HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD M12 / M22 / BluOS MDC / B&W 804 D3 / PULSE2i Musikksystem med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M12 / M22 / BluOS MDC / B&W 804 D3 / PULSE2i Musikksystem med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Gå helt over til high-end med B&W 804 D3 og kombinasjonen M12 og M22. Her har vi laget et ferdig system med innebygget BluOS MDC modul til M12 slik at du får Bluesound multirom og streaming innebygget i forsterkeren! Pulse2 sikrer god lyd i et ekstern rom, som for eksempel kjøkken eller soverom.

NAD M12

M12 fra Masters-serien er en high-end digital forforsterker/DAC som setter nye standarder for sin kategori. NADs lynraske Direct Digital-teknologi gir en eksepsjonelt ren og detaljert lyd som vil komme alle musikkildene dine til gode, uansett hvor du spiller fra.

Designet er utført i massivt aluminium med forrykende finish som bare må oppleves. Det elegante touch-frontpanelet er også i en klasse for seg, både når du styrer M12 direkte på enheten, og når du hører på musikk fra f.eks. en streamingtjeneste eller nettradio ved hjelp av Bluesound-modulen. I så fall vil du få opplysninger om spor, artist, osv. direkte på panelet.

Les mer om NAD M12

NAD M22

M22 fra den nye generasjonen av Masters Series er en high-end analog klasse D-effektforsterker med enestående ren lyd og nesten utømmelige krefter, selv med de mest krevende av høyttalerbelastninger. Allikevel er strømforbruket minimalt og kabinettet mye mer kompakt enn det du er vant til fra tilsvarende analoge high-end-konstruksjoner.

Effekten er på hele 2 x 250 watt, og NADs unike digitale PowerDrive-teknologi gjør det mulig å oppnå en dynamisk effekt over 600 watt i både 4 og 2 ohm. Med andre ord nok til å gjengi alle dynamiske utladninger i musikken uforvrengt på omtrent alle høyttalere uansett lydtrykk.

Les mer om NAD M22

B&W 804 D3

804 D3 er en elegant, avansert og relativt kompakt gulvmodell – en ideel løsning for deg som vil ha musikkopplevelser i suveren high-end-kvalitet uten at det går altfor mye ut over plassen eller budsjettet. Hvis anlegget ditt kan takle oppgaven, vil 804 D3 kvittere med en fylde, dynamikk og innlevelse i musikken som er uhørt for denne høyttalerstørrelsen.

Les mer om 804 D3

NAD MDC BluOS

MDC DD-BluOS er en høykvalitets Bluesound-oppgraderingsmodul som passer i NADs stereoforsterkere C390DD og M12. Med et enkelt grep får du fullverdig Bluesound-musikkstreaming (med Spotify Connect, WiMP, Tidal (tidligere WiMP HiFi) med flere), samt wi-fi, Bluetooth og en hendig app-styring av musikkavspillingen.

Les mer om NAD MDC BluOS

Bluesound PULSE2

PULSE2 er den største trådløse høyttaleren i multiromssystemet Bluesound. Med hele 80 innebygde watt og 100% digital forsterkerteknologi (DirectDigital) leverer den en overlegent ren og dynamisk lyd for denne produktkategorien. Den flotte sorte eller hvite finishen gir en elegant, eksklusiv og overbevisende look som også vil ta seg bra ut sammen med TV-en din.

Les mer om PULSE2

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.