Hopp til innhold

Overlegen
8K hjemmekino

To nye, tunge hjemmekinoreceivere fra Denon ser fremover i tiden med de nyeste HDMI-standardene og støtte for alle de heftigste lydformatene.

AVC-X6700H er en spektakulær toppklassereceiver som yter hele 140 hi-fi-watt i 11 kanaler. Lillebror AVC-X4700H yter 125 hi-fi watt i 9 kanaler. Uansett om du vil ha 11 eller 9 kanaler, så er det grunnlag for fullt utbytte av de mange nye lydformatene som de to modellene støtter. Hører du mye på musikk i vanlig stereo, så får forsterkere her som kan måle seg med gode stereoforsterkere!

Du kan samtidig bygge en svimlende hjemmekino, enten du satser på Dolby Atmos, DTS:X eller Auro-3D. Alle disse systemene kan gi deg en hittil uhørt realisme i filmlyden. Ikke minst fordi disse modellene er utstyrt med Denons eksklusive Audyssey MultEQ XT32 romkorreksjon.

God lydkvalitet kommer ikke av prosessorkraft og logoer alene. Denons anerkjente AL32 Processing oppsampler alle lydsignaler til 32-bit. Dette gir en langt mer raffinert signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd.

Den kritiske D/A-konverteringen gjøres av en 32-bit HD-versjon av Denons unike D.D.S.C.-kretsløp og 8 høykvalitets 32-bit/192 kHz stereo D/A-konvertere. Den økte oppløsningen er en fordel for alle lydkilder du kobler til. Den svært høye oppløsningen gir langt mer presis signalbehandling og hørbart bedre lyd, uansett om det er musikk eller filmlyd som står på programmet.

Forsterkerdelen er tungt og eksklusivt bygget opp. Utgangstransistorene er av en ekstra strømsterk type som er laget spesielt for Denon. Du kommer svært tett på prestasjonene fra de tyngste toppmodellene, men til en merkbart lavere pris.

Alle disse herlige detaljene bidrar til å løfte film- og musikkopplevelsene dine opp i den eksklusive ligaen.

Designet er også gjort ekstra elegant med en helt enkel front i ekte aluminium.

HDMI 2.1 med 8K og alt til film, TV og gaming i maksimal bildekvalitet

I beste Denon-tradisjon er begge modellene fullstappet med de nyeste HDMI-funksjonene. Du får en dedikert HDMI 2.1-inngang med full 8K-støtte og to 8K HDMI-utganger. Da er du klar for fremtidens bildekvalitet, uansett om signalet kommer fra videostreaming eller en spillkonsoll som PS5 eller Xbox Series X. eARC er også støttet, slik at du kan sende lydsignalet – inkludert Dolby Atmos – i retur fra TV-en gjennom HDMI-kabelen og få optimal TV-lyd.

Denon AVC-X4700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
19 998,- / stk
Denon AVC-X6700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
30 998,- / stk

Få 8K med HDMI 2.1 – fremtidens lyd og bilde

Man skal aldri bruke begrepet ’fremtidssikret’ om forbrukerelektronikk. Men Denon tar et stort skritt fremover med sine nye hjemmekinoreceivere.
Kombinasjonen 8K-oppløsning og HDMI 2.1 gir potensielt en bildekvalitet med seriøs wow-effekt! Samtidig gjør eARC det lettere enn noensinne å få superlyd direkte fra TV-en din.

Nye TV-er med 8K-oppløsning vinner frem på markedet. Du skal nok ikke langt ut i fremtiden før 8K blir standarden for de fleste TV-er du ser i butikkene. Denons 2020-generasjon av hjemmekinoreceivere med HDMI 2.1 er klar for 8K-revolusjonen som de første i verden – og du kan slenge deg på allerede nå.

Film, TV og gaming i maksimal bildekvalitet

De nye Denon-receiverne kommer med de nyeste HDMI-funksjonene. Du får HDMI 2.1 med full 8K-støtte, slik at du er klar for fremtidens bildekvalitet, uansett om signalet kommer fra en videostreamingtjeneste eller en spillkonsoll.

Men det er ikke bare 8K som er den store nyheten. Denon har gjort alt for å gi deg en fantastisk opplevelse i hjemmekinoen. Til gaming får du 4K/120Hz-støtte og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Alle disse er teknologier som er laget for å skape knivskarpe, flytende bilder og perfekt synkronisering mellom lyd og bilde når du gamer.

Med QMS (Quick Media Switching) slipper du ventetid og sort skjerm når bildekilden skifter bildefrekvens eller oppløsning. Flere HDMI-utganger gir deg alle muligheter for å lage et perfekt oppsett, uansett om du bruker projektor, TV eller begge deler.

Superlyd direkte fra TV-en med eARC

Hvis TV-en din støtter eARC, så kan du sende høykvalitets lyd – inkludert Dolby Atmos-surround – i retur til receiveren gjennom HDMI-kabelen. På den måten kan du få den beste mulige lydopplevelsen fra Netflix og de andre høyoppløste videotjenestene på nettet. Med streaming og kjempestore TV-er på 75” eller større trenger du ikke lenger projektor og Blu-ray for å få en genial hjemmekino!

Denons nyeste hjemmekinoreceivere har overrasket både ingeniører og kunder med hvor mye godlyd de kan levere. Og det til en beskjeden pris. Nye AVR-X2700H og storebror AVC-X3700H tar opp arven.

Det er mye musikkglede og mange timer med underholdning i de to nye Denon-modellene. Til tross for den lavere prisen får du samme nye HDMI 2.1-støtte på en dedikert 8K HDMI-inngang som i de to større modellene. Dermed er du klar for filmer og spill i helt opp til 8K oppløsning. Med eARC er det enkelt å få surroundlyd i enda bedre kvalitet direkte fra TV-en gjennom én enkelt HDMI-kabel. Du kan også glede deg over Denons smarte ECO Mode, som reduserer energiforbruket markant – i noen til-feller med opptil 50 prosent. Med mange HDMI-innganger (inkludert foran) går du ikke tom for muligheter med det første.

Rikelig med surround og musikk

Musikken finner veien til AVR-X2700H og AVC-X3700H på flere måter. Du får tilkoblinger for både analogt og digitalt utstyr, inkludert platespiller, samt integrert wi-fi, Bluetooth med toveisfunksjon, Spotify Connect og AirPlay 2. Noe virkelig interessant er at begge modellene har integrert HEOS multiromsfunksjon. Helt uten ekstra apparater får du tilgang til all verdens musikk gjennom et stort an-tall streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner på nettet. Alt sammen ligger i den dedikerte HEOS-appen. Du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten.

AVR-X2700H har 7 x 95 relativt strømsterke hi-fi-watt og støtte for de nye surroundformatene Dolby Atmos og DTS:X, inkludert Atmos Height Virtualization og DTS Virtual:X. Disse gir deg en høydefølelse i lyden uten at du trenger å installere høyttalere i taket. Har du større ambisjoner, så kan de to ekstra forsterkerkanalene i AVC-X3700H være det som utgjør forskjellen for deg. Den kan levere i alt 9 x 105 hi-fi-watt.
En hjemmekinoreceiver vil aldri komme på nivå med en rendyrket stereoforsterker i samme prisklasse hvis den måles på ren musikk i stereo alene. Men de nye Denon-modellene kommer virkelig tett på!

AVC-X3700H med mye mer av det gode

AVC-X3700H tilbyr en del ekstra muligheter for å oppgradere med flere kanaler hvis ambisjonene blir enda større. Ut over de to ekstra innebygde forsterkerkanalene får du nemlig ’pre-out’ for samtlige kanaler. Siden surroundprosessoren i AVC-X3700 er nedarvet fra de større modellene, er det faktisk dekoding og pre-out for i alt 11 kanaler. AVC-X3700 har også en hakket bedre variant av det integrerte Audyssey-systemet, som her er XT32-versjonen.

Denon AVC-X3700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
14 998,- / stk
Denon AVC-X4700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
19 998,- / stk
Denon AVC-X6700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
30 998,- / stk
Denon AVR-X2700H Hjemmekinoreceiver
Hjemmekinoreceiver
8 998,- / stk