HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD D3045 + B&W 606 Stereoforsterker med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD D3045 + B&W 606 Stereoforsterker med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

D3045 + 606 er et kompakt hi-fi-anlegg med overlegen lydkvalitet og superenkel TV-lyd via HDMI. Du kan koble til både digitale og analoge lydkilder, inkl. platespiller og PC, og de elegante B&W-høyttalerne fås både i sort og hvit finish.

NAD D3045 + B&W 606 – kompakt hi-fi-anlegg med overlegen lyd, flott finish, Bluetooth og genial TV-lyd med HDMI

  • Kompakt, elegant og solid design
  • Lettvinn TV-lyd med HDMI/Audio Return Channel
  • Bluetooth med toveis-funksjon til trådløse hodetelefoner
  • Imponerende lydkvalitet og kraft
  • Frontdisplay roterer automatisk etter loddrett eller vannrett orientering

D3045 + 606 er et kompakt og utrolig godt hi-fi-musikkanlegg som til tross for sine beskjedne mål gir deg geniale brukermuligheter og lydkvalitet i den eksklusive klassen. De 2 x 60 wattene er svært strømsterke, så her har du rikelig med krefter til å få de avansere B&W-høyttalerne til å synge for alvor.

Designet er stilrent og solid, så her er du også visuelt sett oppe i den eksklusive klassen. Du kan plassere forsterkeren loddrett eller vannrett, og det elegante frontdisplayet roterer automatisk, slik at alt vises riktig vei. En interessant finesse er at du også får Bluetooth med toveis-funksjon, slik at du kan spille trådløst fra forsterkeren og over på et par Bluetooth-hodetelefoner.

D3045 har HDMI-inngang med Audio Return Channel og CEC. Dermed trenger du bare å trekke én enkelt HDMI-kabel mellom forsterkeren og TV-en for å få TV-lyd i digital toppkvalitet med volumstyring fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din. Alt sammen går helt av seg selv, inkludert automatisk av-/påslåing, uten tungvint oppsett. Enklere blir det ikke å få TV-lyd i strålende hi-fi-kvalitet.

Avanserte kompakthøyttalere med fyldig lyd
De kompakte B&W 606 gir et imponerende stort og flott lydbilde til både musikk og film. Her får du fullblods hi-fi-lyd, uten at du trenger å fylle stua med høyttalere. Du kan plassere dem i en bokhylle, på veggen eller på et par gode stativ, og 606 fås i både lekker matt hvit og matt sort finish, slik at du kan matche dem til nettopp din innredning.

NAD D3045 fås i sort finish. B&W 606 fås i sort og hvit. Fjernkontroll medfølger.

Les mer om NAD D3045 her
Les mer om B&W 606 her

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.