Hopp til innhold

3 produkter

Marshall hodetelefoner med god lyd og skjønn komfort

Hvis du liker god lyd, skjønn komfort og en kul rock’n’roll attitude, skal du se nærmere på noen av de fete Marshall hodetelefoner vi forhandler hos HiFi Klubben. Du velge mellom forskjellige design og uttrykk, men felles for dem alle, er de behagelige ørekoppene og den gode lyden. Så er det opp til deg å beslutte om du trenger mikrofon, støyreduksjon eller noe annet.

Marshall Bluetooth hodetelefoner – trådløs lyd med topp kvalitet

De fleste Marshall hodetelefoner er trådløse, så du enkelt kan ta med lyden din på farten, uten at du skal stresse med problematiske kabler som krølles sammen og sitter i veien.

Alt etter hvilken modell du velger, kan du få helt opp til 60 timers batteritid på dine trådløse Marshall hodetelefoner. Batteritiden er angitt ut fra at du bruker hodetelefonene med den trådløse forbindelsen, så det er altså mulighet for mange timers underholdning på bare en enkelt opplading.

Hvis batteriet går tomt, kan du bruke hodetelefonene med kabel, så du kan fortsette å høre musikken din, selv om du ikke har mulighet for å lade dem opp med det samme. Når kabelen er tilkoblet, kan du styre lydstyrke, oppkall osv. direkte på kabelen, så du fremdeles kan la telefonen din ligge i lommen.

Du kan også bruke kabeltilkoblingen hvis en av dine venner vil lytte sammen med deg, og begge har et sett Marshall hodetelefoner. Så setter dere bare kabelen i din venns telefon, mens du lytter via den trådløse forbindelsen – så kan dere høre på den samme lyden i hver deres hodetelefoner.

Marshall trådløse hodetelefoner

Trådløse Marshall hodetelefoner kan enkelt kobles til mobiltelefonen via Bluetooth og deretter kan du styre lyden direkte på hodetelefonen. Du kan blant annet skru opp og ned lydstyrken samt starte og pause musikken din. Hvis noen ringer til deg mens du bruker hodetelefonene, kan du også svare eller avvise oppkallet direkte på hodetelefonene. Det er særlig praktisk hvis du er ute og går tur og telefonen din har havnet i en eller annen lomme på jakka eller i veska, eller hvis du nettopp har landet på sofaen og telefonen ligger og stirrer på deg borte fra bordet. Hvis du har har koblet til dine Marshall bluetooth hodetelefoner, kan du bare bli liggende litt lengre, uten å gå glipp av oppkall eller være tvunget til å høre på en kjedelig sang fra spillelisten.

Styr musikken helt uten hender

På de nyeste Marshall headphones kan du bruke den smarte stemmestyringsteknologien Google Assistant. Med den aktivert, kan du be Google om å ringe, finne vei, legge inn avtaler i kalenderen og mye mer – akkurat som du kjenner det fra de smarte Google-høyttalerne som flere og flere får installert i hjemmet. For å kunne bruke Google Assistant i Marshall hodetelefoner, kreves det dog at telefonen støtter denne funksjonen.

Marshall hodetelefoner med noise cancelling

Hvis du bruker mye tid på offentlig transport, eller deler studieplass eller kontor med andre, kan det være en stor fordel for deg å velge et sett Marshall hodetelefoner med noise cancelling. Denne funksjonen gir deg muligheten til å lukke ute omverden, så du kan krype inn i din egen osteklokke i ro og fred. Det er både praktisk når du skal konsentrere deg, og ganske enkelt godt å ha hvis du sitter i en proppfull buss, eller om du skal ha noen lange timer i et fly til å gå. På noen Marshall noise cancelling hodetelefoner kan du stille inn graden av støyreduksjon, så du for eksempel filtrerer vekk den verste bakgrunnsstøyen, men fremdeles kan høre det hvis noen henvender seg til deg, eller det skjer noe rundt deg.

Ikoniske Marshall i flere utforminger

Selv om du ikke allerede kjenner Marshall hodetelefonene, har du helt sikkert støtt på den ikoniske Marshall-logoen i andre sammenhenger. Opprinnelig lagde Marshall forsterkere og det karakteristiske designet fra dem er flyttet med over til deres on-ear og over-ear hodetelefoner.

Marshall on-ear og over-ear høretelefoner: god komfort og smarte funksjoner

On-ear hodetelefoner sitter på ørene dine. Fordelen ved on-ear modellene er at de er lettere og gir mer luft til ørene. Det er for eksempel godt å ha hvis du har dem på når du trener, hvor du raskt kan få det for varmt hvis ørene dine er lukket helt inne.

Fordelen med over-ear hodetelefoner er til gjengjeld – nettopp fordi ørene dine er lukket helt inne – at noise cancelling-funksjonen typisk fungerer bedre på disse modellene. Funksjonene er som regel de samme på begge typer hodetelefoner, så det handler primært om hva du er mest komfortabel med.

Marshall headset

Velger du et Marshall headset, kan du også motta og besvare oppkall direkte på hodetelefonene, hvor opptil flere mikrofoner sørger for at du høres klart og tydelig hos den du snakker med. Et Marshall headset gir deg altså enda større fleksibilitet, uten at du trenger å gi avkall på andre funksjoner, komfort eller noe annet. Marshall har nemlig ganske enkelt gjort sine ikoniske hodetelefoner til headset ved å tilføye mikrofoner til allerede eksisterende produkter. Du får dermed akkurat de samme mulighetene; on-ear, over-ear, komfortable ørekopper, lekre hodebøyler osv., bare med oppkallsfunksjonen i tillegg.

Utvalgte Marshall Bluetooth hodetelefoner

Marshall MAJOR IVMarshall Monitor II A.N.C

Stylede hodetelefoner i lekre materialer og utforming

Alle Marshalls ørekopper er utført i samme nuppede vinylmateriale som de velkjente Marshall-forsterkerne og med iøyenfallende logoer og messingfargede hengsler, kan det ikke unngås at tankene ledes mot nettopp disse forsterkerne og en kul rock’n’roll stil. Til noen av hodetelefonene får du med et flott etui, som er kledd med rød fløyel innvendig. Denne flotte detaljen minner om looken til en gitarkasse og det gjør bare stilen enda mer kul og gjennomført.

Størstedelen av modellene er fremstilt med svarte ørekopper og svarte bøyler, men fargen på logoen varierer, så du kan velge mellom hvit og gull. Begge fargene ser superkule ut og er en god kontrast til andre helt svarte hodetelefoner. Det er dessuten også en veldig fin måte å vise litt av din personlighet, når du kan velge en fargekombinasjon som passer til deg og din stil.

Mange av de fete detaljene på Marshall hodetelefoner ligger i det praktiske. Noen modeller kommer med helt kvadratiske ørekopper, mens andre er mer tradisjonelle og ovale. Komforten er på topp, uansett formen, siden koppene er fremstilt i lekre og myke materialer. Noen modeller kommer dessuten med polstret bøyle. På de nyere modellene er koppene dessuten ekstra tykke, så komforten er enda bedre, og du kan ha på dine Marshall hodetelefoner hele dagen, uten at de sjenerer.

I tillegg kan du enkelt klappe sammen hodetelefonene når du ikke bruker dem, så de tar mindre plass og kan legges rett i vesken, uten at du skal være redd for at de blir trykket sammen eller ødelagt. Marshall hodetelefoner er altså gjennomtenkte, helt ned til de minste detaljene, både når det kommer til lydkvalitet, design, komfort og funksjonalitet.

Kom inn og finn dine nye Marshall hodetelefoner hos HiFi Klubben

Marshall hodetelefoner er nærmest definisjonen på komfort og coolness. Deres karakteristiske design og gode kvalitet går igjen på alle modellene, men det kan allikevel være vanskelig å velge hvilke hodetelefoner som passer best til deg. Derfor kan du alltid besøke en av våre fysiske butikker, hvor du har mulighet for å prøve de forskjellige modellene på, så du kan kjenne hvilke ørekopper som sitter best på dine ører. Du kan også koble til din mobiltelefon, så du kan teste hodetelefonene med din egen musikk før du beslutter deg for hvilke Marshall hodetelefoner som skal være din følgesvenn fremover.

Finn flere gode hodetelefoner fra andre merker

Vanntette hodetelefonerB&O hodetelefonerSennheiser hodetelefonerTrådløse hodetelefonerJabra hodetelefonerSony hodetelefonerHodetelefoner til TVDenon hodetelefonerBowers & Wilkins hodetelefoneriPhone hodetelefonerHodetelefoner til trening