Hopp til innhold

SONOS
SÅ ENKELT KOMMER DU I GANG
 

Sonos er det originale multiromssystemet, som revolusjonerte måten å nyte musikk på i hele hjemmet. Her kommer hele familien raskt i gang med å spille trådløs musikk, og det finnes løsninger til alle slags rom, inkludert god lyd til TV-en.

Sonos er markedets suverent mest populære og utbredte system for trådløs musikk i hele hjemmet – det som kalles multirom. Hvis dette fremdeles er noe helt nytt for deg, så synes du kanskje at det høres komplisert ut. Men det er både morsomt og rørende enkelt når først du kommer i gang – og det gjør du lynraskt!

Så lite trenger du

Du har sannsynligvis allerede tre av tingene du trenger til Sonos, nemlig en smarttelefon, et trådløst hjemmenettverk (wi-fi) og en streamingtjeneste for musikk (Spotify, TIDAL, YouSee Musik, Napster m.fl.). Da mangler du bare en trådløs Sonos-høyttaler og å installere Sonos-appen på smarttelefonen. I løpet av noen få minutter har du satt opp systemet, og så er alt klart. Musikken velger du i Sonos-appen, uansett om du vil høre radio over nettet eller spille musikk fra en streamingtjeneste.

Sonos

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk
Sonos Roam Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Roam
Trådløs høyttaler med batteri
1 998,- / stk

Sonos høyttalere og løsninger til alle rom

Sonos har trådløse høyttalere til både små og store rom, og med en slik høyttaler kommer du fort godt i gang. Skal det være så kompakt og budsjettvennlig som mulig, så står valget mellom One SL og den litt mer avanserte One (Gen 2). Den større Sonos Five er løsningen hvis du vil ha mer kraft i lyden eller skal spille i et større rom.

Er du som oss og elsker å sitte i stua og nyte yndlingsmusikken din på et godt anlegg? Da bør du prøve minianlegget Sonos AMP sammen med et par skikkelige hi-fi-høyttalere. Her får du både virkelig god lyd i stua og alle de praktiske, trådløse Sonos-mulighetene. Det samme gjelder hvis du allerede har et anlegg du er glad i. I så fall kobler du bare en Sonos Port musikstreamer til anlegget, så har du alt på stell med trådløs musikk i ekte hi-fi-kvalitet.

Vil du ha god lyd uten å samtidig ha et anlegg stående? Det kan du løse med to trådløse Sonos-høyttalere som er satt opp til å spille høyre og venstre kanal i stereo. På den måten får du en mye mer realistisk lydopplevelse enn med én høyttaler, og dette er et godt alternativ i mange rom. Det er imidlertid ingenting som overgår et skikkelig anlegg med skikkelige hi-fi-høyttalere når du vil ha så god lyd som mulig. Dette er fremdeles nummer én i stua.

Mest populære Sonos-produkter

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk
Sonos Amp Musikkanlegg med streaming
Musikkanlegg med streaming
7 998,- / stk

Sonos til store musikkopplevelser

Et skikkelig anlegg med to høyttalere er fortsatt den beste veien til de virkelig store musikkopplevelsene. Med Sonos kan du få både god lyd og enkel, trådløs styring.

Sonos Amp Musikkanlegg med streaming
Musikkanlegg med streaming
7 998,- / stk

Sonos til mindre rom

En trådløs høyttaler gir deg enkel musikk uten et separat anlegg. Små høyttalere til små rom, større høyttalere til større rom. Du styrer alt sammen fra smarttelefonen.

Sonos Move Trådløs høyttaler med batteri
Sonos Move
Trådløs høyttaler med batteri
3 990,- / stk

Sonos til TV-en

Sonos gjør det enkelt å få bedre lyd til både film og vanlige TV-sendinger. Hvis du har lyst, så kan du bygge ut til en trådløs hjemmekino.

Sonos Arc Soundbar høyttaler
Sonos Arc
Soundbar høyttaler
9 990,- / stk