Hopp til innhold
34 998,-stk
Avansert og god 16-kanals effektforsterker med uendelige muligheter for store installasjoner. Kan konfigureres gjennom web-grensesnitt.

Les mer:

Beskrivelse

NAD CI 16-60 DSP – strømsterk og avansert 16-kanals effektforsterker til seriøse installasjonsløsninger

 • God lydkvalitet, også ved lange kabelstrekk
 • 16 kanaler gir svært høy fleksibilitet, også i større installasjoner
 • Avansert web-grensesnitt til konfigurasjon og lydinnstillinger
 • Stereokanaler kan brokobles for enda høyere effekt
 • Moderat strømforbruk og varmeutvikling i forhold til ytelsen

NAD CI 16-60 DSP er en avansert 16-kanals hi-fi-effektforsterker som er laget for å drive store innbyggings- eller multisonesystemer samt tunge hjemmekinoer med separat teknisk rom. Med audiofil Hypex UcD forsterkerteknologi og 60 ekte NAD-watt i hver kanal kan denne forsterkeren uten problemer få frem kvalitetene i gode innbyggingshøyttalere fra for eksempel DALI og Bowers & Wilkins.

De 16 lydkanalene i CI 16-60 DSP gir mulighet for å drive 8 par stereohøyttalere i strålende hi-fi-kvalitet, men det stopper ikke der. Kanalene kan nemlig brokobles parvis til 140 watt i 8 ohm mono. Dermed kan du for eksempel lage et oppsett med 2 x 140 watt til hovedhøyttalerne i stua og fortsatt ha kanaler i reserve til ytterligere seks rom med 2 x 60 watt i hver – målt med alle kanaler i drift. Hvis du bare kjører med ett enkelt stereosystem i drift, så får du hele 2 x 240 watt å rutte med i brokoblet tilstand!

En dedikert CI-forsterker med web-styring

NAD CI 16-60 DSP er konstruert helt fra bunnen av som en ekte CI-forsterker (Custom Install). Dette betyr at fleksibilitet og stabilitet har fått førsteprioritet, og alle tilkoblinger er optimalisert for plassering i et teknisk rom. Gjennom det smarte web-grensesnittet kan CI 16-60 DSP konfigureres på nesten alle tenkelige måter, slik at du får den rette musikken, den rette klangen og det rette volumet i alle rom du spiller i.

Den høyeffektive Klasse D-konstruksjonen gir deg fremragende krefter og er stabil selv ved høye lydtrykk. Samtidig utvikler den minimalt med varme og bruker langt mindre strøm enn en tilsvarende tradisjonell konstruksjon, til fordel for både miljøet og strømregningen din.

NAD CI 16-60 DSP fås i sort finish.

NAD CI 16-60 DSP – total kontroll med web-grensesnitt

Med Ethernet-koblingen og den innebygde DSP-en kan konfigurasjonen og alle lydinnstillinger styres fra en vanlig PC. Dette gjør oppsettet mye mer fleksibelt, og med en laptop i hånden kan du fintune lyden i alle rom, mens du står foran høyttalerne og lytter. Når hele systemet og alle innstillinger er på plass, kan resultatet selvfølgelig lagres i et samlet forvalg på PC-en.

Web-grensesnittet og de lagrede forvalgene gjør det mye lettere og sikrere å eksperimentere med forskjellige oppsett. Og kanskje enda viktigere: Installatøren din kan når som helst få tilgang til hele systemet fra nettet, hvis du for eksempel trenger hjelp til feilsøking eller noe annet. En toppmoderne løsning som kan gjøre mange ting mye lettere, ikke minst i avanserte installasjoner.

Laget for innbygging

CI 16-60 DSP har både 12V trigger-innganger og automatisk påslåing ved signal, slik at forsterkeren automatisk kan slå seg på sammen med spilleren. Det betyr at du uten problemer kan gjemme den unna, for eksempel i et skap. Du må bare sørge for at den kan bli kvitt varmen som viftene sender ut gjennom fronten. Når du er ferdig med å spille, så slår forsterkeren seg av automatisk etter ca. 30 minutter.

Høyttalerterminalene er av Phoenix-typen, der man monterer kablene i en inkludert multikontakt, som deretter kobles i forsterkeren. På den måten kan hele kabelinstallasjonen gjøres ferdig på forhånd, og man kan legge til eller fjerne forsterkeren på et blunk. En mulighet som understreker at CI 16-60 DSP er et gjennomtenkt produkt til innbyggingsbruk.

MERK:

Til Phoenix-terminalene på denne forsterkeren bør det kun benyttes høyttalerkabler av «solid core»-typen eller tilsvarende beregnet for installasjonsbruk, f.eks. fra AudioQuest SLiP-serien. Vanlige myke høyttalerkabler (multi-strand) vil ikke sitte stabilt i terminalene og vil utgjøre en risiko for kortslutning.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • God hi-fi-lydkvalitet, også ved lange kabelstrekk
 • 16 kanaler gir svært høy fleksibilitet, spesielt i større installasjoner
 • Stereokanaler kan brokobles for enda høyere effekt
 • Avansert web-grensesnitt for konfigurasjon og lydinnstillinger
 • Moderat strømforbruk og varmeutvikling i forhold til ytelsen
 • Ekstra effekttrinn kan kobles til med pre-out på både global og lokal inngang
 • IR inn/ut / 12V trigger / automatisk påslåing ved signal (kan deaktiveres)
 • Phoenix-høyttalerterminaler (multikontakt) for enkel tilkobling
 • Rackhåndtak for enkel montering i skap og rack-systemer
 • Integrert viftekjøling

Begrensninger

 • Ikke Hypex nCore-teknologi
 • Ikke optisk eller coaxial lydinngang
 • Ikke innstillinger på selve forsterkeren
 • Ikke like kompakt som enkelte alternativer

Tilbehør til NAD CI 16-60 DSP

Tekniske spesifikasjoner

Utgangseffekt 4 ohm16 x 65 watt
Utgangseffekt 8 ohm16 x 60 watt
Forvrengning<0,05% (1 watt - 50 watt, 8/4 ohm)%
Signal-støy-forhold>80 dB
Dempingsfaktor>110 (8 ohm, 20-6.500 Hz)
Dynamisk effekt65 / 125 / 180 watt (8/4 ohm) watt
ForsterkerteknologiKlasse D

Anbefalte produkter