Hopp til innhold

8 produkter

Marshall høyttaler

Marshall er selve definisjonen på rock’n’roll og det merkes tydelig på deres fete Marshall høyttalere – både i design og lyd. Det er tydelig at Marshall høyttalere nyter godt av mer enn 50 års erfaring som merket har med fantastisk lyd og det gir en suveren lydopplevelse for enhver, uansett om de er rockeelskere eller ikke.

Ta en kikk på vårt store utvalg av Marshall høyttalere og finn din direkte vei til rockelyd og fete muligheter for fleksibilitet, moderne funksjoner og massevis av gode stunder med din yndlingsmusikk. Skal du ha med deg den gode Marshall-lyden på toget eller på en spasertur, kan du i tillegg til dine nye Marshall høyttalere også investere i et par like kule Marshall hodetelefoner, så du kan gå all-in med det som kanskje blir ditt nye yndlingsmerke.

Stor eller liten Marshall høyttaler?

Har du tatt en kikk på vårt utvalg av Marshall høyttalere, er du nok ikke i tvil om at det er en del forskjellige å velge imellom. En liten Marshall høyttaler kan være en stor fordel, hvis du har lyst til å ha med deg lyden. En transportabel høyttaler gjør det mulig for deg å ta den med deg ut i verden, så du kan spille god musikk fra den batteridrevne Marshall høyttaleren.

Selv om du får utmerket lyd i en liten Marshall høyttaler, vil du kanskje allikevel føle at du kunne trenge noe mer volum i den, for å få en høyere og villere lyd. I så fall skal du velge en stor Marshall høyttaler som kan blåse ut for fullt, når du virkelig skal nyte god musikk for full guffe. Den er selvfølgelig ikke like så enkel å ta med i vesken som en liten er, men hvis du vet du skal ha den på en fast plass, får du altså noe mer juice og kraft i en stor Marshall høyttaler.

Finn den beste lyden

Når du skal velge en Marshall høyttaler som kan levere kraftfull rockete lyd, skal du blant annet se etter frekvensområdet og dB. Det forteller noe om hvilket toneområde høyttaleren håndterer og hvor godt den balanserer lyden. Hvis dette er kryptisk prat for deg, så få tak i en HiFi Klubben medarbeider og hør mer om hvordan du finner den Marshall høyttaleren som har den beste lyden til dine behov.

Uansett hvilket Marshall høyttaler du velger, får du god kvalitet i alt fra design til teknologi. De forskjellige modellene egner seg dog godt til spesifikke formål, så det kan være en god ide å ha definert behovet når du kaster deg over utvalget.

Marshall høyttalere med stemmekontroll

Stemmekontroll er en fantastisk mulighet for mer fleksibilitet og luksus i din Marshall høyttaler og du kan bruke den med mange forskjellige enheter. Marshall høyttalere med stemmekontroll har både assistentene Google Assistant og Amazon Alexa. Hvis du bruker AirPlay til musikkstrømming via din iPhone eller andre Apple-produkter, kan du også bruke Siri stemmestyringen sammen med din Marshall høyttaler.

Stemmekontrollen lar deg altså kontrollere dine enheter med stemmen. Det vil si at du ikke behøver å finne frem telefonen din hvis den ringer, eller du skal legge inn avtaler i kalenderen. Du snakker ganske enkelt bare til din Marshall høyttaler og lar den fikse resten for deg. Det er også praktisk hvis du trenger hjelp til tilberedningstiden mens du lager mat, eller hvis du skal ringe til noen mens du har hendene begravet i noe helt annet.

Trådløs Marshall høyttaler

En Marshall høyttaler ikke bare på design og lyd, men også på funksjonaliteten. Det tradisjonsrike merket har naturligvis trådløse modeller i sitt sortiment. En trådløse Marshall høyttaler er superpraktisk og ikke bare på grunn av den åpenlyse fordelen – at du slipper kabler. Kablene fra det rockete merket har for øvrig et vintage og kult design, så de står helt i stil med høyttalerne.

Det er praktisk og du kan stille din trådløse Marshall høyttaler hvor enn du vil. Du er ikke bundet av at den skal stå i nærheten av en stikkontakt, men du kan sette den på en hylle eller inne i en reol hvor den kommer 100 % til sin rett som vintage rå høyttaler.

Du kan få trådløse Marshall høyttalere både med Bluetooth og Wi-Fi, så du kan velge den tilkoblingsmåten som passer best for deg. En trådløs Marshall høyttaler med Wi-Fi gir deg muligheten til å bruke det smarte multiromssystemet, hvor høyttalerne i flere rom kan arbeide sammen. Du kan både høre det samme i alle rom samtidig, eller spille forskjellig musikk i forskjellige rom. Fordelene ved en Wi-Fi høyttaler er at Wi-Fi har lengre rekkevidde enn Bluetooth, ikke bruker på langt nær så mye strøm fra dine enheter og kan gå gjennom forskjellige rom, noe som er nødvendig for multiromshøyttalere.

Marshall Bluetooth høyttaler

Selv om Wi-Fi har store fordeler, er det en grunn til at Bluetooth er den mest utbredte formen for trådløs forbindelse både til høyttalere og hodetelefoner. Bluetooth er en superfleksibel tilkoblingsmåte som virker sammen med nærmest alle mobiltelefoner, nettbrett og PC-er. Det gir deg større fleksibilitet enn Wi-Fi siden du kan koble din mobiltelefon eller andre enheter direkte til høyttaleren via Bluetooth og dermed ikke er avhengig å være i nærheten av en god Wi-Fi forbindelse. En Marshall Bluetooth høyttaler er dermed et godt valg hvis du skal ha med musikken til stranden eller hjem til vennene.

De trådløs Marshall høyttalerne er holdt i den tradisjonelle vintage Marshall looken, så du får en høyttaler med klassisk utseende som er spekket med moderne teknikk.

Før rocken hos HIFi Klubben

Er du klar til å rocke i vei med en Marshall høyttaler og nyte god lyd fra et fett design? Vi kan hjelpe deg med å finne den rette Marshall høyttaleren til deg og ditt hjem. Hvis du er ute etter en som kan noe helt spesifikt, kan vi guide deg gjennom utvalget til du finner den perfekte høyttaleren.

Skal din Marshall høyttaler virkelig kunne rocke, anbefaler vi at du kommer innom i nærmeste HiFi Klubben butikk og prøver de forskjellige modellene. Da kan du røre, lytte til og justere innstillingene på høyttalerne; helt til du er sikker på hvilken Marshall høyttaler du skal velge. Det viktigste for oss, er at du finner en Marshall høyttaler som du vil nyte å slå på og rocke i vei til hver dag, så vi hjelper deg gjerne videre med jakten.