra en høyttaler med Wi-Fi enn med Bluetooth, og hvis du er svært opptatt av lyden er Wi-Fi høyttalere veien frem for deg. Det handler om den måten den trådløse forbindelsen transmitteres og med Bluetooth går noe av lydkvaliteten tapt, mens mer av den kommer frem når du bruker Wi-Fi høyttalere. Bruker du høyttaleren til å se filmer på TV-en eller PC-en, kan du med en god Wi-Fi forbindelse også streame i HD-kvalitet og det vitner om den gode kvaliteten på den trådløse forbindelsen i Wi-Fi høyttalere.

Mange Wi-Fi høyttalere kan dessuten brukes med stemmekontroll og det er stort pluss for mange. Innebygde stemmekontroller i Wi-Fi høyttalere lar deg nemlig styre musikk, oppkall og mange andre funksjoner, uten å bruke knapper eller finne frem telefonen.

Lydplanke, subwoofer eller høyttaler med Wi-Fi?

Når du hører «Wi-Fi høyttalere», tenker du da automatisk på en helt vanlig høyttaler som det kommer lyd ut fra når du spiller fra for eksempel din telefon eller TV? Det er faktisk mer i det enn det. Wi-Fi høyttalere inkluderer nemlig også lydplanker og subwoofere, så når vi snakker om en høyttaler med Wi-Fi er det faktisk en ganske bred kategori. Skal du ha enda bedre lyd i hjemmet, kan du nemlig overveie å utvide ditt lydsystem med en lydplanke og kanskje også en subwoofer, hvis du skal ha fin lyd – og selvfølgelig fremdeles være trådløst.

Hvis du vil ha god Wi-Fi lyd i hjemmet, kan du også overveie å gå hele veien og investere i et høyttalersystem med Wi-Fi, så du får den beste lydopplevelsen. En lydplanke/soundbar med Wi-Fi er med på å gjøre bassen dypere og forbedret i det hele tatt den lyden som kommer fra din TV, mens en subwoofer med Wi-Fi ytterligere forsterker effekten fra lydplanken og kan dessuten være med på å gi en bedre surround-følelse.

Finn Wi-Fi høyttalerehos blant annet disse merkene:

Kjøp din neste Wi-Fi høyttaler i HiFi Klubben

Nå gjenstår det bare å velge mellom de mange Wi-Fi høyttalerne vi har i HiFi Klubben, så du kan komme i gang med å lytte til all den gode lyden som gjemmer seg på den andre siden av Wi-Fi forbindelsen. Wi-Fi høyttalere finnes etterhvert i sortimentet til de fleste merker, så hvis du har et yndlingsmerke eller alltid har drømt om et helt spesielt design, er ikke det noe problem.

Du kan prøve ut de forskjellige Wi-Fi høyttalerne i butikken, hvis du er i tvil om hvilken lyd som passer best til deg. Den beste Wi-Fi høyttaler er nemlig ikke nødvendigvis den dyreste eller mest populære, men den som høres best ut i dine ører – og det kan du kun prøve ut ved å utforske lyden på de mange Wi-Fi høyttalerne. Det kan du teste ved å ta en tur innom i din lokale HiFi Klubben butikk. Vi kan dessuten hjelpe deg med å navigere rundt i det store utvalget av Wi-Fi høyttalere, så du kommer hjem med den rette høyttaleren.