Hopp til innhold

30 produkter
Ace
Sonos Ace
Trådløs hodetelefon
5 470,- / Stk

Luk ut omverdenen med støyreduserende hodetelefoner

Lukk ute verdens bråk og lyder med et par gode støyreduserende – eller støydempende – hodetelefoner. Du velger selv når du vil aktivere noise cancelling og dermed lukke ute omverdenen, så du kan få helt ro når du skal ta en lur på bussen eller i flyer, eller når du trenger stillhet til lekselesingen. Avhengig av hvilke støydempende hodetelefoner det er snakk om, kan du velge om du vil skjerme helt av for omverdenens lyder, eller om du vil nøye deg med en halv noise reduction, så du fremdeles kan høre trafikken eller meldinger i togets høyttalere.

Forsvinn inn i din egen stillhet med noise cancelling

Et par støydempende hodetelefoner kan være gull verdt når du befinner deg et sted med mange mennesker og mye støy, mens du har bruk for ro til fordypelse og konsentrasjon. Kanskje orker du ikke den skoleklassen som skal sitte i samme togvogn som deg, kanskje har naboen brukt hele ettermiddagen på å bore hull i veggene, kanskje har du bruk for fullstendig arbeidsro på kontoret, hvor kollegaene dine snakker på kryss og tvers – og kanskje du bare har lyst til å selv kunne bestemme når du vil ha inn omverdenens lyder og når du vil være isolert i din egen stillhet. Støydempende hodetelefoner er også gull verdt på flyreiser, så du skjerme deg helt for gråtende babyer, bråkende sidemenn og den generelle flystøyen. Uansett så vil du helt garantert bli glad for et sett støydempende hodetelefoner.

Det er dessuten verdt å bemerke at du kan bruke noise cancelling-funksjonen, uten at du spiller lyd i høretelefonene dine. Noise cancelling hodetelefoner er altså et perfekt skjold, hvis du ikke kan konsentrere deg med musikk i ørene, men samtidig skal ha filtrert vekk omverdenen.

Lukk av, men ikke steng verden helt ute

Våre støydempende hodetelefoner kommer fra mange forskjellige merker og i mange forskjellige design, men felles for dem alle, er at det er gode hodetelefoner som lukker ute lyden, så du kan konsentrere deg om ditt eget univers, uten å bli forstyrret.

Noen lydtette hodetelefoner har muligheten for å velge hvor kraftig den lyddempende effekten skal være. Du kan altså lukke helt ute alle lyder, men også velge å filtrere vekk bråk og støy, men allikevel være i stand til å høre det, hvis noen for eksempel snakker til deg. For deg så er altså de beste hodetelefoner med støydemping dem som lever opp til de behovene du har for noise cancelling; hvis du ferdes ute i trafikken kan det være en god ide å velge en modell hvor du kan stille inn graden av støydemping, og hvis du bruker dine noise cancelling hodetelefoner på arbeidet, kan det også være en fordel å kunne stille dem inn så du kan høre kollegaene dine, hvis de har bruk for deg.

Finn den modellen som passer best for deg

De fleste støydempende hodetelefoner er med ørekopper som enten sitter på øret, eller omslutter øret – de såkalte on-ear eller over-ear hodetelefoner. De er fantastiske noise cancelling høretelefoner, nettopp fordi de sitter på eller omkring øret ditt og dermed bedre kan skjerme av for lydene omkring deg. Særlig over-ear høretelefonene er en de typene støydempende høretelefoner som er mest komfortable å ha på i lang tid, hvis du for eksempel gamer eller har dem på i lang tid mens du arbeider.

Enkelte produsenter lager også lydisolerende hodetelefoner av in-ear typen, hvis du liker bedre modellene med de små ear-plugs som sitter inne i ørene. Disse kan også skjerme for lydene omkring deg, men hvis du vil lukke helt av for verden, bør du overveie et par med ørekopper i stedet for.

Flere fordeler med et headset med støydemping

De fleste støydempende hodetelefoner er faktisk headset. Et headset kombinerer et sett hodetelefoner med en eller flere innebygde mikrofoner, som gjør at du ikke bare kan høre musikk, men også snakke i telefonen. Et støyreduserende headset gir deg den ytterligere komforten, at du kan ta et oppkall direkte i headsettet, så du ikke behøver å ta det av deg hvis du skal snakke i telefonen. Støyreduserende headset gir deg altså friheten til å ta et oppkall mens du er på farten, samtidig som du kan lukke ute verden omkring deg med støyreduksjonen. Men du bør være oppmerksom på at du kan ende med å snakke høyt i telefonen, hvis du samtidig har på noise cancelling, da du ikke kan høre din egen stemme.

Du kan også få trådløse støyreduserende headset, hvilket er enda en stor fordel hvis du er mye på farten eller kanskje også bruker ditt headset når du er aktiv. Med et trådløst Bluetooth headset med støyreduksjon, slipper du kabelen som kan være irriterende mye i veien.

Vær oppmerksom for din egen og andres skyld

Det er mange fordeler med støydempende hodetelefoner og noise cancelling, men som med så mye annet er det også ulemper – som vi dog i høy grad kan komme utenom, hvis vi bare tenker oss om.

Det er for eksempel ikke særlig hensiktsmessig å lukke ute alle lyder når du beveger deg rundt i trafikken. I HiFi Klubben fraråder vi på det kraftigste at du bruker noise cancelling hodetelefoner når du sykler, kjører bil osv., da det kan bringe deg selv og andre i fare, når du ikke kan høre hva som skjer rundt deg.

Av mindre alvorlige, men allikevel irriterende situasjoner, kan det nevnes at du går glipp av beskjeder om for eksempel ditt tog eller fly, hvis du ikke er oppmerksom og har satt på noise cancelling, når sporendringer, forsinkelser eller andre ting blir annonsert over høyttaleren.

Men det betyr ikke at du helt skal unngå noise cancelling høretelefoner. Hvis du bare husker å slå det på og av på de rette tidspunktene, vil de helt sikkert bli din beste følgesvenn fremover.

Andre interessante kategorier

Opplev mulighetene hos HiFi Klubben

I HiFi Klubben finner du mange hodetelefoner og headset med noise cancelling. Vi har noen av de beste støydempende hodetelefonene i vårt utvalg, så du kan trygt velge blant alle modeller i vårt sortiment. Kanskje har du allerede sett deg ut dine nye støydempende hodetelefoner, eller kanskje er du fremdeles i villrede over hva du skal gå etter.

Uansett så er du alltid velkommen i en av våre fysiske HiFi Klubben-butikker. Her står vi klare til å besvare eventuelle spørsmål og gi deg gode råd om hvilke støydempende hodetelefoner som kan passe til deg og dine behov. Et besøk i en fysisk butikk gir deg også muligheten til å teste de forskjellige hodetelefonene og deres støyreduksjon, så du kan høre med egne ører hvor mye av lyden fra omgivelsene som forsvinner når du slår på noise cancelling-funksjonen.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke en av våre butikker, eller hvis du bare foretrekker å shoppe hjemme fra sofaen, kan du også velge å bestille hodetelefonene på nett.

Vi tilbyr 60 dagers returrett, så du kan prøve ut dine nye støyreduserende hodetelefoner hjemme, og hvis de ikke lever opp til dine forventninger, sender du dem bare tilbake eller leverer dem i en av våre fysiske butikker. Husk kvittering og originalemballasje.

Spørsmål om støyreduserende hodetelefoner

Hva betyr støyreduksjon? Hva er active noise cancelling? Hvem lager de beste støyreduserende hodetelefonene? Det er mange spørsmål når det kommer til hodetelefoner og headset som kan skjerme for omverdenen med den smarte funksjonen noise cancelling. Nedenfor har vi samlet en rekke av de mest stilte spørsmålene om emnet. Hvis du har spørsmål du ikke kan finne svar på, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss – enten via vår kundeservice eller direkte i en av våre butikker.

Hvilke hodetelefoner med støyreduksjon er de beste?

De beste noise cancelling hodetelefoner til deg, er de som sitter best på ditt hode i dine ører. Derfor kan det være vanskelig å komme med en generell definisjon av de beste støyreduserende hodetelefonene. Det kan være en fordel å gå for over-ear støyreduserende hodetelefoner, så vil ørene dine være helt omsluttet av ørekoppen. Du kan også saktens få gode støyreduserende hodetelefoner i både on-ear og in-ear modellene.

Hva betyr ANC?

ANC står for Active Noise Cancellation og kalles også Noise Cancelling. På norsk heter det også støyreduksjon eller støyredusering. Det betyr helt konkret at du kan filtrere vekk bråket omkring deg, så du kan nyte god musikk helt uforstyrret, uansett hvor du befinner deg.

Hva er ANC hodetelefoner?

ANC hodetelefoner er hodetelefoner med Active Noise Cancelling – det vil si støyreduksjon. Noise Cancelling hodetelefoner lukker ute lyden, så du kan isolere deg og få fullstendig ro, selv i de mest støyende omgivelser.

Hva er Noise Cancelling?

Noise cancelling eller noise reduction er en funksjon som kan lukke ute dine omgivelser, så du kan lytte uforstyrret til musikk selv i de mest bråkende forsamlinger.

Hvordan virker noise cancelling?

Du kan slå av og på noise cancelling-funksjonen når du vil, så du kan lukke inn viktige beskjeder på togstasjonen, men kravle inn i din egen verden når du sitter på toget og bare vil ha fred. Avhengig av hvilke hodetelefoner du velger, kan du også selv stille inn graden av noise cancelling, så du for eksempel filtrerer vekk den verste trafikkstøyen, men fremdeles kan følge med på hva som skjer omkring deg.