HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD D3020 v2 + DALI SPEKTOR 2 Musikkanlegg med Bluetooth

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD D3020 v2 + DALI SPEKTOR 2 Musikkanlegg med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

NAD D3020 v2 + SPEKTOR 2 er et kompakt og økonomisk anlegg med ordentlig hi-fi-lyd til musikk og TV. Med Bluetooth kan du spille trådløs musikk fra smarttelefonen, og du får både digitale og analoge tilkoblinger, inkludert platespiller.

NAD D3020 v2 + DALI SPEKTOR 2 – kompakt og velspillende musikkanlegg med innebygget Bluetooth

  • Innebygget Bluetooth til trådløs musikkavspilling fra smarttelefoner, nettbrett eller PC/Mac
  • Meget god og fyldig lyd til prisen
  • Både digitale og analoge tilkoblinger
  • Dedikert inngang til platespiller
  • Meget egnet til TV-lyd 

NAD D3020 v2 + DALI SPEKTOR 2 er et kompakt og velspillende stereoanlegg med god lyd til både musikk og TV. Med Bluetooth kan du spille trådløs musikk fra smarttelefonen, enten du spiller fra din egen samling eller fra en streamingtjeneste som Spotify, TIDAL eller andre.

Du får fleksible tilkoblinger til både digitale og analoge lydkilder. Dette inkluderer en dedikert platespillerinngang, så du kan nyte vinylsamlingen din i høy kvalitet uten å måtte investere i en separat pickup-forforsterker. Kombinert med de kompakte SPEKTOR 2-høyttalerne får du vaskeekte hi-fi-lyd til en høyst overkommelig pris.

Perfekt til TV-lyd i stereo
D3020 v2 er helt genial til å få superlyd i stereo fra TV-en din. Du kan koble til TV-lyden digitalt på den optiske inngangen. Forsterkeren slår seg automatisk på sammen med TV-en og slår seg av igjen etter et kvarters tid når du er ferdig med å se på TV.

Prikken over i-en er remote-lærefunksjonen til volum. Den lar deg én gang for alle lese inn signalet fra TV-fjernkontrollen, slik at du kan justere volumet fra denne uten å måtte fiske frem smarttelefonen eller fjernkontrollen til forsterkeren. Kort sagt: Du får god TV-lyd på anlegget uten å måtte forholde deg til mer enn TV-en!

Les mer om NAD D3020 v2

Les mer om DALI SPEKTOR 2

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.