HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Classé

Classé er kjærlighet ved første blikk for de fleste hi-fi-entusiaster. Ingen andre produkter på markedet kan matche Classés massive utstråling av kompromissløs kvalitet på alle felt. Design, teknikk, lydkvalitet, brukervennlighet – Classé sprenger skalaen over hele fjøla!

  • Suveren lydkvalitet
  • Suverent design
  • Høy brukervennlighet
  • Både stereo- og surround-løsninger
  • Mange alternativer koster langt mer

Når kun det beste er godt nok

Kanadiske Classé Audio er en av verdens ledende produsenter av musikk- og hjemmekinokomponenter i den ultimate high-end-klassen. Siden deres første forsterkerkonstruksjon så dagens lys i 1980, har de utrettelig arbeidet for å tilføre det lille ekstra av kompromissløs kvalitet som gjør det til en unik opplevelse å eie og bruke som et produkt. De få alternativene på samme tekniske nivå er vesentlig dyrere, og de ligner som regel på noe som er laget til ingeniører eller fysikere – ikke musikkelskere.

Delta – kompromissløs high-end på alle fronter

Det fantastiske designet i Delta-serien er ikke bare for syns skyld, noe du raskt kan forvisse deg om hvis du prøver å løfte ett av apparatene. Den høye vekten er en direkte følge av Classés bestrebelser for å redusere lydforringende vibrasjoner og forstyrrelser til et absolutt minimum. Strømforsyningene er også massive kraftverk som gir deg frie tøyler til å velge blant markedets aller mest eksklusive høyttalere, inklusive tungdrevne varianter som kan tvinge de fleste andre av markedets forsterkere i kne.

En holdbar investering

Classé er ikke billig, men det er til gjengjeld en holdbar langtidsinvestering som tjener seg rikelig inn i eierglede og opplevelser. Designet er så innovativt og eksklusivt at anlegget ditt blir til en skulptur i stuen. Og du kan lene deg trygt deg tilbake i godstolen, overbevist om at du har valgt det lekreste, og mest velspillende, hi-fi-utstyret på denne planeten.

Les mer om Classé Audio