HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon PMA-150H + DALI OPTICON 2 Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-150H + DALI OPTICON 2 Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PMA-150H med OPTICON 2 gir deg design og musikkopplevelser i luksusklassen. Her får du lydkvaliteten og mulighetene fra et stort anlegg, men pakket inn i et kompakt og elegant design. Førsteklasses interiørvennlig hi-fi!

Denon PMA-150H og DALI OPTICON 2 – kompakt og eksklusivt streaming-anlegg med HEOS multirom, radio, krystallklar hi-fi-lyd, god brukervennlighet og finish i aluminium

  • Kompakt og eksklusivt design i aluminium
  • Ekstremt ren og detaljert lyd
  • Integrert HEOS multiroms musikkstreaming  
  • Radio med DAB, FM og Internett
  • TV-volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din

PMA-150H er et kompakt musikkanlegg med streaming, som løfter deg langt opp i luksusklassen, både når det gjelder lydkvalitet og design. Her får du super hi-fi-lyd uten å samtidig få et stort og dominerende anlegg inn i stua. Dette anlegget er derimot så stilrent og eksklusivt laget at både du og gjestene dine vil nyte synet av det og fristes til å la fingrene gli over den flotte topplaten i aluminium.

Den helt nyutviklede digitale forsterkeren yter 2 x 70 watt, og i kombinasjon med Denons avanserte 32-bit signalbehandling får du en lydkvalitet du aldri hadde forventet fra et så kompakt anlegg. Når du samtidig får innebygget HEOS-multirom med app-styring, AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth og en helt komplett radiodel med både DAB, FM og Internett, så er det banet vei til mange år med førsteklasses musikkopplevelser.

Du får selvfølgelig også digital tilkobling til TV-en, og takket være lærefunksjonen kan du styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Matchende CD-spiller kan kjøpes separat (Denon DCD-100).

DALI OPTICON 2 – allround kompakthøyttaler med overbevisende hi-fi-kvaliteter
OPTICON 2 er en solid kompakthøyttaler som er tunet til å yte optimalt når den er plassert på et stativ eller i en bokhylle. 6,5” bass/mellomtone med DALIs unike SMC-magnetsystem og seriøs kvalitet helt ned til minste detalj gir en svært ren, dynamisk og detaljert musikkgjengivelse som er en vesentlig større og dyrere høyttaler verdig.

OPTICON 2 fås med finish i sort ask, matt hvit eller valnøtt.

Les mer om Denon PMA-150H 
Les mer om DALI OPTICON 2 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.