Hopp til innhold

Sony hodetelefoner

5 produkter
5 produkter

  Gode Sony hodetelefoner

  Sony er definisjonen på høy kvalitet og sylskarpt design, uansett hvor i deres produktsortiment man ser, og Sony hodetelefoner er naturligvis ikke noe unntak. Samtlige modeller er gjennomsyret av god kvalitet, lekre materialer og stilrent design. Uansett om du er på jakt etter Sony in-ear hodetelefoner med de små øreproppene, eller større over-ear modeller som omkranser ørene, er det massevis av muligheter for å få et par lekre Sony hodetelefoner som er fylt med god lyd.

  Sony trådløse hodetelefoner til ethvert behov

  Mange Sony hodetelefoner er trådløse så du lynraskt kan koble dem til din mobiltelefon og lytte til god lyd i timevis, uten å skulle slite med kabler og problematisk tilkobling.

  Alle trådløse Sony hodetelefoner har god batteritid, så du kan lytte i lang tid, uten å gå tom for strøm. I tillegg er det tenkt på komforten, uansett hvilken type trådløse hodetelefoner du velger. Hvis de har ørekopper, er de myke og behagelige, selv etter mange timers bruk. Velger du ørepropper i stedet for, så sitter de små Sony earbuds perfekt, så du ikke legger merke til noe annet enn den gode lyden som strømmer ut i øregangene dine.

  Populære Sony hodetelefoner

  Sony WH-1000XM4Sony WF-1000XM3Sony WF-1000XM4Sony WH-1000XM3Sony WH-CH710N

  Sony hodetelefoner med Blueooth

  De fleste trådløse hodetelefoner kobles til via Bluetooth og det gjelder også for modellene fra Sony. Hodetelefoner med Bluetooth kan kobles til stort sett alle enheter – selvfølgelig såfremt de har Bluetooth – hvilket er en stor fordel, da du ikke er bundet av om dine enheter er kompatible med dine hodetelefoner. Sony hodetelefoner med Bluetooth er geniale hvis du er mye ute på farten og vil ha med deg god lyd overalt. Så snart de er forbundet til telefonen din, kan du legge den i lomma og klare resten direkte på hodetelefonene.

  Sony over-ear hodetelefoner

  Sony over-ear hodetelefoner er perfekte, uansett om du er på farten, på kontoret eller noe annet. De er fremstilt i lekre materialer og med fokus på komforten, så du kan ha dem på i timevis, uten å få flattrykte og kløende ører. For å oppnå optimal komfort har noen av modellene også muligheten for å justere lengden på hodebåndet, så de passer perfekt til deg.

  Over-ear koppene omslutter ørene dine helt og det gir fantastiske betingelser for den støyregulerende funksjonen ANC, som du kan lære mer om lengre nede på siden.

  Sony hodetelefoner har massevis av spilletid i seg på bare en enkelt oppladning og velger du en av modellene med mulighet for hurtiglading, kan du på bare 10 minutter få ytterligere en times batteritid. I tillegg kan du bruke hodetelefonene med kabel, hvis du vil spare på strømmen, eller hvis du går tom for strøm underveis på en utflukt.

  Sony in-ear hodetelefoner

  Sony in-ear hodetelefoner er til deg som vil ha en så liten løsning som mulig, uten at du skal kompromisse med komfort og lydkvalitet. Sony in-ear hodetelefoner kommer i to varianter; med nakkekabel og som True Wireless.

  Mange in-ear hodetelefoner med nakkekabel er laget med magnet, så de to earplugs-ene automatisk fester seg sammen og du slipper at de snurres inn i hverandre når du har dem i vesken eller i lomma. Sammen sikrer det at du ikke mister hodetelefonene. Med den smarte nakkekabelen kan du ha dine Sony hodetelefoner i nærheten hele dagen. Når du ikke bruker det, kan det henge rundt halsen, så er det innenfor rekkevidde hvis du plutselig skal ta i mot et oppkall, eller har bruk for å lukke ute omverdenen.

  Skal det være enda mindre, skal du ha et sett Sony hodetelefoner av True Wireless-typen. Der er det bare to earbuds som forbindes trådløst, med din mobiltelefon og hverandre via Bluetooth. Sony earbuds brukes ofte i forbindelse med trening, men du skal være oppmerksom på at det ikke er alle modeller som er laget for å motstå svette, smuss og fysisk aktivitet. Hvis du spesifikt er på utkikk etter en lydhjelper til treningen din, kan du sjekke vår kategori med hodetelefoner til trening, så er du sikker på at de klarer oppgaven.

  Sony headset

  De fleste Sony hodetelefoner er i virkeligheten Sony headset, da de har innebygget mikrofon, som nettopp er det som karakteriserer et headset. Med et Sony headset kan du derfor foreta et oppkall direkte, da en eller flere mikrofoner på henholdsvis ørekopper eller earplugs sørger for å fange opp din stemme, så du kommer klart gjennom til mottakeren – uten at du behøver å ta opp telefonen fra lommen.

  Dette er mange glade for, hvis de trener, eller bare ofte er ute på farten. Med et Sony headset kan du enkelt besvare oppkall, selv om du står nede i treningssenteret. Når bare telefonen din og headsettet er koblet til, kan du betjene en rekke funksjoner direkte på headsettet, så kan du bare la mobilen ligge i lomma – eller kanskje i skapet i garderoben, så du ikke blir fristet av sosiale medier underveis i treningen din. Dette kommer naturligvis an på hvordan treningssenteret er innredet, da det er grenser for hvor langt den trådløse forbindelsen kan nå.

  Et Sony headset er produsert med fokus på nettopp oppkall og det betyr at mikrofonene har god kvalitet. og sørger for at du ikke bare får god lyd i ørene dine, men også at mottakeren kan høre hva du sier, også selv om om du er ute i vindvær.

  Smarte funksjoner og muligheter

  Det innovative merket er naturligvis helt med på utviklingen når det kommer til praktiske funksjoner og forskjellige muligheter for personlig tilpassing av dine Sony hodetelefoner og Sony headset. Når du kjøper Sony hodetelefoner får du derfor et hav av praktiske og morsomme funksjoner, som alle bidrar til å gjøre din hverdag enklere og musikklyttingen mer komfortabel.

  Sony noise cancelling hodetelefoner

  En meget populær funksjon er den smarte noise cancelling-funksjonen (ANC) med automatisk tilpassing til omgivelsene dine. Når du slår på denne funksjonen, lukker hodetelefonene av for omverdenen, så det er helt rolig rundt deg. Det er gull verdt på toget og i flyet, og kan dessuten være nødvendig hvis du skal ha ro til å konsentrere deg om en oppgave på lesesalen eller på kontoret. Noen modeller kan også tilpasse seg dine omgivelser, så de selv slår noise cancelling av og på, alt etter hvor du befinner deg. Du stiller enkelt inn dine preferanser i Sonys app. Der angir du i hvilke situasjoner du vil ha støyreduksjonen slått av eller på – for eksempel skal det være på når du er i toget, men slås av når du forlater toget, så du kan høre trafikken – hvilke preferanser du har for lydstyrke og mye mer. Du kan skreddersy dine Sony hodetelefoner til å passe til akkurat deg og dine behov.

  Hodetelefoner med spesielle egenskaper

  Støyreduserende hodetelefonerVanntette hodetelefoneriPhone hodetelefonerHodetelefoner med mikrofonGaming headsetHodetelefoner til TV

  Stemmestyring og smart touch betjening

  Sonys hodetelefoner gjør det enkelt for deg å betjene mobiltelefonen din – helt uten at du trenger å finne den frem. Ved hjelp av knapper på hodetelefonene kan du styre musikken, stille inn lydstyrken, ta i mot oppkall og mye mer. Skal det være enda enklere, kan du benytte deg av stemmestyring via Google Assistant eller Siri. Så trenger du bare å gi dine kommandoer, så vil Google eller Siri sørge for å legge inn avtaler i kalenderen din, lese beskjeder høyt, ringe til den du skal snakke med, eller hva du nå ellers har bruk for. Enklere blir det ikke.

  Personlig tilpassing av earplugs

  Ikke alle ører er like og derfor er det heller ikke alle hodetelefoner som passer til alle. Det har Sony også en løsning på. De lager nemlig sine in-ear hodetelefoner med utskiftbare ørestykker i silikon. Noen ganger følger det med en bunke i forskjellige størrelser og former når du kjøper, og ellers kan du alltids kjøpe det, hvis du finner ut at de som følger med ikke passer til dine ører. Dermed kan du sette på den størrelsen og formen som passer best i dine ører. Det gir deg best mulige komfort, så du kan ha på headset eller hodetelefoner mange timer i strekk, uten at ørene dine sjeneres.

  Prøv de mange forskjellige Sony trådløse hodetelefoner hos HiFi Klubben

  Har du problemer med å velge mellom de mange forskjellige fete Sony hodetelefonene og headsettene, er du alltid velkommen innom i en av våre butikker. Der kan du oppleve de forskjellige modellene og se, ta på og lytte, så du kan få en ide om forskjellene, før du tar det endelige valget.

  Har du spørsmål om Sony hodetelefoner, headset eller noe annet, står våre medarbeidere klare med svar, og de kan også fortelle deg om fordeler og ulemper til de forskjellige Sony hodetelefoner.

  Utforsk flere hodetelefoner og headset fra disse merkene

  Marshall hodetelefonerDenon hodetelefonerB&O hodetelefonerSennheiser hodetelefonerBowers & Wilkins hodetelefonerJabra headset