HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

En trådløs høyttaler er bra – to ordentlige høyttalere er mye bedre! Vi i HiFi Klubben har ekspertisen til å gi deg både god lyd og alle de trådløse Sonos-mulighetene i et kompakt minianlegg.

Sonos gjør det superenkelt å få trådløs musikk i alle rommene du måtte ønske. Men du fortjener å ha minst ett sted i hjemmet der du virkelig kan nyte den ekstra gode lyden som får armhårene til å reise seg. Da blir musikken til en opplevelse i stedet for bare bakgrunnslyd. Du er utstyrt med to ører for å kunne høre ting ordentlig – og da bør du også ha en ordentlig Sonos hi-fi-løsning med to høyttalere!

Sonos CONNECT:AMP er et komplett minianlegg med akkurat den samme praktiske app-styringen som de populære trådløse Sonos-høyttalerne. Forskjellen er at du i tillegg får den fyldige og herlige lyden fra det gode, gamle stereoanlegget. En enkel og genial oppskrift som du vil ha glede av i årevis. Og du kan fremdeles supplere med store og små, trådløse Sonos-høyttalere i alle rom du måtte ønske.

Vi gjør Sonos bedre

Når du handler Sonos hos HiFi Klubben, kan du velge mellom mer enn 350 forskjellige høyttalere. Andre steder kan du kanskje velge mellom tre – hvis du er heldig. Vi kan derfor skreddersy den løsningen som passer nettopp din innredning og lommebok.

Vi har også solgt Sonos i flere år enn noen andre, og derfor kan vi gi deg de beste valgmulighetene og den beste veiledningen før du handler. Og du får 6 års ekte garanti på alt, uten at det koster deg en krone ekstra.

Kort sagt: Vi gjør Sonos bedre – kom innom HiFi Klubben og opplev forskjellen!

VELG ET ORDENTLIG SONOS HI-FI-ANLEGG

HiFi Klubben kan anbefale: 

*OBS: Rabatten følger med forterkeren på valg av dyrere høyttalereDette tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her