HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Denon AH-GC20 – støyfri reise med ANC

FULLSTØRRELSES TRÅDLØS HI-FI-HODETELEFON MED BLUETOOTH, AKTIV STØYREDUKSJON OG LEKKERT DESIGN

 

  • Aktiv elektronisk støyreduksjon med Clear Voice Capture
  • Trådløs signaloverføring via Bluetooth (med aptX og Apple AAC)
  • Kan også brukes med kabel, f.eks. på fly
  • Eksklusivt sammenleggbart design med metallbøyler
  • Kan også brukes når batteriet er tomt for strøm

Denon AH-GC20 er en trådløs, komfortabel og velspillende, fullstørrelses hodetelefon med aktiv støyreduksjon. Enten du sitter på toget, i flyet eller ved anlegget i stuen, vil denne bærbare og sammenleggbare hodetelefonen gi deg store musikkopplevelser – helt uforstyrret av støy utenfra.

Med Bluetooth slipper du dinglende ledninger, og du kan bruke de innebygde mikrofonene i øreklokkene til telefonsamtaler. AH-GC20 kan kobles til to Bluetooth-enheter samtidig, slik at du raskt kan skifte fra en enhet til en annen, for eksempel hvis telefonen ringer mens du spiller et spill på nettbrettet.

Laget med tanke på reise, komfort og musikkglede

Komforten er på topp, slik at du kan lytte i timevis uten å bli sliten. Den myke hodebøylen og øreputer med "memory foam" skjemmer bort ørene dine og fremhever musikkopplevelsen. Dreieledd med to bevegelsesakser på øreklokkene sikrer optimal plassering over ørene. Bøylene og leddene er elegant og solid konstruert i aluminium, slik at AH-GC20 kan takle alle utfordringene som hodetelefoner ofte møter når du er på farten.

AH-GC20 kan brettes sammen i både øreklokkene og bøylene, og det inkluderte reiseetuiet får plass i selv de mest overfylte sekker, vesker og kofferter. Reiser du med fly, så kan Bluetooth-mottakeren slås av, og du kan fremdeles lytte ved hjelp av den avtagbare kabelen, uten å måtte bruke trådløse sendere. Det følger med en adapter slik at du kan bruke dine egne hodetelefoner på lydutgangen i flysetet.

AH-GC20 kan brukes både i aktiv og passiv modus. Batterilevetiden er på opptil 20 timer i aktiv modus (med Bluetooth og støyreduksjon), og når batteriene går tom for strøm, bruker du bare AH-GC20 med den medfølgende kabelen som om den var en vanlig hodetelefon. Det blir da noe lavere lyd uten strøm, men AH-GC20 blir ikke helt ubrukelig, slik tilfellet er hos en del konkurrenter.