Hopp til innhold

Ekte hi-fi med gode trådløse muligheter

FREMTIDENS ANLEGG FRA
NAD

NADs nye forsterkerserie er en gave til deg som både elsker smarte, trådløse muligheter, app-styring, ekte hi-fi-lyd og en rekke nyskapende funksjoner som du aldri før har sett i en stereoforsterker. Nå kan du endelig få et seriøst, kraftig og velspillende, fullstørrelses anlegg som er fremtidsrettet med all verdens trådløse musikk bygget inn i forsterkeren. Si farvel til tynn lyd, separate streamingbokser, ekstra kabler og tungvinn styring – NAD gir deg fremtidens stereoanlegg!

Enkel streaming – høyoppløst streaming – multirom

Den kompakte C338 har innebygget Chromecast built-in og Bluetooth, slik at du kan streame nesten alt rett fra smarttelefonen, inkludert nettradio, YouTube-lyd og musikktjenester (Spotify, TIDAL, Deezer m.fl). De større C368 og C388 kan fås med innebygget Bluesound-modul, noe som gir deg markedets feteste trådløse multiromssystem i forsterkeren. Denne modulen har også støtte for de nye, høyoppløste lydformatene som er på vei til streamingtjenestene med en lydkvalitet som er enda bedre enn CD. 

Enten du velger Bluesound i en av de to store modellene, eller du foretrekker den mindre modellen med Chromecast built-in, så kan forsterkeren på elegant vis inngå i en fullt utbygget, trådløs musikkløsning med matchende trådløse høyttalere og musikkstreamere i hele hjemmet ditt. Og du styrer hele herligheten fra smarttelefonen eller nettbrettet.

Hva er Chromecast built-in for audio?

Chromecast built-in er en genial, ny løsning som lar deg streame lyd og musikk trådløst rett på anlegget fra smarttelefonen. De fleste musikkapper (Spotify, TIDAL, TuneIn Radio m.fl.) støtter allerede Chromecast-funksjonen, og du trenger bare å trykke på et enkelt ikon, så spiller musikken i stua. Chromecast built-in er akkurat like enkelt som Bluetooth. Du trenger ikke ekstra adaptere, du får alltid optimal lydkvalitet, og siden det er selve anlegget som spiller musikken, så tapper du ikke batteriet i smarttelefonen unødig.

OBS: Alle tre modellene kan oppleves i Hi-Fi Klubbens butikker akkurat nå. C338 venter imidlertid på den endelige Chromecast-sertifiseringen fra Google og vil kunne kjøpes med én gang sertifiseringen er klar. Chromecast-plattformen har tidligere blitt markedsført under navnet ”Google Cast”.

Bluetooth med overraskelser

Alle de tre nye forsterkerne har innebygget Bluetooth som et praktisk alternativ til de trådløse wi-fi-musikkløsningene. Men NAD gir deg et par ekstra smarte godsaker på toppen av det hele. Selve forsterkeren kan du styre med NADs dedikerte smarttelefon-app som fungerer via Bluetooth (kommer senere). Da har du et elegant og fleksibelt alternativ til den inkluderte, tradisjonelle fjernkontrollen. 

De store modellene C368 og C388 sitter på en hemmelighet som gir Bluetooth en helt ny dimensjon. Hvis du vil lytte helt uforstyrret, så kan du nemlig gjøre det på et par trådløse Bluetooth-hodetelefoner takket være forsterkerens geniale, toveis Bluetooth-funksjon. På den måten kan du få glede av alle de tilkoblede musikkildene fra forsterkeren på de trådløse favoritthodetelefonene dine mens du beveger deg fritt rundt i hjemmet ditt. Du trenger bare å holde deg innenfor Bluetooth-rekkevidden. 

Trådløse hodetelefoner er en produktkategori i eksplosiv vekst, og det er i dag massevis av modeller å velge mellom, helt opp i den seriøse, audiofile klassen som f.eks. den lekre og prisbelønte P7 Wireless fra Bowers & Wilkins.

Fet stereokvalitet til all musikk og TV-lyd

NAD har døpt sine nye forsterkere ”New Classic Series”. Det klassiske ligger i det tradisjonelle, enkle designet og i videreføringen av den overlegne lydkvaliteten som NAD-logoen har garantert for i flere tiår. Men under panseret peker disse nye underverkene rett inn i fremtiden og gir deg alle mulighetene fra de våteste hi-fi-drømmene dine. Alt du trenger å gjøre er å bestemme deg for hvor mye av det gode du vil ha.

Uansett om du velger den ene eller den andre løsningen, så er du klar til å nyte all verdens musikk i superkvalitet i stua på et par ekte hi-fi-høyttalere. Men det stopper langt fra her. Alle modellene gir deg nemlig også en overlegen brukeropplevelse med TV-en din. Forsterkeren kan lære de grunnleggende signalene fra TV-fjernkontrollen, slik at du ikke trenger å stri med to separate fjernkontroller bare fordi du vil se en film med skikkelig lyd. Forsterkeren slår seg til og med av og på sammen med TV-en. Så bare glem alt som har med anlegget å gjøre, len deg tilbake i sofaen og nyt filmene og favorittseriene dine i strålende stereo – hver gang! 

På toppen av den geniale TV-funksjonaliteten får du en velvalgt håndfull av digitale og analoge lydinnganger, slik at du kan koble til alle musikkildene dine, inkludert platespiller, i optimal kvalitet. Dette bidrar til å løfte helhetsopplevelsen til et nivå som er utenfor rekkevidde av kompakte, trådløse høyttalere og trådløse minianlegg. Og hvis du er en fan av fyldig lyd uten å være en fan av det klassiske NAD-designet, så kan du bare gjemme bort forsterkeren bak døren i et hi-fi-møbel. All den daglige styringen kan jo uansett gjøres trådløst via Bluetooth og Wi-Fi.

Ekstra elegante og avanserte muligheter med MDC

De store modellene C368 og C388 kan oppgraderes med NADs geniale MDC-moduler, slik at du f.eks. kan bygge inn markedets herligste multiromssystem, Bluesound. Andre muligheter er HDMI-modul til f.eks. HD-filmlyd i stereo eller analogmodul som inkluderer pickup-forforsterker til MC-pickuper. 

MDC-konseptet har forlengst demonstrert sin verdi i både NADs stereoforsterkere og hjemmekinoreceivere. Disse unike oppgraderingsmodulene er en genial mulighet til å bygge ut med nye muligheter og nye teknologier, både i dag og i morgen. Og selv om de ikke lover deg oppgradering i uendelig tid fremover, så kan du i det minste komme et godt stykke inn i fremtiden uten å måtte skifte ut hele forsterkeren. Konkurrentene blir garantert hengende etter!