Hopp til innhold

Optoma DS-9092 Lerret

{{product.ribbonText}}

DS-9092 er et 92” nedtrekkslerret som kan leve opp til bildekvaliteten fra dagens høyoppløste filmer og projektorer. Både kassen og stoffet er av vesentlig høyere kvalitet enn de billige standardløsningene. Matt hvit overflate.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Optoma DS-9092 – 92” projektorlerret i topp kvalitet til gode hjemmekinosystemer

DS-9092 er et 92" nedtrekkslerret som kan leve opp til bildekvaliteten fra dagens HD-filmer og projektorer. Både kassen og stoffet er av vesentlig høyere kvalitet enn de billige standardløsningene, og hvis du ikke har muligheten til å bruke et permanent rammelerret, for eksempel i et kinosystem i stua, har du et meget godt alternativ her. Den medfølgende monteringsbraketten kan festes i taket eller på veggen slik at du alltid kan finne den optimale løsningen for ditt rom.

DS-9092 har matt hvit overflate og fås i 92".

 

Tekniske spesifikasjoner

  • 92” projektorlerret, nedtrekk med kasse
  • 16:9 widescreen
  • Kan monteres både på veggen og i taket
  • Farge: Hvit

Anmeldelser

4,0

Basert på 1 anmeldelser fra kresne medlemmer

Marius Tømte

Helt ok lerret. Litt klundrete å få trekt ned til samme sted uten å måtte stille litt på projektoren hver gang. Lukter stramt i lang tid Bra og jevn bakgrunn.

6 måneder siden

OPTOMA - HJEMMEKINOMESTEREN

Optoma er verdens ledende produsent av projektorer til alle formål. De er spesialister på å utnytte DLP-teknologien som er dominerende til hjemmekinoformål. Det finnes en Optoma-projektor til alle behov, uansett om du er nybegynner eller garvet entusiast.

  • Avansert teknikk i elegant design
  • Spesialister i DLP-teknologi
  • 2 års pæregaranti

Les mer om Optoma

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her