Hopp til innhold

Hør hva du går glipp av

DALI KATCH ONE
LYDPLANKE

Lydplanken DALI KATCH ONE kombinerer overlegen lyd med et forfriskende design. Opplev film, musikk og gaming på en måte du aldri har hørt tidligere. Sett en ny standard for hjemmeunderholdningen med DALI KATCH ONE – den første dedikerte TV-lydplanken fra DALI.

FÅ FULLT UTBYTTE AV TV-OPPLEVELSENE

I takt med at TV-ene blir tynnere og tynnere blir det også mindre og mindre plass til integrert kvalitetslyd. Derfor har DALI utviklet KATCH ONE for deg som ønsker ordentlig lyd til det store og flotte bildet. En stilig og komplett alt-i-ett-lydplanke som løfter hele TV-opplevelsen din med god lyd hver eneste gang du setter deg til rette i sofaen.

De høye prestasjonene er et resultat av DALIs snart 40 år lange erfaring med high-end hi-fi-utvikling og produksjon. En historie som alltid har vært sentrert rundt utvikling av produkter med den mest naturlige lyden på markedet.

OPPGRADER LYDEN DIN

DALI KATCH ONE har 10 integrerte høyttalerelementer som alle er perfekt kalibrert med en kraftig 4 x 50 watts forsterker. Denne konfigurasjonen sikrer at filmlydspor og dialog alltid er dynamiske, krispe og klare samtidig som musikken låter fint og balansert.

De fire store passive elementene arbeider sammen med fire aktive basselementer for å levere en overbevisende bass til den perfekte filmopplevelsen. DALI KATCH ONE har også kraft nok til å levere lyd som fyller selv større stuer. Hvis du vil ha enda mer og bedre bass, kan du legge til en aktiv subwoofer som kan plasseres diskre i for eksempel et hjørne.

De to 21 mm ultralette softdome-diskantene tar seg av høy- og mellomfrekvenser, slik at lydbildet blir komplett. Sammen leverer de 6 aktive og 4 passive elementene en ren, detaljert og sammenhengende lydgjengivelse på et nivå man sjelden ser i en lydplanke.

 

DALI KATCH ONE har to forskjellige lydinnstillinger: Wide og Focus. Disse er utviklet for å sikre at KATCH ONE leverer optimal lyd til et bredt utvalg av filmer, dokumentarer, nyheter og musikk.

  • WIDE – WIDE-innstillingen gir et bredt og imponerende dynamisk lydbilde. Denne innstillingen leverer en kraftig lyd som fyller hele rommet.
  • FOCUS – FOCUS-innstillingen gir en fokusert og lineær lydgjengivelse som har som formål å gjengi det kritiske og ofte vanskelige mellomtoneområdet.

Begge innstillingene lever opp til målet om å skape en lydplanke av høy kvalitet, som generelt forbedrer TV-opplevelsene dine med god lyd.

SMART DESIGN

Frontstoffet på DALI KATCH ONE er håndplukket for de gode akustiske egenskapene, som sikrer at lyden slipper gjennom uten å tape energi og detaljer. I tillegg til de akustiske egenskapene bidrar stoffet også til at KATCH ONE glir fint inn i resten av interiøret i rommet.

En viktig del av det designuttrykket er de tre smarte monteringsalternativene som sikrer at KATCH ONE passer inn uansett:

  1. LÆRSTROPP TIL VEGGMONTERING – Det smarte og kompakte designet kompletteres med en lærstropp som gir det minimalistiske KATCH ONE-utseendet en organisk touch. Denne løsningen skjuler elegant kabelføringen mellom KATCH ONE og TV-en din.
  2. Hvis det er litt trangt med plass, er "nøkkelhull"-festet den perfekte løsningen.
  3. Det er også mulig å plassere DALI KATCH ONE på en hylle, i vinduskarmen eller på et møbel ved hjelp av de inkluderte føttene i massivt tre. Disse matcher det overordnede designet på KATCH ONE og gir samtidig en mekanisk avkobling fra overflaten den står på. Dermed begrenses uønskede vibrasjoner som kan påvirke lyden, samtidig som KATCH ONE får et elegant og lett uttrykk.

DALI KATCH ONE – Hør hva du går glipp av!

Få kontrollert bass til actionfylte filmer og klare og tydelige stemmer når du ser på nyhetene.