Hopp til innhold

21 produkter
Ace
Sonos Ace
Trådløs hodetelefon
5 470,- / Stk

Hodetelefoner til TV – forbedret TV-lyd

Hodetelefoner til TV har blitt uunnværlige i de fleste hjem når alle er på hver sin enhet, ser på hver sin TV og hører på hver sin musikk. Flere og flere velger trådløse hodetelefoner til TV, så de ikke er bundet av en kabel som begrenser bevegelsesfriheten og avstanden til TV-en.

De beste trådløse hodetelefonene til TV er de som gir deg mulighet for å se eller høre noe på TV-en, uten at du går glipp av noe, forstyrrer andre i husstanden eller behøver å tenke over lydstyrken.

Klar lyd og fullstendig uforstyrret

En av de helt store fordelene ved å velge et par trådløse hodetelefoner til TV-en, er den forbedrede lydopplevelsen du får. Kanskje har du selv opplevd at du gikk glipp av noe av dialogen eller dybden i lyden, når lyden kommer gjennom TV-ens innebygde høyttalere. Hvis du kobler et par gode trådløse hodetelefoner til TV-en din, blir raskt kvitt det problemet. Lyden blir nemlig helt klar og strømmer fritt i gjennom, så du får den absolutt beste opplevelsen av det du ser på. Mange trådløse hodetelefoner til TV har til og med innebygget stemmeforbedring, så du virkelig får det beste ut av dialogen i det du ser.

En annen fordel med trådløse hodetelefoner til TV-en, er en følelse av å være fullstendig uforstyrret når du bare har lyst til å forsvinne inn i din egen verden og nyte det du har på skjermen. Hvis du virkelig vil ha følelsen av å være komplett oppslukt av lyd, kan du overveie et par over-ear hodetelefoner som ligger utenpå ørene dine med et par myke og behagelige ørekopper.

Er du omgitt av familien, har startet vaskemaskinen eller bestemte naboen seg for å klippe hekken akkurat da du satte på en fet film, kan et par støyreduserende hodetelefoner enkelt lukke ute alt, så du kan nyte opplevelsen og lyden, uten forstyrrelser. Såkalt Active Noise Cancelling (ANC) er en smart funksjon som lukker ute den verste støyen, så du kan gå inn i din egen boble.

Mer bevegelighet med et par trådløse hodetelefoner til TV

Det kan være veldig godt å ikke være bundet til sofaen når du ser på TV, og vi er jo også vant til å kunne reise oss og gå litt rundt, hvis vi trenger det – uten å gå glipp av det som skjer på TV-en. Men med hodetelefoner som er koblet til via kabel til TV-en, har du ikke den muligheten. Hvis du velger et par trådløse hodetelefoner til TV, har du til gjengjeld fri bevegelighet og kan fint gå ut og lage en kopp kaffe, mens kveldens live-konsert vises på fjernsynet.

Bluetooth hodetelefoner til TV: rask og fleksibel tilkobling

De fleste trådløse hodetelefoner fungerer via Bluetooth og det gjelder også for trådløse høretelefoner til TV. Fordelen ved Bluetooth er at du koble til flere enheter, på tvers av produsenter og plattformer. Du er derfor ikke bundet til å velge Samsung hodetelefoner hvis du har en Samsung TV. Du kan saktens også koble dine Sennheiser hodetelefoner til en Sony TV – Du har altså frie hender og stor fleksibilitet når du velge Bluetooth hodetelefoner til et fjernsyn.

Trådløs forbindelse uten Bluetooth

Bluetooth er ikke den eneste muligheten, hvis du vil ha trådløse høretelefoner til din TV. Du kan blant annet bruke digital signaloverføring, hvor du kobler en trådløs sender til din TV. Så snart den er tilkoblet, kan du slå på høretelefonene og høre lyden fra TV-en. Som regel følger denne senderen med når du kjøper høretelefonene og i mange tilfeller fungerer den også som lader for høretelefonene, så du trenger bare å legge eller henge dem over senderen når batteriet skal lades opp.

Bluetooth er dog den mest utbredte trådløse forbindelsen, sannsynligvis fordi det finnes i de fleste enheter og at det er svært enkelt å bruke. Hvis du er en ekte hi-fi nerd, skal du trolig overveie en av de andre trådløse mulighetene, da de ganske enkelt gir enda bedre lyd enn Bluetooth-forbindelsen. Til gjengjeld kan det være begrenset, både på hodetelefoner og TV, hvilke muligheter du har for tilkoblingen.

Bluetooth er derfor å foretrekke, hvis det skal være enkelt og fleksibelt, og du er tilfreds med ganske god lydkvalitet.

Trådløse hodetelefoner til TV – hva skal du være oppmerksom på?

Som med alt annet hi-fi utstyr, er det også forskjell på funksjoner, komfort osv. når det kommer til trådløse hodetelefoner til TV. Derfor bør du overveie om det er spesielle funksjoner du ikke vil unnvære. Hvis du vil bli totalt oppslukt av filmer og serier, bør du gå målrettet etter et sett hodetelefoner med noise cancelling. Det kan virkelig gjøre noe godt for din opplevelse når du blir helt oppslukt av begivenhetene på skjermen og hverken kan høre når telefonen ringer eller det ringer på døren.

Du bør også tenke nøye over komforten, hvis du regner med å bruke hodetelefonene mye mens du ser på TV. Du vil ikke bli så veldig glad i et sett ørekopper som har moset ørene flate etter en halvtimes bruk, så du ikke lengre orker å ha dem på deg. Et besøk i en av våre fysiske butikker vil raskt gi deg en ide om hvilken type ørekopper – eller ørepropper – du foretrekker. Når du handler hos HiFi Klubben har du dessuten muligheten til å teste hodetelefonene hjemme i opptil 60 dager. Hvis du finner ut at ørekoppene ikke sitter som du forventet, eller at lyden ikke lever opp til dine krav, sender du bare hodetelefonene i retur – husk kvittering og originalemballasje. Av hygienemessige grunner gjelder ikke dette for in-ear hodetelefoner.

Du bør selvfølgelig også sikre deg at de hodetelefoner du kjøper vil fungere med din TV. Som nevnt ovenfor kan du gjerne blande forskjellige merker, men hvis du vil koble til dine trådløse hodetelefoner til TV-en via Bluetooth, er det naturligvis essensielt at din TV også har Bluetooth. Hvis du er det minste i tvil, så kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med å finne de hodetelefonene som kan passe sammen med din TV.

Med trådløse hodetelefoner til din TV, kan du helt problemfritt bevege deg rundt i stuen. Hvis du vil kunne være i andre rom i huset, uten å miste forbindelsen til TV-en i stua, så skal du være oppmerksom på rekkevidden til de forskjellige hodetelefonene. I utgangspunktet har Bluetooth hodetelefoner kortere rekkevidde enn andre trådløse hodetelefoner til TV, men teknologien utvikler seg hele tiden og i de nyere Bluetooth hodetelefoner er rekkevidden nesten fordoblet i forhold til de første som kom på markedet. Hvis du er i tvil om hvorvidt noen bestemte hodetelefoner kan håndtere en tur ut på kjøkkenet eller vaskerommet, så spør oss om råd, så kan vi sammen sikre at du får et sett trådløse hodetelefoner til TV som lever opp til dine forventninger og behov.

Hvordan kobles trådløse hodetelefoner til en TV?

Det er ganske enkelt å koble dine trådløse hodetelefoner til din TV. Du skal bare sette høretelefonene til parring – du vil høre det hvis du tar dem på, da det vil komme en lyd eller stemme som indikerer at høretelefonene er klare til parring.

Deretter skal du inn på TV-ens Bluetooth-innstillinger, hvor du kan finne dine høretelefoner på en liste. Velg de riktige hodetelefonene og følg veiledningen på TV-en, så er du good to go.

Trenger du en ny TV?

OLED TV – QLED TV – 4K/UHD TV – 8K TV – 32 tommer TV – 43 tommer TV – 49 tommer TV – 50 tommer TV – 55 tommer TV – 65 tommer TV – 75 tommer TV – Store TV (77, 82, 85 tommer)

Finn dine nye trådløse hodetelefoner til TV hos HiFi Klubben

Trenger du hjelp til å navigere rundt i det store utvalget av smarte trådløse hodetelefoner til TV, er du alltid velkommen inn i din nærmeste HiFi Klubben butikk hvor våre medarbeidere står klare til å gi kyndig veiledning.

Du kan prøve alle de hodetelefonene du bare vil. Samtidig kan du prøve å koble dem til forskjellige TV-er i butikken, så du kan oppleve forskjellen og eventuelt finne den perfekte kombinasjonen til din stue, hvis du også er på utkikk etter en ny TV.

Ingen spørsmål er for store eller små, så ta en tur innom for en prat og en demonstrasjon, så du kan få de beste lydopplevelsene med hjem til din stue.