HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Kjøp 2 Sonos One - Spar 600,- >>

Sonos PLAY:5 x 2 Trådløst musikkanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAY:5 x 2 Trådløst musikkanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Sonos PLAY:5 x 2 er to trådløse høyttalere som gir deg fyldig og fin stereolyd i hele stua med færre kabler og mer fleksibilitet enn et tradisjonelt stereo-oppsett. Integrerer perfekt sammen med resten av Sonos multiromssystemet ditt. Hvit eller sort.

Sonos PLAY:5 x 2 – trådløse høyttalere med fyldig stereolyd og alle de praktiske Sonos-mulighetene

  • Flott stereolydbilde med kraft nok til en stor stue
  • God lyd til størrelsen
  • Trådløs stereolyd uten det tradisjonelle stereo-oppsettet
  • Kan inngå i et eksisterende Sonos multiromssystem
  • Fås i sort eller hvit 

Sonos PLAY:5 x 2 er to trådløse Sonos-høyttalere som gir deg flott stereolyd, uten at du trenger å gjøre plass til en forsterker og trekke metervis av kabler rundt i stua.

Høyttalerne spiller med imponerende kraft til størrelsen, og sammen gir de et godt stereolydbilde som fint kan fylle en stue med god musikk. Alt de trenger er en strømkontakt, så du kan enkelt flytte dem fra sofahjørnet og opp til spisebordet når du har gjester eller ta dem med ut på terrassen om sommeren.

Du kan lett utvide Sonos PLAY:5-system med andre Sonos-høyttalere og nyte godt av fordelene med det populære multiromssystemet. Her kan du for eksempel spille musikk fra de aller fleste av markedets populære streamingtjenester fra smarttelefoner, nettbrett og PC/Mac, og du kan styre musikken i alle rommene dine perfekt synkronisert.

Sonos PLAY:5 x 2 fås i hvit og sort finish.

Les mer om Sonos PLAY:5

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.