Hopp til innhold

In-ear-hodetelefoner helt uten kabler

True Wireless 
full trådløs frihet

True Wireless er in-ear-hodetelefoner som er laget for å sitte i øret samtidig som de er fullstendig kabelløse – også innbyrdes mellom ørene. True Wireless-ørepropper har blitt utrolig populære, og i dag kan du velge mellom et hav av True Wireless-modeller fra mange forskjellige produsenter.

True Wireless – perfekt til sport og trening

True Wireless gir deg full bevegelsesfrihet når du har musikk i ørene. Dette er veldig praktisk, ikke minst til løpeturer og andre aktiviteter der en kabel kan være i veien og kanskje til og med rive hodetelefonene ut av ørene dine ved et uhell.

Mange True Wireless-modeller er laget for sport, trening og utendørsaktiviteter, og de motstår støv, svette og vann. Du kan også få smart-funksjoner til trening, som pulsmåler, repetisjonsteller og fortløpende feedback til treningen din. Best av alt: Hvis du går for en seriøs modell, så får du god lyd, god anropskvalitet og kanskje til og med aktiv støyreduksjon med på kjøpet.  

Jabra Elite Active 75t

TRUE WIRELESS
I TOPPKLASSE

Elegante og robuste True Wireless in-ear-hodetelefoner med god lyd, som motstår vann, svette og støv.
Kjøp her

True Wireless – perfekt til reise, jobb og hjemmekontor

True Wireless-ørepropper kan brukes til mye mer enn sport og action. De tar ingen plass, så du kan ha dem med i lomma overalt hvor du går. Og når du er på jobb – enten du er på kontoret eller hjemme – så er det også utrolig kjekt å ha full trådløs frihet.

Det er ikke gratis å gjøre ting 100 prosent vanntett, og hvis dette ikke er viktig for deg, så kan du få både bedre lyd og funksjonalitet for samme pris. Med ordentlig hi-fi-lyd, aktiv støyreduksjon (ANC), mulighet for å slippe inn omgivelsene og ekstra gode mikrofoner til anrop er du fullt rustet til en hel dags arbeid, inkludert turen frem og tilbake.

Jabra Elite 85t

Nyt trådløs frihet
med ANC

Jabra Elite 85t er eksklusive og avanserte True Wireless in-ear-hodetelefoner med ANC og mulighet for trådløs lading. Her får du full trådløs frihet med alle de praktiske funksjonene som gjør reisetid til vaskeekte kvalitetstid.
Kjøp Jabra 85T

Batteri – smart løsning sikrer lang spilletid

Du har kanskje allerede tenkt deg frem til at batteritid er en utfordring for True Wireless-hodetelefoner. Du kan dessverre ikke få superlang batteritid i øreproppstørrelse når hodetelefonene både skal spille musikk over Bluetooth og ha smart-funksjoner.

Den smarte løsningen har vært å bygge inn et backup-batteri i hodetelefon-etuiet, slik at du kan lade på farten når du ikke bruker dem. Det betyr at du kan supplere spilletiden på 5-7,5 timer med tre ekstra fulle oppladinger uten at du trenger å være i nærheten av en stikkontakt. Du får altså i praksis en del lenger batteritid uten noe ekstra styr.

Styring og tilpassing – det uunngåelige kompromisset

True Wireless-hodetelefoner levner ikke mye plass til styring av musikk, anrop og andre funksjoner. Noen modeller har touch, og noen har små knapper, men styringen er ofte enklere med mer tradisjonelle løsninger som har knapper på kabelen eller på trådløse over-ear-hodetelefoner, som har større styringsflater.

Akkurat som med alle andre in-ear-hodetelefoner er det veldig viktig at øreproppene tetter fullstendig i øregangen. Ellers får du aldri ordentlig lyd ut av dem. Ofte følger det med et hav av propper, slik at du kan finne den som passer perfekt til nettopp ditt øre. Det kan ofte kreve litt eksperimentering å finne den rette øreproppen, men når dette først er på plass, kan du til gjengjeld få skikkelig god lydkvalitet – helt uten kabler!

HUSK: Hos HiFi Klubben kan du prøve alle hodetelefoner før du handler!

Trådløs in-ear hodetelefon
2 495,- / stk