HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD C368 + B&W 705 S2 + MDC BLUOS 2I-MODUL Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C368 + B&W 705 S2 + MDC BLUOS 2I-MODUL Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

C368 + 705 S2 er et kompakt anlegg med musikk og TV-lyd i overlegen hi-fi-kvalitet, samt innredningsvennlige høyttalere i en eksklusiv møbelfinish. Integrert Bluetooth og Bluesound med streaming og multirom med maksimal lydkvalitet.

NAD C368 + B&W 705 S2 – kompakt anlegg med imponerende hi-fi-lyd, eksklusiv høyttalerfinish, Bluetooth og integrert Bluesound

  • Imponerende fyldig og dynamisk lyd
  • Eksklusivt høyttalerdesign og lakkfinish
  • Integrert Bluesound til streaming og multirom
  • Styring av TV-lyd med eksisterende TV-fjernkontroll, samt automatisk påslåing
  • Integrert Bluetooth til trådløs musikk fra smarttelefon m.m.

NAD C368 + B&W 705 S2 er et fullblods hi-fi-anlegg til både musikk og TV-lyd. C368 fyller hele rommet med lyd ved hjelp av 2 x 80 strømsterke NAD-watt. De avanserte 705 S2-høyttalerne er en fryd for både øyne og ører med lyd i seriøs hi-fi-kvalitet og en eksklusiv finish som gjør stas på innredningen din.

Fantastiske tilkoblingsmuligheter og enkel i bruk – også til TV-en
C368 er full av muligheter for å spille musikk på akkurat den måten du ønsker. Den har alle vanlige digitale (coaxial, optisk) og analoge tilkoblinger, inkludert platespillerinngang (MM) og høykvalitets hodetelefonutgang. Du kan også streame musikk direkte fra smarttelefon eller nettbrett ved hjelp av den integrerte Bluetooth-funksjonen.

NAD har gjort det enkelt å få superlyd til TV-en. Ikke bare kan du koble til TV-lyden digitalt med den optiske inngangen – du kan også styre volumet fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Når du først har valgt det aktuelle TV-merket på forsterkeren, så går alt sammen automatisk.

C368 starter helt automatisk fra standby når du slår på TV-en. Dette betyr at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uten noe strev, og uten ekstra fjernkontroller.

Bluesound-streaming og multirom – prikken over i-en
Med den smarte Bluesound-innbyggingsmodulen har du en helt unik løsning med alt det beste fra både det tradisjonelle stereoanlegget og det nye, trådløse hi-fi-universet. Og uten å gå på kompromiss med kvaliteten noe sted – snarere tvert imot. Med Bluesound og B&W 705 S2 kan du nemlig oppnå en lydkvalitet som er enda bedre enn CD – fullstendig trådløst!

Bluesound er markedets mest velspillende multiroms musikksystem, som gir deg nettradio, streamingtjenester (TIDAL, Spotify, Deezer m.fl.), app-styring og all verdens musikk fra smarttelefonen, rett under fingertuppene. Du får også mulighet for trådløs streaming i ekte 24-bit-kvalitet med TIDAL HiFi. Samtidig kan du legge til trådløse Bluesound-høyttalere overalt i hjemmet ditt og fremdeles ha full kontroll på hele systemet fra smarttelefonen.

B&W 705 S2 – audiofil og eksklusiv høyttaler med overlegent stereobilde
Med 705 S2 får du fantastisk lyd i både stereo og surround. 6,5" Continuum bass/mellomtone-elementet gir lav forvrengning helt ned til de dypeste frekvensene, og Carbon Dome-elementet spiller detaljert diskant helt opp til hele 47 kHz. 705 S2 er laget i eksklusiv kvalitet med en elegant lakkfinish som glir naturlig inn i et stilrent hjem. Du kan enkelt få plass til den i en bokhylle, men den tar seg også fint ut på et stativ.

Les mer om NAD C368

Les mer om B&W 705 S2

Les mer om MDC BluOS 2i

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.