Hopp til innhold
DALI PHANTOM UNIVERSAL 25L Backbox

DALIPHANTOM UNIVERSAL 25LBackbox

Solid universal-backbox for optimal montering av takhøyttalere. Stort volum for optimal lydkvalitet. Passer høyttalere av nesten alle størrelser.
stk1 498,-
Forventet på lager mandag 10. januar 2022.
 Oppleves i

Les mer:

Beskrivelse

DALI PHANTOM UNIVERSAL 25 – solid universal-backbox til takhøyttalere

PHANTOM UNIVERSAL 25 er en solid universal-backbox som kan brukes med de aller fleste av markedets innbyggingshøyttalere til tak, inkludert de tyngre modellene fra DALI og B&W som krever en viss dybde bak høyttaleren.


PHANTOM UNIVERSAL 25 er laget for å monteres samtidig som taket bygges. Den er ideell til byggeprosjekter og gir håndverkeren svært frie muligheter for optimal tilpassing, inkludert ettertetting ved montering i porøse eller ujevne overflater. Boksen kan også ettermonteres hvis det er tilgang til taket fra baksiden.


Backboxen leveres som en helt lukket kasse, så du kan selv bestemme størrelse og plassering av utskjæringshullet. Den matthvite finishen gjør oppmerkingen enkel, og den solide konstruksjonen i MDF, det relativt store innvendige volumet og det medfølgende akustiske dempematerialet sikrer at du får den samme gode lyden som fra et tradisjonelt høyttalerkabinett. Boksen er helt lufttett for optimal lydkvalitet.


DALI PHANTOM UNIVERSAL 25 fås i matt hvit finish.

Høydepunkter

  • Kan brukes med de aller fleste av markedets takhøyttalere
  • Monteres samtidig som taket bygges
  • Relativt stort innvendig volum for optimal lydkvalitet
  • Solid konstruksjon i MDF-plate
  • Finish i matt hvit folie for enkel oppmerking

Tekniske spesifikasjoner

Vekt produkt (kg)7,3