HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Kjøp 2 Sonos One - Spar 600 kr >>

Sonos ONE (Gen 2) x 2 Trådløst musikkanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos ONE (Gen 2) x 2 Trådløst musikkanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Sonos One x 2 er to superkompakte trådløse høyttalere med høy brukervennlighet. Du betjener selvsagt det hele via din mobil eller nettbrett. Et stalltips er å sette de opp i stereo for en ekte musikkopplevelse nyt musikken i forskjellige rom. Spiller i full harmoni med resten av ditt Sonos-system.

Sonos One x 2 – superkompakte trådløse høyttalere med multirom og utallige streamingmuligheter

  • Klargjort for stemmestyring
  • Kan konfigureres til stereo
  • God brukervennlighet med app-styring fra smarttelefon/nettbrett (Apple iOS/Android) eller PC/Mac
  • Full integrasjon av et stort antall streamingtjenester, inkl. Spotify, TIDAL, Deezer, TDC Play m.fl.
  • Tåler plassering i fuktige rom

Sonos One x 2 er to trådløse Sonos-høyttalere i kompakt og elegant design som glir godt inn i innredningen din. Lar deg nyte trådløs musikk i et eller flere rom og styre all musikken fra smarttelefonen din.

Sonos One x 2 passer godt til mindre rom, som et kjøkken eller en liten stue. Når de først er satt opp, så trenger de bare strøm for å spille. Du kan altså enkelt flytte dem fra sofahjørnet og bort til spisebordet når du har gjester, eller du kan ta dem med ut på terrassen om sommeren.

Du kan utvide Sonos One-systemet ditt med andre Sonos-høyttalere og få glede av alle fordelene med det populære multiromssystemet. Du får for eksempel musikkavspilling fra de aller fleste av markedets populære streamingtjenester gjennom smarttelefon, nettbrett og PC/Mac, og du kan styre musikken i alle rommene med perfekt synkronisering.

Sonos One x 2 fås i hvit og sort finish.

Les mer om Sonos One (Gen 2)

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.