HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins MT-60D 5.1 Høyttalersystem

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins MT-60D 5.1 Høyttalersystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Høyttalersystem med 5xB&W M1 og den kraftige subwooferen PV1D.

PV1D er en avansert og kompakt subwoofer i unikt rundt design. Den etterfølger B&Ws legendariske og multi-prisvinnende PV1, og har i D-versjonen blitt oppgradert med en ny 400 watts klasse D forsterkermodul og den digitale DSP-plattformen fra den kostbare prestisjemodellen DB1.

Resultatet av oppgraderingen er en uovertruffen lydkvalitet og mulighet for konfigurering via PC. Det kulerunde designet med to 8" elementer som står rygg mot rygg er så flott at det får nesten alle andre subwoofere til å blekne i sammenligning. Konstruksjonen er samtidig så vibrasjonsfri at du uten problemer kan plassere PV1D i et hi-fi-møbel.

Les mer om PV1D

M-1 fra engelske Bowers & Wilkins er en superkompakt designhøyttaler med meget tiltalende utseende som passer til både stereo og flerkanalslyd – en perfekt løsning til stedene der du ønsker deg seriøs lyd uten store høyttalere som gjør innredningen til et mareritt.

Det elegante kabinettet er laget i metall, og selv om denne lille lydperlen ikke er stort større enn en melkekartong er det så mye solid støpegods i den at vekten passerer to kilo med god margin. Dette gir et helt annet kvalitetsinntrykk enn plastikkløsningene du finner hos mange av konkurrentene. Like viktig er det at når du hører M-1 spille, kommer du garantert til å oppleve at kvalitetene som bor i denne høyttaleren ikke bare er overfladiske.

I et mindre rom kan M-1 levere imponerende ren og fyldig lyd på egenhånd. Det gjør den til en god høyttalerløsning sammen med for eksempel et kompakt stereosystem. Hvis du supplerer med en subwoofer som kan ta seg av de dypeste tonene, har du et komplett fulltone-system som vil gi deg gode opplevelser med film og musikk i mange år.

Les mer om M1

Tester

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.