HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Argon Audio Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 Musikkanlegg med Bluetooth

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 er et kompakt musikkanlegg med Bluetooth og ekte hi-fi-lyd til både musikk og TV. Fleksible tilkoblingsmuligheter og innebygget RIAA-forsterker for direktekobling av platespiller. Høyttalere i flere farger.

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 – kompakt og anlegg til musikk og TV med god lyd, Bluetooth og inngang til platespiller

  • Integrert Bluetooth for trådløs musikk fra smarttelefon m.m (med aptX HD)
  • Imponerende krefter og lydkvalitet i ekte hi-fi-stereo
  • Superkompakt og enkelt design
  • Tilkoblinger for både digitale og analoge musikkilder, inkl. platespiller
  • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk påslåing

Argon SA1 + DALI SPEKTOR 1 er et kompakt musikkanlegg med god lyd. Her får du ekte hi-fi-lyd til både musikk og TV samt massevis av smarte muligheter med Bluetooth og innebygget RIAA-forsterker, slik at du kan koble til enhver platespiller direkte.

SA1 spiller imponerende klart, musikalsk og dynamisk, så her kommer DALI SPEKTOR 1-høyttalerne virkelig til sin fulle rett. Her får du et ekte hi-fi-anlegg til en svært god pris, og hvis du skulle ønske å bytte ut høyttalerne senere, så har SA1 massevis av overskudd til å drive høyttalere langt opp i hi-fi-klassen.

Fleksibelt anlegg til trådløs musikk og TV-lyd
Med SA1 får du innebygget Bluetooth-funksjon, slik at du kan spille trådløs musikk fra smarttelefon, nettbrett eller PC/Mac. Det er rørende enkelt, og forsterkeren støtter Bluetooth-formatet aptX HD, slik at du har mulighet for å oppnå den beste mulige lydkvaliteten fra en smarttelefon med samme støtte.

Du kan også få superlyd i stereo fra TV-en din, og hvis produsenten er Samsung eller Sony, så kan du enkelt styre lyden fra den eksisterende fjernkontrollen din*. Det betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten noe strev, uten ekstra fjernkontroller, og uten at du trenger å være nervøs for neste strømregning. Hva mer kan du ønske deg?

De superkompakte SPEKTOR 1-høyttalerne spiller både musikk og TV-lyd i god kvalitet. Med den tilsvarende kompakte SA1-forsterkeren har du plass til hele systemet i f.eks. en bokhylle. Vil du supplere hi-fi-lyden med ekstra bass, så er DALIs egen SUB E-9 F subwoofer en fremragende match.

Les mer om Argon SA1

Les mer om DALI SPEKTOR 1

* SA1 kan også fungere på denne måten med en rekke nyere TV-er fra andre produsenter. Spør HiFi Klubben for info.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.