Hopp til innhold

Slik velger du riktige
høyttalere 

Les mer

Populære
Produkter

Bygg nytt - bygg om
bygg inn lyden

Visste du at du kan fylle hjemmet ditt med god lyd uten å måtte forholde deg til høyttalere og kabler? Du kan nemlig skjule alt sammen i vegger og tak! Det låter bra, det er enkelt å bruke, det er elegant, og du får helt frie tøyler til å innrede boligen din slik du vil.
Les mer om innbygningslyd

Slik får du
kino
hjemme i stua

Lyden er halve opplevelsen når du ser filmer og serier eller når du spiller. Her viser vi deg hvordan du får en gjennomført kinofølelse hjemme i din egen stue.
Les mer

Denon Perl
Trådløs
in-ear hodetelefon

Perl er unike True Wireless in-ear-hodetelefoner som automatisk tilpasser lyden til nettopp dine ører med den avanserte Masimo AAT-teknologien. ANC, god hi-fi-lyd og dedikert Denon-app gir en førsteklasses opplevelse.
Les mer

HiFi Klubben
anbefaler

HVA SLAGS
TV
SKAL DU VELGE?

TV-teknologiene utvikler seg konstant. Nye løsninger som Mini-LED, QLED og OLED har dukket opp, mens andre – for eksempel plasma og de tradisjonelle LCD-TV-ene – har blitt foreldet og havnet på siden.
Les mer

Opplev
AIAIAI

Har du drømt om å lage din egen musikk, men mangler det helt riktige utstyret? AIAIAI er eksperter på å få lyden akkurat riktig. Deres mobile studiomonitorer og kule hodetelefoner viser veien til den klare lyden som blåser liv i sporene dine.
Se utvalget her
Kompakt high-end-anlegg med streaming

Lyngdorf
TDAI-1120

TDAI-1120 er et kompakt, eksklusivt og digitalt musikkanlegg med utrolig god lyd og nesten uendelige muligheter for både trådløs streaming og tradisjonelle musikkilder. RoomPerfect romkorreksjon for optimal lyd i nettopp din stue.
Kjøp her